Redmi Note 12 4G: Με διαφορετικό σύστημα κάμερας από το 5G

redmi note 12 4G, Redmi Note 12 4G: Με διαφορετικό σύστημα κάμερας από το 5G

Η έκδοση 4G του Redmi Note 12 που μόλις κυκλοφόρησε στην Ελλάδα διαθέτει ελαφρώς διαφορετικό σύστημα κάμερας από αυτό που έχει η έκδοση 5G.

Η κύρια κάμερα χρησιμοποιεί αισθητήρα 50MP, 1/2,76″, 0,64μm σε συνδυασμό με ευρύ διάφραγμα f/1,8. Οι άλλες δύο κάμερες είναι οι ίδιες – 8MP f/2.2, 1/4.0″, 1.12μm ultrawide με διαφημιζόμενο οπτικό πεδίο 120 μοιρών και κάμερα 2MP f/2.4 για macro φωτογραφία.

Όσον αφορά στη selfie, λειτουργεί με shooter 13MP, f/2.5, 1/3.0″.

Η εφαρμογή κάμερας είναι μια αρκετά απλή εφαρμογή. Στο μενού στο άκρο θα βρείτε πρόσθετες επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας Macro. Δίπλα υπάρχει ένας διακόπτη λειτουργίας φλας, ένας διακόπτη HDR, μια εναλλαγή AI και μια συντόμευση για το Google Lens.

Η κύρια κάμερα τραβάει αρκετά αξιοπρεπείς φωτογραφίες. Εφόσον οι συνθήκες φωτισμού είναι καλές, ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους, μπορείτε να περιμένετε αρκετά καλή ποιότητα φωτογραφίας. Η ευκρίνεια και η λεπτομέρεια είναι επαρκής, τα χρώματα είναι σχεδόν φυσικά (μπορείτε να τα ενισχύσετε με τη διαθέσιμη εναλλαγή AI) και η αντίθεση είναι ωραία.

Λόγω των περιορισμών του chipset, δεν υπάρχει διαθέσιμη λειτουργία βίντεο 4K. Οι δυνατότητες εγγραφής βίντεο περιορίζονται στα 1080p@30fps και στις τρεις κάμερες – την κύρια, την ultrawide και τη selfie.

Το Redmi Note 12 4G κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά σε δυο χρώματα Onyx Grey και Ice Blue σε δύο διαφορετικές χωρητικότητες σε 4GB/ 64GB με τιμή 208,90 ευρώ και σε 4GB/ 128GB με τιμή 239,90 ευρώ.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.