Redmi Note 10: Θα κυκλοφορήσουν στη θέση τους νέα μοντέλα Redmi Note 9;

Redmi Note 10, Redmi Note 10: Θα κυκλοφορήσουν στη θέση τους νέα μοντέλα Redmi Note 9;

Η Xiaomi κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος τα Redmi Note 9 και μέχρι σήμερα έχει διαθέσει στην αγορά αρκετά μοντέλα της σειράς, όπως το Note 9S. Παράλληλα, κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την εταιρεία να ετοιμάζει τους διαδόχους τους, τα Redmi Note 10.

Όμως, σύμφωνα με νεότερες αναφορές η κινέζικη εταιρεία δεν θα κυκλοφορήσει νέα σειρά Note. Αντιθέτως, θα προσθέσει περισσότερα μοντέλα στη σειρά των Note 9.

Πιθανή αναβολή για τα Note 10

Ο κινέζος leaker Digital Chat Station, ο οποίος συνήθως δημοσιεύει έγκυρες πληροφορίες, δήλωσε στο Weibo ότι η Xiaomi θα κυκλοφορήσει όχι ένα αλλά τρία νέα mid-range Redmi Note 9, χωρίς να αναφέρει τα ακριβή ονόματα των μοντέλων.

Σύμφωνα με τον leaker, τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν στα μέσα Νοεμβρίου και θα διαθέτουν κύρια κάμερα 108MP, και συγκεκριμένα τον ISOCELL HM2 αισθητήρα της Samsung.

Παλαιότερες αναφορές σημείωναν ότι η Xiaomi θα κυκλοφορήσει το πρώτο smartphone με τον Snapdragon 750G στην Κίνα. Θα μπορούσε αυτό το έξυπνο τηλέφωνο να είναι το Redmi Note 9 5G ή το Note 9 Pro 5G, τουλάχιστον για την ασιατική αγορά.

Προς το παρόν, αυτά είναι όσα γνωρίζουμε για τα νεότερα μοντέλα της σειράς Note 9. Όσον αφορά τα Redmi Note 10, μετά το συγκεκριμένο leak κάποιοι αναφέρουν ότι θα κυκλοφορήσουν το 2021 και όχι φέτος.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Redmi Note 13 Pro

Xiaomi Redmi Note 13: Παγκόσμιο λανσάρισμα στις 15 Ιανουαρίου

Η σειρά Redmi Note 13 της Xiaomi κυκλοφόρησε στην Κίνα τον περασμένο Σεπτέμβριο και μόλις σήμερα στην Ινδία.

Smartphones Redmi redmi k Xiaomi

Redmi K70: Σημείωσε πωλήσεις 1 εκατομμυρίου μονάδων μέσα σε 14 ημέρες

Η Redmi παρουσίασε τη σειρά K70 πριν από ένα μήνα και τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε το πρώτο σημαντικό ορόσημο στις πωλήσεις.