Redmi Note 10 5G: Πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και σχεδιασμός

Redmi Note 10, Redmi Note 10 5G: Πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και σχεδιασμός

Η Xiaomi έχει κυκλοφορήσει πολλά μοντέλα τον τελευταίο χρόνο και σχεδόν όλα έχουν κάνει καλές πωλήσεις. Πρόσφατα, η πρώην θυγατρική της, παρουσίασε τον πολυαναμενόμενο διάδοχο του Pocophone F1 και ο επόμενος στόχος των καταναλωτών είναι το Redmi Note 10.

Χαρακτηριστικά και σχεδιασμός

Το Note 10 θα είναι το πρώτο smartphone της σειράς Note της Xiaomi που θα υποστηρίζει 5G και μάλιστα τόσο NSA όσο και SA. Η καταχώρηση στην ΤΕΝAA δεν αναγράφει τον επεξεργαστή, αλλά σύμφωνα με αναφορές το έξυπνο τηλέφωνο θα έχει τον επερχόμενο Dimensity 820 της MediaTek.

Σε επίπεδο μνημών και μπαταρίας, το Redmi Note 10 αναμένεται να έχει τουλάχιστον 4GB μνήμη RAM, μία έκδοση με 64GB αποθηκευτικό χώρο, και μπαταρία με χωρητικότητα 4.420mAh η οποία θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 22.5W.

Αντί για τέσσερις κάμερες που έχει το Note 9, το επόμενο μοντέλο της σειράς θα έχει μόνο τρεις αισθητήρες με τον κύριο να είναι στα 48MP. Το module των καμερών είναι ορθογώνιο τοποθετημένο κεντρικά στο πάνω μέρος της πλάτης του smartphone, και η selfie κάμερα είναι τοποθετημένη σε notch και έχει αισθητήρα 16MP.

Τέλος, το Redmi Note 10 έχει οθόνη 6,57 ιντσών OLED με ανάλυση 1.080×2.400 pixels και αναλογία 20:9. Από τη στιγμή που στην πλάτη δεν υπάρχει αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και δεν παρατηρούμε ούτε πλευρικό, περιμένουμε το smartphone να έχει in-display fingerprint scanner.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

Ένα μήνα έχει περίπου που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το note9s και έβγαλε τώρα το 10. Αρχίζει να τα καίει τα προϊόντα της μόνη της η Xiaomi και εν τέλη μπερδεύει μην πω κάτι άλλο τους αγοραστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.