Redmi K50: Με οθόνη διάτρησης και τριπλή κάμερα

Redmi, Redmi K50: Με οθόνη διάτρησης και τριπλή κάμερα

Redmi, Redmi K50: Με οθόνη διάτρησης και τριπλή κάμερα

Η Redmi της Xiaomi αποκάλυψε το Redmi K50 Gaming την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο είναι γνωστό πως η εταιρεία θα κυκλοφορήσει και άλλες συσκευές στη σειρά, καθώς ρίξαμε και μια ματιά στο Redmi K50 Pro. Τώρα βλέπουμε εικόνες του μοντέλου vanilla που αποκαλύπτουν το σχέδιό του.

Το Redmi K50 μοιάζει με την έκδοση Pro. Διαθέτει μια κεντρική οθόνη με διάτρηση 6,6 ιντσών στο μπροστινό μέρος. Η μονάδα φιλοξενεί ένα φλας LED ενωμένο με τρεις κάμερες.

Το Redmi K50 έχει τη θύρα USB-C στο κάτω μέρος, η οποία πλαισιώνεται από ένα μικρόφωνο και ηχείο, ενώ επάνω είναι το δευτερεύον μικρόφωνο που ενώνεται με ένα IR Blaster. Ο διακόπτης έντασης βρίσκεται στο δεξιό πλαίσιο του K50 μαζί με το κουμπί λειτουργίας, το οποίο λειτουργεί και ως σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το K50 αναμένεται να έρθει με Snapdragon 8 Gen 1 SoC, έως 8GB RAM και έως 128GB αποθηκευτικό χώρο, Android 12, μπαταρία 5.000 mAh και φόρτιση 120W. Το σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος λέγεται ότι περιλαμβάνει μονάδες 64MP, 8MP και 5MP.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.