Redmi Note 14 Pro: Αυτός είναι ο σχεδιασμός του smartphone

Redmi Note 14 Pro, Redmi Note 14 Pro: Αυτός είναι ο σχεδιασμός του smartphone

Η σειρά Redmi Note 14 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Κίνα τον επόμενο μήνα και τώρα έχουμε πληροφορίες για το σχεδιασμό του Redmi Note 14 Pro.

To sub-brand της Xiaomi ετοιμάζεται για μια σημαντική αλλαγή σχεδίασης με τη σειρά Note 14 με το 14 Pro να διαθέτει ένα camera island σε ελλειπτικό σχήμα. Αυτό σηματοδοτεί μια μεγάλη απόκλιση από τις οριζόντια ευθυγραμμισμένες κάμερες της προηγούμενης γενιάς Redmi Note.

Redmi Note 14 Pro, Redmi Note 14 Pro: Αυτός είναι ο σχεδιασμός του smartphone

Το Redmi Note 14 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει με κύρια κάμερα 50MP μαζί με δύο ακόμη απροσδιόριστους αισθητήρες. Φημολογείται επίσης ότι θα διαθέτει το chipset Snapdragon 7s Gen 3 της Qualcomm και μια διπλή micro-curved οθόνη με ανάλυση 1,5K.

Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με την υπόλοιπη σειρά Redmi Note 14 τον επόμενο μήνα στην Κίνα, ακολουθούμενη από παγκόσμια κυκλοφορία τον Νοέμβριο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi 14T και 14T Pro: Δείτε τα σε εικόνες από hands-on βίντεο που κυκλοφόρησε

Τα Xiaomi 14T και 14T Pro αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους σύντομα, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ημερομηνία.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi 15 Ultra: Νέες φήμες για telephoto κάμερα περισκοπίου 200 MP

Το Xiaomi 15 Ultra μπορεί να φτάσει νωρίτερα και οι φήμες θέλουν να φέρνει και μια σημαντική αναβάθμιση στον τομέα της κάμερας.

Gear featured Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi Buds 6 Lite: Με ANC, διάρκεια μπαταρίας 36 ωρών και τιμή 20 ευρώ

Η Xiaomi ανακοίνωσε ένα νέο ζευγάρι προσιτών ακουστικών TWS, τα Redmi Buds 6 Lite, με drivers 12,4 mm, ANC και διάρκεια μπαταρίας 38 ωρών.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14T

Xiaomi 14T & 14T Pro: Αυτές είναι όλες οι προδιαγραφές και η τιμή τους

Τα Xiaomi 13T και 13T Pro παρουσιάστηκαν στα τέλη Σεπτεμβρίου της περασμένης χρονιάς, άρα πλησιάζει η άφιξη των διαδόχων, 14T και 14T Pro.