Xiaomi Redmi Note 7 Pro: Επίσημα με Snapdragon 675, 48MP κάμερα και 6GB RAM

Redmi Note 7 Pro, Xiaomi Redmi Note 7 Pro: Επίσημα με Snapdragon 675, 48MP κάμερα και 6GB RAM

Η Xiaomi ανακοίνωσε την κυκλοφορία μίας ακόμα συσκευής για το Redmi sub-brand της, το Redmi Note 7 Pro και θα κάνει το ντεμπούτο της στην αγορά της Ινδίας.

Η νέα συσκευή μπορεί εμφανισιακά να θυμίζει πολύ το Redmi Note 7, το άλλο κινητό της σειράς, αλλά τα χαρακτηριστικά του είναι ελαφρός αναβαθμισμένα. Για παράδειγμα, βελτιώσεις υπάρχουν στον επεξεργαστή, όπου το Note 7 Pro φοράει τον Snapdragon 675, σε σχέση με τον Snapdragon 660 που έχει το Note 7. Ακόμα, η οθόνη της συσκευής θα είναι 6.3 ιντσών, ανάλυσης 1080 x 2340, και θα έχει 6GB μνήμης RAM σε συνδυασμό με τα 128GB αποθηκευτικού χώρου, χωρητικότητα που δεν έχουμε ξαναδεί σε άλλο κινητό της σειράς μέχρι σήμερα.

Redmi Note 7 Pro, Xiaomi Redmi Note 7 Pro: Επίσημα με Snapdragon 675, 48MP κάμερα και 6GB RAM

Το Redmi Note 7 Pro θα θα τροφοδοτείται από μπαταρία 4.000 mAh και θα υποστηρίζει Quick Charge 4.0, πράγμα που σημαίνει πως θα είναι συμβατό με φορτιστές έως και 18W. Στο κουτί του, όμως, θα συμπεριλαμβάνεται φορτιστής των 10W. Όσο για την κάμερα, που θεωρείται ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της συσκευής, θα έχει ανάλυση 48MP σε συνδυασμό με τον αισθητήρα IMX586 της Sony, που έχουμε δει ήδη σε άλλες συσκευές όπως το Redmi Note 7. O συγκεκριμένος αισθητήρας έχει τη δυνατότητα συνδυασμού τεσσάρων κοντινών μεταξύ τους pixel, δημιουργώντας έτσι μία πιο λεπτομερή φωτογραφία.

Η τιμή του μοντέλου των 4GB μνήμης ΡΑΜ και 64GB χωρητικότητας θα είναι περίπου $196 ενώ το μοντέλο των 6GB RAM/128GB θα είναι $238. Η διαθεσιμότητα του Redmi Note 7 Pro θα ξεκινήσει στις 13 Μαρτίου στην Ινδία και ίσως το δούμε σύντομα να έρχεται και στην Ελλάδα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος

Καλημέρα και καλό μήνα. Το απλό Redmi 7 έχουμε καμία πληροφορία για Ελλάδα;

Alex

Θα ερθει σιγουρα στην ελλαδα Κωστα;

Κώστας Βλαχάκης

Alex, Σίγουρα; Δεν ξέρουμε καν αν έρθει.

ΚώσταςD.

Η φθηνή “ναυαρχίδα”. Τα έχει όλα πλην του NFC. Άντε γειά!!! 😂😂😂 (Σίγουρα όχι ποιότητα ναυαρχίδας) Για κάποιον που θέλει να δώσει λίγα χρήματα είναι ίσως η καλύτερη επιλογή!!!

George

Είναι ότι πρέπει το pro !! Αν βγει global το παίρνω

Christz

Ξέρω 2 άτομα που περιμένουν να βγεί για να το πάρουν.

Alex

Και εγώ ξέρω δεκαπλάσιους που είχαν xiaomi για χρόνια και δεν θέλουν να τα ξαναδούν. Δεν είναι μέτρο σύγκρισης αυτό όμως.
Το θέμα είναι πως όποιος πάρει “Redmi” πρέπει να καταλάβει ότι υπάρχουν λόγοι που κάποιες άλλες συσκευές είναι ακριβότερες, δεν έχουν όλα σχέση πάντα με την κερδοσκοπία των πολυεθνικών έναντι του απλού κόσμου.
Απο κάπου πρέπει να βγεί η μείωση κόστους. Δυστυχώς για την xiaomi, μεγάλο κομμάτι σε αυτό είναι η ποιότητα του λογισμικού και των υλικών κατασκευής. Επίσης πολλές συσκευές έχουν διαφορετικά ανταλλακτικά σε κάθε παρτίδα (βαζουν ότι βρίσκουν σε..προσφορά..), πράγμα που πολλές φορές δυσκολεύει το service, όποτε χρειαστεί.
Απλά δεν λέω να μην πάρετε Redmi, πάρτε..αλλά μην περιμένετε εμπειρία χρήσης ενός κινητού που κοστίζει τετραψήφια τιμή. Δεν είναι λογικό να συμβεί κάτι τέτοιο, και δεν συμβαίνει στην πραγματικόπτητα. Για συσκευές αξίας κάτω των 250 ευρώ όμως, υπάρχει μόνο η xiaomi, τίποτα άλλο.

