Redmi Note 8 και 8 Pro: Θα έχουν 10W/18W φορτιστή, 64MP κάμερα, και Helio G90T

Redmi Note 8, Redmi Note 8 και 8 Pro: Θα έχουν 10W/18W φορτιστή, 64MP κάμερα, και Helio G90T

Concept render του Note 8 Pro.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα ο Γενικός Διευθυντής της Redmi, Lu Weibing, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω στη σειρά Redmi Note 8. Σύμφωνα με φήμες, τα σειρά των νέων Redmi θα διαθέτει δύο συσκευές, το Note 8 και το Note 8 Pro.

Επιπλέον, οι φήμες θέλουν το Note 8 Pro να είναι το πρώτο smartphone εξοπλισμένο με τον αισθητήρα 64MP ISOCELL Bright GW1 της Samsung.

Φαίνεται ότι η ημέρα της κυκλοφορίας των συσκευών πλησιάζει, διότι τα δύο smartphones πέρασαν από την κινέζικη ιστοσελίδα πιστοποιήσεων 3C. Με βάση τα στοιχεία της ιστοσελίδας, όντως τα Note 8 θα είναι δύο.

Redmi Note 8, Redmi Note 8 και 8 Pro: Θα έχουν 10W/18W φορτιστή, 64MP κάμερα, και Helio G90T

Οι αριθμοί μοντέλου των δύο παραλλαγών της βασικής έκδοσης είναι M1908C3IE και M1908C3IC, θα είναι εξοπλισμένο με MDY-09-EK φορτιστή, ο οποίος σύμφωνα με την καταχώρηση υποστηρίζει μόνο 5V/2V (10W) φόρτιση.

Από την άλλη, οι δύο παραλλαγές του Redmi Note 8 Pro έχουν αριθμό μοντέλου M1906G7E και M1906G7T, ενώ θα έρθουν με MDY-10-EC φορτιστή ο οποίος υποστηρίζει 18W γρήγορη φόρτιση.

Επιπλέον, σύμφωνα με αναφορές το Note 8 Pro θα έχει τον Helio G90T, ενώ και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά προς το παρόν παραμένουν άγνωστα.

Από τη στιγμή που τίποτα σχετικά με τα Note 8 δεν έχει επιβεβαιωθεί, η ονομασία τους αποτελεί εικασία. Ωστόσο, εφόσον θα κυκλοφορήσουν σύντομα πιστεύουμε ότι θα ξεκινήσουν τα leaks και τα teasers.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Snapdragon έπρεπε .. Μήπως βγάλει και μοντέλο με εκείνον όπως τότε στο redmi note 4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!