Redmi Note 11 series: Επίσημα με flagship χαρακτηριστικά

, Redmi Note 11 series: Επίσημα με flagship χαρακτηριστικά

Η σειρά Redmi Note 11 series παρουσιάστηκε στην Κίνα και αποτελείται από τρία διαφορετικά μοντέλα, το απλό Note 11, το 11 Pro και το Pro+. To ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα μοντέλα Pro και Pro+ τα οποία έχουν και τα πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά.

Στην περίπτωση των Redmi Note 11 Pro και Pro+ έχουμε ένα πάνελ με διαγώνιο 6.67 ιντσών, η οποία έχει τεχνολογία AMOLED, με συχνότητα ανανέωσης οθόνης τα 120 Hz. Ο επεξεργαστής είναι ο MediaTek Dimensity 920, ο οποίος μπορεί να συνδυαστεί με μνήμη RAM 6 και 8 GB, σε συνδυασμό με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 128 και τα 256 GB.

, Redmi Note 11 series: Επίσημα με flagship χαρακτηριστικά

Το Redmi Note 11 Pro θα έχει μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας, στα 5160 mAh, αλλά το Redmi Note 11 Pro+, με την μπαταρία των 4500 mAh, θα μπορεί να φορτίσει πιο γρήγορα, σε ταχύτητες που αγγίζουν τα 120W. Αυτό σημαίνει ότι η μπαταρία του θα μπορεί να φορτίσει πλήρως μέσα σε μόλις 15 λεπτά.

Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος είναι στα 108 Megapixel, μαζί με μία ultrawide στα 8 Megapixel και μία macro στα 2 Megapixel. Η μπροστινή κάμερα είναι στα 16 Megapixel. Το λειτουργικό σύστημα είναι Android 11, με MIUI 12.5.

, Redmi Note 11 series: Επίσημα με flagship χαρακτηριστικά

Το Redmi Note 11 θα είναι το πιο προσιτό μοντέλο της σειράς, με εκδόσεις με μνήμη RAM 4, 6 και 8 GB, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να είναι στα 128 και τα 256 GB. H οθόνη εδώ είναι 6.6 ιντσών, τεχνολογία LCD, σε ανάλυση Full HD+, με συχνότητα ανανέωσης 90 Hz. Η μπροστινή κάμερα είναι στα 16 Megapixel, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μία κύρια κάμερα στα 50 Megapixel και μία ακόμα ultrawide στα 8 Megapixel. H μπαταρία είναι στα 5000 mAh.

Το Redmi Note 11 θα είναι διαθέσιμο σε τιμή κάτω από τα 200 ευρώ, ενώ τα Redmi Note 11 Pro και Pro+ θα κινούνται στην κατηγορία των 250 – 350 ευρώ.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Σίγουρα είναι vfm αλλά τι να το κάνεις όταν βγάζεις φωτό και τα χρώματα είναι ξεφτισμενα μόνο και μόνο επειδή σου γράφει ένα 108mpxel. Γενικά σε σχέση με το περσινό λίγα πράγματα αλλά προφανώς ξεχωρίζει σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

George

Πως βγάζεις συμπεράσματα ότι τα χρώματα είναι…”ξεφτισμένα”; Αφού 1ον: Το κινητό δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. 2ον: Το Xiaomi Redmi Note 10 Pro που κυκλοφορεί ήδη, βγάζει εκπληκτικές φωτογραφίες. Αν θες φωτογραφίες με ποιο ζωηρά χρώματα, προτίμησε το Realme 8 pro. Ειδικά με την λειτουργία Ai ενεργοποιημένη. Δεν σημαίνει όμως ότι το έντονο είναι και το σωστό. Είναι πιο εντυπωσιακό, ναι. Η σωστή απεικόνιση των χρωμάτων όμως είναι όπως την βλέπεις και με “γυμνό” οφθαλμό.

Vladimiros

Ο τυπος δεν εχει ιδεα απο κινητα αστο……

I am

Όταν κάτι που κοιτάς με τα ίδια σου τα μάτια φαίνεται πιο έντονο με περισσότερα συναισθήματα και χρώματα από την εικόνα του συγκεκριμένου κινητού σημαίνει αυτό που ανέφερα. Προσωπικά ψάχνω τον ρεαλισμό γι’αυτό μιλάω. Η κάμερα είναι η ίδια με το περσινό και υποθέτω πως θα έχει την ίδια φωτογραφία. Βεβαίως όταν βάζουμε τα χρήματα στην εξίσωση έχουν πολύ καλή κάμερα…α5 2017 πάντως έβγαζε καλύτερες φωτογραφίες σε καλές συνθήκες φωτισμού

Vladimiros

Τωρα συμφωνω για τα λεφτα τους αξιζει η καμερα τους,αλλα αν σκεφτεις δεν εχει ουτε 7 μηνες που βγηκε το προηγουμενο μοντελο,οποτε δεν ειναι ενας χρονος και διαφορα σε καμερες θα ειναι πολυ ελαχιστες,στα υπολοιπα τεχνικα χαρακτησηστικα θα εχει περισοτερα πραγματα το καινουριο μοντελο,οπως επεξεργαστης οθονη κ.α
Επειδη ειπες ξεφτισμενα χρωματα γιαυτο απαντησα ετσι,αυτα παλια υπηρχαν τωρα σε καμερα τουλαχιστον απο τα mid range και πανω ειναι αρκετα ικανοποιητικα για ολους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured

Canalys: Η παγκόσμια αγορά smartphone αυξάνεται κατά 11% το 1ο τρίμηνο – Εταιρεία έκπληξη στην πρώτη τετράδα

Οι παγκόσμιες αποστολές smartphone αυξήθηκαν κατά 11% το 1ο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Canalys.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i