Redmi K50 Ultra: Με chipset Snapdragon 8+ Gen 1;

Redmi K50 Ultra, Redmi K50 Ultra: Με chipset Snapdragon 8+ Gen 1;

To επερχόμενο Redmi K50 Ultra θα έχει chipset Snapdragon 8+ Gen 1, σύμφωνα με τον αξιόπιστο leakster Digital Chat Station.

Το K50 Ultra θα διατηρήσει τις περισσότερες από τις προδιαγραφές του K50 Pro, μαζί με τη γρήγορη φόρτιση 100W+, ωστόσο θα έχει κύρια κάμερα 50MP, μικρότερη του Pro και του Gaming.

Το smartphone θα έχει οθόνη OLED με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και ανάλυση Full HD+, καθώς και μείωση φωτεινότητας DC, προκειμένου να ξεκουράζει τα μάτια. Το πάνελ θα είναι επίπεδο με πολύ ελαφριές καμπύλες και θα έχει μία εγκοπή για κάμερα.

Η μπαταρία λέγεται ότι θα έχει φόρτιση μεταξύ 4.800 mAh και 5.000 mAh λογικά θα υποστηρίζει τη γρήγορη φόρτιση 120 W της Xiaomi, που είδαμε σε πολλά τηλέφωνα Mi και Redmi της περασμένης χρονιάς.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.