Redmi Note 12 5G και Redmi Note 12 4G: Διαθεσιμότητα, τιμές

Redmi Note 12 5G, Redmi Note 12 5G και Redmi Note 12 4G: Διαθεσιμότητα, τιμές

Το Redmi Note 12 5G καθώς και το Redmi Note 12 διαθέτουν εντυπωσιακές λειτουργίες και βελτιωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας. Με οθόνη AMOLED στα 120Hz οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ολοζώντανα χρώματα και τέλεια ποιότητα εικόνας. Χάρη στον Snapdragon 4 Gen 1 και τον Snapdragon 685 Mobile Platform αντίστοιχα, οι λειτουργίες των συσκευών είναι αδιάκοπες, εύκολες, με multi-tasking και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Και τα δύο μοντέλα τρέχουν Android 12.

Redmi Note 12 5G, Redmi Note 12 5G και Redmi Note 12 4G: Διαθεσιμότητα, τιμές

Redmi Note 12 5G

Το Redmi Note 12 5G είναι η τέλεια επιλογή για τους χρήστες που αναζητούν μια εμπειρία η οποία περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες του 5G σε φιλική τιμή. Και το Redmi Note 12 5G και το Redmi Note 12 διαθέτουν σύστημα ταχείας φόρτισης στα 33W και μπαταρία μεγέθους 5.000mAh, που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να τρέξουν περισσότερες εφαρμογές και να τραβήξουν ακόμα πιο πολλές φωτογραφίες. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το τριπλό σύστημα ΑΙ καμερών, την εντυπωσιακή λειτουργία Night Mode, καθώς και σειρά από φίλτρα, λειτουργίες και επιλογές, σημαίνουν ότι οι νέες συσκευές της Xiaomi προσφέρουν flagship εμπειρία σε ένα πραγματικά μοναδικό πακέτο.

Όλα τα μοντέλα έρχονται με τον αντίστοιχο ταχυφορτιστή τους, θήκη προστασίας και μεμβράνη προστασίας οθόνης προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο στον τελικό καταναλωτή.

Redmi Note 12 5G, Redmi Note 12 5G και Redmi Note 12 4G: Διαθεσιμότητα, τιμές

Redmi Note 12 5G και Redmi Note 12 4G: Διαθεσιμότητα, τιμές

Το Redmi Note 12 4G κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά σε δυο χρώματα Onyx Grey και Ice Blue σε δύο διαφορετικές χωρητικότητες σε 4GB/ 64GB με τιμή 208,90 ευρώ και σε 4GB/ 128GB με τιμή 239,90 ευρώ. Το Redmi Note 12 5G με 4GB/ 128GB κυκλοφορεί στα χρώματα Onyx Grey και Ice Blue με τιμή 299,90 ευρώ. Και τα 2 μοντέλα θα βρίσκονται σε Early Bird προσφορά με δώρο τα Redmi Buds 4 σε λευκό χρώμα. Όλα τα μοντέλα είναι διαθέσιμα από τις 6 Απριλίου και οι Early Bird προσφορές ισχύουν έως τις 23 Απριλίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Σύντομα θα ανακοινωθούν νέα για τη διαθεσιμότητα στην ελληνική αγορά του Redmi Note 12S.

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα από τα κανάλια της Info Quest Technologies, τον επίσημο διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Redmi Note 12 5G, Redmi Note 12 5G και Redmi Note 12 4G: Διαθεσιμότητα, τιμές

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.