Redmi K70 Ultra: Περνάει από το Geekbench και αποκαλύπτει chipset Dimensity 9300+

Redmi k70 ultra, Redmi K70 Ultra: Περνάει από το Geekbench και αποκαλύπτει chipset Dimensity 9300+

Το πολυαναμενόμενο Redmi K70 Ultra θα έρθει να ολοκληρώσει τη σειρά K70, μετά τα K70 και K70 Pro, και φαίνεται ότι η κυκλοφορία είναι κοντά αφού εντείνονται οι φήμες και η συσκευή μαζεύει πιστοποιήσεις.

Τώρα ένα πρωτότυπο εντοπίστηκε στη βάση δεδομένων του Geekbench και αυτό σημαίνει ότι έχουμε μερικές από τις προδιαγραφές του. Συγκεκριμένα, το SoC του K70 Ultra αποκαλύπτεται ότι είναι το MediaTek Dimensity 9300+ και μία από τις επιλογές αποθήκευσης θα είναι τα 16 GB μνήμης RAM.

Redmi k70 ultra, Redmi K70 Ultra: Περνάει από το Geekbench και αποκαλύπτει chipset Dimensity 9300+

Το K70 Ultra θα τρέχει το Android 14, με το skin HyperOS της Xiaomi. Το ππρωτότυπο συγκέντρωσε βαθμολογία single-core 2.218 και multi-core 7.457 στο Geekbench 6.3.

Η Redmi έχει ήδη ανακοινώσει ότι το K70 Ultra θα έχει πιστοποίηση IP68 για αντοχή στη σκόνη και το νερό και μια πιστοποίηση έχει αποκαλύψει ότι θα υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 120 W.

Η συσκευή φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα, επομένως όλο και περισσότερες πληροφορίες θα διαρρεύσουν σίγουρα τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Αν και δεν θα πωληθεί εκτός Κίνας, το Redmi K70 Ultra θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως βάση για το επερχόμενο Xiaomi 14T Pro, καθώς και το K60 Ultra είναι αυτό στο οποίο βασίστηκε το Xiaomi 13T Pro, αν και με ορισμένες τροποποιήσεις.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured iOS

iOS 18.4: Η μεγάλη αναβάθμιση του Siri της Apple έρχεται την επόμενη άνοιξη

Τον περασμένο μήνα, η Apple αποκάλυψε τα σχέδιά της να αναβαθμίσει το Siri και το iOS φέρνοντας τη δική της τεχνητή νοημοσύνη ή αλλιώς Apple Intelligence.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4 και Mix Flip: Παρουσιάζονται αυτό το μήνα

Η Xiaomi θα κυκλοφορήσει τα αναδιπλούμενα Mix Fold 4 και Mix Flip αυτόν τον μήνα, όπως αποκάλυψε ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρειας Lei Jun.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch SE: Έρχεται με πλαστικό περίβλημα για να μειωθεί η τιμή;

H Apple αναπτύσσει μια νέα έκδοση του πιο προσιτού Apple Watch SE με πλαστικό περίβλημα, όπως υποστηρίζει ο Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Νέες φήμες ότι θα έχει την 5x τηλεφακό κάμερα του iPhone 15 Pro Max

Το επερχόμενο iPhone 16 Pro της Apple θα αποκτήσει την κάμερα περισκοπίου τετραπρισμού με οπτικό ζουμ 5x του iPhone 15 Pro Max.