Redmi Note 12 Turbo: Teaser εικόνες αποκαλύπτουν ακόμα περισσότερα specs

redmi note 12 turbo, Redmi Note 12 Turbo: Teaser εικόνες αποκαλύπτουν ακόμα περισσότερα specs

To Redmi Note 12 Turbo γνωρίζουμε ήδη πως είναι καθ’ οδόν με αναμενόμενη ημερομηνία ανακοίνωσης την 28η Μαρτίου.

Χάρη σε αναρτήσεις στο Weibo και το πέρασμα της συσκευής από το AnTuTu, έγιναν γνωστές και πολλές προδιαγραφές. Nέες teaser εικόνες έχουν πλέον εμφανιστεί στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερα.

Η οθόνη του Redmi Note 12 Turbo φέρεται πως θα είναι 12-bit, θα υποστηρίζει HDR10+ και θα διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 120Hz, 1920Hz PWM Dimming και SGS Low Blue Light Certification. Προηγούμενες φήμες ανέφεραν διαγώνιο οθόνης 6,67 ιντσών και ανάλυση FHD+. Το τηλέφωνο θα διαθέτει αρκετά λεπτά πλαίσια, με διάμετρο μόλις 1,95 mm στην κορυφή και 1,42 mm στα πλάγια της οθόνης και αναλογία οθόνης προς σώμα 93,45%. Ολόκληρο το σώμα του τηλεφώνου θα έχει πάχος 7,9 mm και βάρος 181 γραμμάρια.

Το Redmi Note 12 Turbo φημολογείται επίσης ότι προσφέρει σύστημα στερεοφωνικών ηχείων με υποστήριξη Dolby ATMOS και Hi-Res Audio μαζί με υποδοχή ήχου 3,5 mm. Φέρεται επίσης να διαθέτει IR blaster.Η συσκευή αναμένεται να είναι μεταξύ των πρώτων, αν όχι η πρώτη, με chipset Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 2, μαζί με έως και 16 GB μνήμης RAM LPDDR5 και 1 TB αποθηκευτικού χώρου UFS3.1. Σύμφωνα με το νέο teaser, το τσιπ θα ψύχεται από ένα ψυγείο θαλάμου ατμού 3725 mm².

Η νέα πηγή υποστηρίζει τώρα ότι η συσκευή θα διαθέτει έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι αντί για έναν στην οθόνη. Αναμένεται ακόμα να έχει μια μεγάλη μπαταρία 5.000 mAh με φόρτιση 67 W, κύρια κάμερα 64MP με OIS, 8MP ultrawide και 2MP macro shooter. Λέγεται επίσης ότι τρέχει Android 13 με skin MIUI 14.

Τιμή και διαθεσιμότητα είναι ακόμα σε άγνωστα νερά.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.