Fanis Margonis

Το επόμενο μου κινητό!

Γιάννης

@Alex

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Είχα το Xiaomi Redmi Note 3 Pro, και χωρίς να έχω ρίξει ποτέ το κινητό κάτω, η μεταλλική κατά τα άλλα πλάτη του άρχισε να ξεφλουδίζει μετά από έναν χρόνο. Αν δεις πως έχει γίνει πλέον το κινητό, θα πάθεις πλάκα από τα πραγματικά φτηνιάρικα υλικά που χρησιμοποιεί η Xiaomi. Η πλάτη του κινητού έχει ξεφτίσει, επίσης η εταιρεία είχε δώσει μόνο μια αναβάθμιση λογισμικού από android 5.1 σε Android 6. Εκτός από αυτά και η οθόνη άρχισε να χαλάει, βλέποντας στα πλαϊνά της ένα κιτρινωπό χρώμα. Που το έψαξα στο internet διάβασα ότι αυτό έγινε επειδή η οθόνη έχει αρχίσει να καίγεται.

Όποιος θέλει φτηνιάρικα κινητά τύπου Redmi, να είναι έτοιμος ότι μετά από ένα χρόνο θα θέλουν αλλαγή, διότι όλο και κάποιο πρόβλημα θα παρουσιάσουν.

Πήρα πέρυσι το Nokia 8 και επιτέλους ησύχασα και είμαι μια χαρά. Ταχύτατο, τρομερή ποιότητα υλικών και συχνές αναβαθμίσεις λογισμικού και ασφάλειας.

Ιωάννης jb

Μια χαρά υλικά βάζει η χαομι!
Δεν είναι δυνατόν να συγκρίνουμε τα χαομι του 2015 με αυτά του 2017-18… Η εταιρία έχει δώσει πόνο με συσκευές τύπου redmi 4,5 και 6… mi max και αρκετά ακόμα…
Παίρνουν συνεχώς αναβαθμίσεις, έχουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά! καλό και αρκετά γρήγορο ui, και φυσικά είναι πολύ φθηνές…
Βέβαια υπάρχουν εκεί έξω και πολλές άλλες συσκευές που είναι εξίσου καλές και σε ορισμένα σημεία καλύτερες…

George

Έχω το Xiaomi Redmi Note 5 από πέρσι το καλοκαίρι. Πολύ ευχαριστημένος γενικά από το κινητό, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα αξιοπιστίας ή ποιότητας υλικών. Επίσης πολύ ευχαριστημένος στο κομμάτι ταχύτητα, ενημερώσεις ασφαλείας, μπαταρία, κάμερα, βίντεο. Επίσης ενώ πριν αγοράσω το κινητό είχα κάποιες μικρές επιφυλάξεις για το τι να περιμένω από το miui, εν τέλει το γουστάρω πολύ γιατί σε σχέση με το stock android σου δίνει σχεδόν άπειρες δυνατότητες παραμετροποίησης του συστήματος. Η τιμή του αυτή την στιγμή στο skroutz έχει πέσει στα 150 ευρώ μόλις!!! Σίγουρα υπάρχουν αρκετά κινητά άλλων εταιριών σε αυτή την τιμή, αλλά εάν ψάξετε λιγάκι τα specs, σε σχέση με το Xiaomi, είναι από λίγο, έως εξωφρενικά, σίγουρα κατώτερα. Εάν επέλεγα κινητό που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή, πιθανότατα θα πήγαινα στο Pocophone F1 ή θα περίμενα το Xiaomi Redmi Note 7 pro. Ωστόσο έχω μείνει τόσο πολύ ευχαριστημένος από αυτό που έχω τώρα, που δεν το σκέφτομαι προς το παρόν καθόλου να το αποχωριστώ.

Giorgos P

To Note 7 δεν έχει τον IMX586 αλλά έναν Samsung ISOCELL GM1. Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια να πούμε ότι δεν σύγκρινε κανείς redmi κινητό με άλλα τετραψήφιας αξίας. Στην τιμή των 200 € όμως σε ενα redmi κινητό σου προσφέρουν specs που σε αλλα brands τα βρισκεις στα 300-350+. Τέλος σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να βάλουμε στην ίδια συζήτηση xiaomi κινητά εποχής redmi note 4 και πριν, το χάσμα είναι τεράστιο(κάμερα, υλικά κατασκευής, δεν φορουσαν καν Snapdragon).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.