Redmi K80 Pro: Διέρρευσαν λεπτομέρειες τη συσκευής

Redmii K80 Pro, Redmi K80 Pro: Διέρρευσαν λεπτομέρειες τη συσκευής

Η Redmi αναπτύσσει «flagship killers» χρόνο με το χρόνο στη σειρά K στην Κίνα, ωστόσο δεν τα βλέπουμε ποτέ να κυκλοφορούν διεθνώς.

Βασικά κυκλοφορούν αλλά ως μέλη της σειράς Poco F, όχι συσκευές Redmi.

Τώρα έρχεται το Redmi K80 Pro, ένα μοντέλο διάδοχος του K70 Pro που κυκλοφόρησε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο. Αυτή η συσκευή αναμένεται να τροφοδοτείται από το Snapdragon 8 Gen 4 SoC της Qualcomm και να διαθέτει οθόνη ανάλυσης «2K», καθώς και μπαταρία 5.500 mAh με υποστήριξη για γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 120 W.

Φημολογείται ότι διαθέτει επίσης αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων, καθώς και κάμερα τηλεφακού 3x, από 2 φορές στο K70 Pro. Μια αναφορά από τον Μάρτιο ισχυρίστηκε ότι η σειρά Xiaomi 15 και το OnePlus 13 θα στραφούν επίσης σε σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων, οι οποίοι μπορούν να είναι ταχύτεροι και πιο αξιόπιστοι από τους αντίστοιχους οπτικούς τους.

Σύμφωνα με τον tipster που δημοσιεύει αυτές τις πληροφορίες στο Weibo, το Redmi K80 Pro θα είναι “σαν ναυαρχίδα”, αλλά αυτό μπορεί να επηρεάσει την τιμολόγησή του, ανεβάζοντάς την.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θανάσης

Για πιο λόγο μόνο η Αμερική και η Ασία βγάζουν κινητά τηλέφωνα; Οι Ευρωπαϊκές χώρες γιατί όχι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi

Redmi K70 Ultra: Διέρρευσαν οι προδιαγραφές – Αυτό θα μπορούσε να είναι το Xiaomi 14T Pro

Τα Redmi K70, K70 Pro και K70E έγιναν επίσημα τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά τώρα έρχεται το τέταρτο μέλος της οικογένειας, το Redmi K70 Ultra.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi 13: Επίσημο το πρώτο τηλέφωνο της σειράς με κάμερα 108MP

Το Xiaomi Redmi 13 είναι επίσημο και είναι το πρώτο της σειράς με κάμερα 108MP που βασίζεται στον αισθητήρα 1/1,67” Samsung ISOCELL HM6.

Smartphones Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi 13 4G: Ανακοινώθηκε με κύρια κάμερα 108MP

Η σειρά Redmi 13 της Xiaomi απέκτησε το πιο πρόσφατο μοντέλο της, το Redmi 13 4G, άμεσο διάδοχο του Redmi 12 του περασμένου έτους.

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.