Redmi K50 series: Με οθόνες WQHD OLED και Gorilla Glass Victus

Redmi k50, Redmi K50 series: Με οθόνες WQHD OLED και Gorilla Glass Victus

Redmi k50, Redmi K50 series: Με οθόνες WQHD OLED και Gorilla Glass Victus

Την Πέμπτη 17 Μαρτίου αναμένεται η παρουσίαση της σειράς Redmi K50 της Xiaomi, μέλη της οποίας τροφοδοτούνται από τα Dimensity 9000 και Dimensity 8100.

Redmi k50, Redmi K50 series: Με οθόνες WQHD OLED και Gorilla Glass Victus

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σειρά K50 θα είναι η πρώτη που θα προσφέρει ήχο Bluetooth 5.3 και LC3. Θα είναι, δε, πιστοποιημένα για ήχο Hi-Res και θα διαθέτουν στερεοφωνικά ηχεία με Dolby Atmos.

Redmi k50, Redmi K50 series: Με οθόνες WQHD OLED και Gorilla Glass VictusRedmi k50, Redmi K50 series: Με οθόνες WQHD OLED και Gorilla Glass Victus Redmi k50, Redmi K50 series: Με οθόνες WQHD OLED και Gorilla Glass Victus

Η οθόνη θα χρησιμοποιεί ένα πάνελ OLED της Samsung με ανάλυση 1.440 x 3.200 px, Dolby Vision, DC dimming και προστασία Gorilla Glass Victus. Το DisplayMate έχει ήδη δοκιμάσει το panel και του έχει απονείμει βαθμολογία A+.

Redmi k50, Redmi K50 series: Με οθόνες WQHD OLED και Gorilla Glass Victus Redmi k50, Redmi K50 series: Με οθόνες WQHD OLED και Gorilla Glass Victus Redmi k50, Redmi K50 series: Με οθόνες WQHD OLED και Gorilla Glass Victus

Τα τηλέφωνα Redmi K50 θα υποστηρίζουν επίσης Wi-Fi 6 με εύρος ζώνης 160 Hz. Οι πρόσθετες δυνατότητες συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν GPS διπλής συχνότητας, NFC και IR blaster. Όσον αφορά στη σχεδίαση,  βλέπουμε το χρώμα  “Silver Trace”, ενώ αχνοφαίνεται μια τριπλή κάμερα με την ετικέτα “108 MP”.

Redmi k50, Redmi K50 series: Με οθόνες WQHD OLED και Gorilla Glass Victus Redmi k50, Redmi K50 series: Με οθόνες WQHD OLED και Gorilla Glass Victus

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vince

Μάλλον θα εννοείτε τους επεξεργαστές της Mediatek Dimensity 9000!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.