Redmi Note 12 Pro+ 5G: Με εντυπωσιακό design που ξεχωρίζει

redmi note 12 pro+ 5g, Redmi Note 12 Pro+ 5G: Με εντυπωσιακό design που ξεχωρίζει

Το Redmi Note 12 Pro+ 5G κυκλοφόρησε με τιμή 499,90 ευρώ με 8GB/ 256GB, κάτι που για κάποιους ίσως σημαίνει ότι υπολείπεται σε κάτι. Πάντως σίγουρα όχι στο design.

H συνολική εμφάνιση και αίσθηση του τηλεφώνου είναι εντυπωσιακή. Η κομψή, λεπτή σχεδίαση και τα ζωντανά χρώματα το κάνουν να ξεχωρίζει πραγματικά μεταξύ των smartphone της κατηγορίας του. Διατίθεται σε τρία χρώματα: Midnight Black, Polar White, Sky Blue. Τα χρώματα είναι ζωντανά και το φινίρισμα είναι ματ, γεγονός που βοηθά στη μείωση των ορατών λεκέδων των δακτυλικών αποτυπωμάτων στη συσκευή. Οι άκρες του τηλεφώνου είναι στρογγυλεμένες και άνετες στο χέρι.

Η οθόνη του επίσης ξεχωρίζει. FHD+ Flow AMOLED 6,67 ιντσών με ανάλυση 2400 x 1080 pixel είναι φωτεινή και ζωντανή, με εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων και εξαιρετικές γωνίες θέασης. Διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, που κάνει την κύλιση στις εφαρμογές και τις ιστοσελίδες ομαλή και αβίαστη. Η οθόνη διαθέτει επίσης υποστήριξη HDR10+, η οποία ενισχύει την αντίθεση και το χρώμα του υποστηριζόμενου περιεχομένου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.