Redmi K70: Σημείωσε πωλήσεις 1 εκατομμυρίου μονάδων μέσα σε 14 ημέρες

Redmi K70, Redmi K70: Σημείωσε πωλήσεις 1 εκατομμυρίου μονάδων μέσα σε 14 ημέρες

Η Redmi παρουσίασε τη σειρά K70 πριν από ένα μήνα και τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε το πρώτο σημαντικό ορόσημο στις πωλήσεις. Το brand της Xiaomi πούλησε 1 εκατομμύριο μονάδες της σειράς σε μόλις δύο εβδομάδες, σπάζοντας προηγούμενα ρεκόρ για τη σειρά K.

Η σειρά Redmi K70, η οποία παρουσιάστηκε στα τέλη Νοεμβρίου 2023 στην Κίνα, κυκλοφόρησε στην αγορά στις αρχές Δεκεμβρίου. Η Redmi λέει ότι οι πωλήσεις είχαν ξεπεράσει τις 600.000 μονάδες μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά από την κυκλοφορία της. Αυτό είναι εντυπωσιακό, καθώς αυτός ο αριθμός είναι υπερδιπλάσιος από τον όγκο πωλήσεων του προκατόχου της, της σειράς K60. Η σειρά Redmi K70 είναι αυτή που ξεπέρασε πιο γρήγορα το ένα εκατομμύριο μονάδες σε πωλήσεις.

To καταναλωτικό κοινό αγόρασε ένα από τα τρία μοντέλα – Redmi K70, K70 Pro ή K70e. Η ειδική έκδοση δεν ήταν αρχικά διαθέσιμη, αλλά θα φτάσει στις 21 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για την Automobili Lamborghini Squadra Corse με διαφορετική σχεδίαση στο πίσω μέρος.

Το Redmi K70 έφτασε με τιμή 2.499 CNY (350 $), ενώ το K70 Pro ξεκίνησε από 3.299 CNY (465 $). Πρόκειται πράγματι για ελκυστικές τιμές για τηλέφωνα με νέες κάμερες 50 MP και chipsets ναυαρχίδας (Snapdragon 8 Gen 2 για το απλό, Snapdragon 8 Gen 3 για το Pro). Ακόμα, το Redmi K70e, διαθέτει chipset Dimensity 8300 Ultra, φόρτιση έως 90 W και τον ίδιο σχεδιασμό τριπλής κάμερας, με τιμή 1.999 CNY (280 $).

Η Lamborghini Edition είναι το ίδιο smartphone με το Redmi K70 Pro, δηλαδή με chipset Snapdragon 8 Gen 3, 24 GB RAM και 1 TB αποθήκευσης. Αντί να έχει μια ορθογώνια νησίδα κάμερας, αυτή η παραλλαγή έχει ένα πεντάγωνο. Τα χρώματα είναι Πράσινο ή Κίτρινο, οι χαρακτηριστικές βαφές της Lamborghini Essenza SCV12 μόνο για πίστα supercar.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.