Redmi Note 10 Pro: Έρχεται με οθόνη 120Hz και μπαταρία 5.050mAh

Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10 Pro: Έρχεται με οθόνη 120Hz και μπαταρία 5.050mAh

Η επερχόμενη σειρά Redmi Note 10 παραμένει ένα μυστήριο, όμως πλέον έχουμε πληροφορίες για την Pro έκδοση της συσκευής. Η ομάδα XiaomiUI στο Telegram μας φέρνει τις πρώτες πληροφορίες για τη συσκευή, ενώ η συσκευή παίρνει πιστοποίηση FCC με ονομασία μοντέλου M2101K6G.

Σύμφωνα με την πηγή, το επερχόμενο Redmi Note 10 Pro έρχεται με οθόνη τεχνολογίας IPS LCD, με το ρυθμό ανανέωσης 120Hz και τεχνολογία MEMC, για upscale περιεχομένου με χαμηλά frames. Επιπλέον, θα διαθέτει τετραπλό σύστημα κάμερας, το οποίο αποτελείται από κύριο αισθητήρα 64MP, ultrawide, macro και αισθητήρα βάθους.

Στο εσωτερικό του Redmi Note 10 Pro θα υπάρχει ο Snapdragon 732G, όπως το επερχόμενο Xiaomi Mi 11 Lite που είδαμε πριν λίγες ώρες. Η μπαταρία του θα ανέρχεται στα 5.050mAh, ενώ τουλάχιστον μία έκδοση θα διαθέτει και NFC, χωρίς να γνωρίζουμε σε ποιες χώρες θα διαθέτει και σε ποιες όχι.

Λόγω SoC, η συσκευή δε θα υποστηρίζει τα νέα δίκτυα 5G, όμως ίσως αυτό κρατήσει χαμηλά και τη τιμή, όπως μας έχει συνηθίσει η σειρά Redmi Note τα τελευταία χρόνια.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.