Redmi Note 7: Ένα μήνα νωρίτερα η αναβάθμιση στο Android 10

Redmi Note 7, Redmi Note 7: Ένα μήνα νωρίτερα η αναβάθμιση στο Android 10

Το καλοκαίρι, η Xiaomi είχε ανακοινώσει ένα σωρό smartphones, τόσο δικά της όσο και της θυγατρικής της, τα οποία θα αναβαθμιστούν στο MIUI 11 που είναι βασισμένο σε Android 10. Δύο από τα smartphones που θα λάβουν την ενημέρωση είναι τα Redmi Note 7 και Note 7 Pro.

Πότε ξεκινά η αναβάθμιση και γιατί τόσο νωρίς

Το MIUI 11 είναι βασισμένο στο Android 10 και έχει μπει στη beta φάση σε αρκετά smartphones της εταιρείας. Συνήθως, παίρνει στην εταιρεία τρεις εβδομάδες να ολοκληρώσει τις δοκιμές, να διορθώσει τα μεγαλύτερα σφάλματα και να κυκλοφορήσει την public beta. Από εκεί και πέρα, η Xiaomi χρειάζεται περίπου οκτώ εβδομάδες για να διαθέσει παγκοσμίως τη stable έκδοση του λειτουργικού της.

Σύμφωνα με πηγές από το το forum του MIUI, η Xiaomi δουλεύει ήδη στη δημιουργία της έκδοσης του Android 10 για τα Redmi Note 7. Με βάση το χρονοδιάγραμμα που είχε βγάλει η εταιρεία, τα Note 7 και Note 7 Pro θα αναβαθμιστούν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020.

Η έναρξη του τριμήνου είναι σε περίπου δύο εβδομάδες και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του 2020 η Xiaomi αναμένεται να έχει έτοιμη την public beta του MIUI 11. Από εκεί και έπειτα, με βάση την μέχρι τώρα τακτική της εταιρείας, η stable έκδοση του Android 10 για τα Redmi Note 7 θα γίνει διαθέσιμη το πολύ τέλη Φεβρουαρίου. Έναν μήνα πριν τη λήξη του τριμήνου.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον το γεγονός ότι μία σειρά που κυκλοφόρησε πριν σχεδόν έναν χρόνο θα αναβαθμιστεί πιο γρήγορα από τα νεότερα Redmi Note 8, που αυτή τη στιγμή τρέχουν Android 9 Pie. Επιπλέον, μέχρι σήμερα δεν έχει ακουστεί τίποτα επίσημο για την άμεση αναβάθμιση τους στο Android 10.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!