Redmi Note 11 Pro+ 5G: Κυκλοφόρησε με δώρο

Redmi Note 11 Pro+ 5G, Redmi Note 11 Pro+ 5G: Κυκλοφόρησε με δώρο

Το Redmi Note 11 Pro+ 5G είναι πλέον διαθέσιμο από σήμερα 14/04 στην ελληνική αγορά και τρέχει early bird προσφορά έως 30/04 με δώρο τα Mi True Wireless Earphones 2 Pro.

Συγκεκριμένα κυκλοφόρησε η έκδοση 6GB/128GB με τιμή 459 ευρώ.

Redmi Note 11 Pro+ 5G: Το Απόλυτο Redmi Note

Ως το πρώτο Redmi Smartphone εξοπλισμένο με ενσύρματη φόρτιση στα 120W, το Redmi Note 11 Pro+ 5G φορτίζει τη μπαταρία των 4.500 mAh στο 100% σε μόλις 15 λεπτά. Κατασκευασμένο με κορυφαίες στο είδος τους αντλίες διπλής φόρτισης, ώστε να προσφέρει απίστευτα γρήγορη ταχύτητα φόρτισης, η συσκευή διασφαλίζει την ασφάλεια και σταθερότητα της φόρτισης με περισσότερα από 40 χαρακτηριστικά ασφαλείας, ενώ έχει λάβει και πιστοποίηση Safe Fast-Charge System από το TÜV Rheinland.

Θέλοντας να ανεβάσει τον πήχη στην εμπειρία κάμερας επιπέδου flagshgip, τo Redmi Note 11 Pro+ 5G κυκλοφορεί με βασική κάμερα στα 108MP, συνοδευόμενη από μια υπερευρυγώνια κάμερα 8MP και μια telemacro κάμερα 2MP. Η κύρια κάμερα διαθέτει αισθητήρα Samsung HM2 και διπλό εγγενές ISO, που σας επιτρέπουν να απαθανατίζετε κάθε στιγμή με υψηλή ανάλυση και ρεαλιστικές λεπτομέρειες, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η συσκευή διαθέτει επίσης οθόνη 6,67″ FHD+ AMOLED DotDisplay, με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής στα 360Hz, χάρη στα οποία η πλοήγηση και χρήση του κινητού γίνεται απόλαυση για τα μάτια σας.

Redmi Note 11 Pro+ 5G, Redmi Note 11 Pro+ 5G: Κυκλοφόρησε με δώρο

Με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Dimensity 920, το Redmi Note 11 Pro+ 5G ανεβάζει τη mobile εμπειρία σας σε νέα επίπεδα, χάρη στην ενεργειακά αποδοτική διαδικασία 6nms.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!