Redmi Note 12: Με ή χωρίς 5G, εντυπωσιάζει

redmi note 12, Redmi Note 12: Με ή χωρίς 5G, εντυπωσιάζει

Tο Redmi Note 12 είναι διαθέσιμο σε δύο εξίσου προσιτές εκδόσεις, οι οποίες διαφέρουν κυρίως ως προς το SoC τους και την παρουσία ή απουσία τσιπ 5G.

Το Redmi Note 12 5G είναι εξοπλισμένο με Snapdragon 4 Gen 1 SoC που συνδυάζεται με 4 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρο. Η οθόνη είναι μια AMOLED 6,67 ιντσών 120 Hz, ενώ διαθέτει μια μπαταρία 5.000 mAh συμβατή με γρήγορη φόρτιση 33 W. Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει ένα σύστημα που αποτελείται από μια κύρια κάμερα 48 MP, έναν ultrawide angle φακό 8 MP και έναν φακό Macro 2 MP.

Το Redmi Note 12, από την πλευρά του, διαθέτει σε γενικές γραμμές το φύλλο τεχνικών δεδομένων της έκδοσης 5G, αλλά, αντί για Snapdragon 4 Gen 1, έχει Snapdragon 685. Ακόμα, υπάρχουν εκδόσεις με 4 GB μνήμης RAM και 64 ή 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Οι δύο συσκευές διαφέρουν, ωστόσο, όσον αφορά στο σύστημα κάμερας. Αυτό το Redmi Note 12 διαθέτει κύρια κάμερα 50 Mpx και διατηρεί τους ίδιους ultrawide angle και macro φακούς.

Αυτά τα δύο smartphone είναι ήδη διαθέσιμα από 199,90 ευρώ για το Redmi Note 12 4G και 299,90 ευρώ για το Redmi Note 12 5G. Διατίθενται και τα δύο σε τρία χρώματα: Frost Blue, Onyx Grey και Forest Green.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.