Redmi Note 14 Pro: Αποκαλύφθηκε γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 90W

Redmi Note 14 Pro, Redmi Note 14 Pro: Αποκαλύφθηκε γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 90W

Το επερχόμενο Redmi Note 14 Pro εντοπίστηκε με πιστοποίηση 3C στην Κίνα και η λίστα αποκάλυψε ότι υποστηρίζει γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 90W.

Αυτή θα είναι μια αναβάθμιση σε σχέση με τον προκάτοχο του τηλεφώνου, το Redmi Note 13 Pro, το οποίο υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 67W.

Το Redmi Note 14 Pro περιλαμβάνεται στον αριθμό μοντέλου 24115RA8EC. Αυτή είναι σύμφωνα με πληροφορίες η έκδοση που θα πωλείται στην εγχώρια αγορά της εταιρείας, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το γράμμα «C» που βρίσκεται στο τέλος του αριθμού μοντέλου.

Άλλες φήμες για τη συσκευή λένε ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει το chipset Snapdragon 7s Gen 3, το οποίο ανακοινώθηκε από την Qualcomm πριν από μερικές ημέρες. Φαίνεται ότι το Redmi Note 14 Pro θα είναι το πρώτο τηλέφωνο που θα έρθει με αυτό το τσιπ όταν κυκλοφορήσει στην Κίνα τον επόμενο μήνα.

Το Redmi Note 13 Pro φορούσε τον Snapdragon 7s Gen 2. Το νέο chipset υπόσχεται να προσφέρει 20% ταχύτερη CPU και 40% ταχύτερη GPU για βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού και 30% καλύτερη απόδοση AI.

Η παγκόσμια έκδοση του Redmi Note 14 Pro λέγεται ότι θα διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας με τηλεφακό, ενώ το κινέζικο μοντέλο φέρεται να αντικαταστήσει τον τηλεφακό με κάμερα macro.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi 14T και 14T Pro: Δείτε τα σε εικόνες από hands-on βίντεο που κυκλοφόρησε

Τα Xiaomi 14T και 14T Pro αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους σύντομα, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ημερομηνία.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi 15 Ultra: Νέες φήμες για telephoto κάμερα περισκοπίου 200 MP

Το Xiaomi 15 Ultra μπορεί να φτάσει νωρίτερα και οι φήμες θέλουν να φέρνει και μια σημαντική αναβάθμιση στον τομέα της κάμερας.

Gear featured Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi Buds 6 Lite: Με ANC, διάρκεια μπαταρίας 36 ωρών και τιμή 20 ευρώ

Η Xiaomi ανακοίνωσε ένα νέο ζευγάρι προσιτών ακουστικών TWS, τα Redmi Buds 6 Lite, με drivers 12,4 mm, ANC και διάρκεια μπαταρίας 38 ωρών.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14T

Xiaomi 14T & 14T Pro: Αυτές είναι όλες οι προδιαγραφές και η τιμή τους

Τα Xiaomi 13T και 13T Pro παρουσιάστηκαν στα τέλη Σεπτεμβρίου της περασμένης χρονιάς, άρα πλησιάζει η άφιξη των διαδόχων, 14T και 14T Pro.