Redmi Note 11T: θα υποστηρίζει επτά ζώνες 5G

, Redmi Note 11T: θα υποστηρίζει επτά ζώνες 5G

Ενώ πολλά τηλέφωνα με δυνατότητα 5G έχουν κυκλοφορήσει στην Ινδία, η χώρα δεν έχει ακόμη γυρίσει το διακόπτη στο πρώτο εμπορικό της δίκτυο. Η κυβέρνηση εξακολουθεί να σχεδιάζει τη δημοπρασία φάσματος που θα καθορίσει ποιοι πάροχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ποιες συχνότητες.

Ωστόσο, δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να ξεκινήσετε να δοκιμάζετε εάν τα τηλέφωνα θα λειτουργούν πραγματικά με τα δίκτυα επόμενης γενιάς μόλις τεθούν σε λειτουργία. Αυτό ακριβώς έκανε η Reliance Jio με το επερχόμενο Redmi Note 11T 5G.

Ο πάροχος και ο κατασκευαστής τηλεφώνου έβαλαν τη συσκευή στους ρυθμούς της, δοκιμάζοντας διαφορετικά σενάρια χρήσης σε μια εργαστηριακή δοκιμή. Το τηλέφωνο πέτυχε «αστρικά αποτελέσματα», σύμφωνα με τις δύο εταιρείες.

Θα υποστηρίζει επτά ζώνες 5G: n1, n3, n5, n8, n28, n40 και n78 για αυτόνομη λειτουργία (SA) και n1, n3, n40, n78 σε μη αυτόνομη λειτουργία (NSA) (η λειτουργία NSA αξιοποιεί την υπάρχουσα υποδομή 4G , το οποίο βοηθά στην απλοποίηση της ανάπτυξης του 5G).

Τι γίνεται με το ίδιο το τηλέφωνο; Αναμένεται να βασίζεται στο vanilla Redmi Note 11, που σημαίνει ότι η ισχύς του 5G θα προέρχεται από το chipset Dimensity 810 (6 nm). Το τηλέφωνο θα διαθέτει οθόνη LCD 6,6″ 90 Hz IPS στο μπροστινό μέρος, κύρια κάμερα 50 MP στο πίσω μέρος και εξαιρετικά ευρεία 8 MP, καθώς και μπαταρία 5.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 33 W. Ορισμένες λεπτομέρειες μπορεί να αλλάξουν γύρω από το μοντέλο T, αλλά θα πρέπει να είναι ως επί το πλείστον η ίδια συσκευή με το vanilla 11.

Η Amazon India είναι ο πωλητής λιανικής που θα βοηθήσει στην κυκλοφορία του Redmi Note 11T 5G στις 30 Νοεμβρίου. Σημειώστε ότι το Note 11 είναι διαθέσιμο ως το Poco M4 Pro 5G παγκοσμίως, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Redmi Note 13 Pro

Xiaomi Redmi Note 13: Παγκόσμιο λανσάρισμα στις 15 Ιανουαρίου

Η σειρά Redmi Note 13 της Xiaomi κυκλοφόρησε στην Κίνα τον περασμένο Σεπτέμβριο και μόλις σήμερα στην Ινδία.

Smartphones Redmi redmi k Xiaomi

Redmi K70: Σημείωσε πωλήσεις 1 εκατομμυρίου μονάδων μέσα σε 14 ημέρες

Η Redmi παρουσίασε τη σειρά K70 πριν από ένα μήνα και τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε το πρώτο σημαντικό ορόσημο στις πωλήσεις.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Παγκόσμια διάθεση σε οκτώ συσκευές το 1ο τρίμηνο του 2024

Δύο μήνες αφότου η Xiaomi παρουσίασε το νέο της, ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα HyperOS, καμία συσκευή της δεν το έχει πάρει.