Redmi Note 8: Πολύ καλή κάμερα και μεγάλη αναλογία οθόνης προς σώμα

Redmi Note 8, Redmi Note 8: Πολύ καλή κάμερα και μεγάλη αναλογία οθόνης προς σώμα

Concept render του Redmi Note 8 Pro.

Η σειρά Note της Redmi έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό και αρκετοί περιμένουν πότε θα κυκλοφορήσει η επόμενη έκδοση για να αναβαθμίσουν το παλιό τους smartphone. Όπως είναι λογικό, τα νέα της έλευσης του Redmi Note 8 αναστατώνουν τους οπαδούς της σειράς, και όχι άδικα.

Πρόσφατα μία άγνωστη Redmi συσκευή πέρασε από την TENAA. Τα χαρακτηριστικά του smartphone με κωδικό μοντέλου M1908C3IC, έχουν κάνει τους περισσότερους να πιστεύουν ότι αυτή η συσκευή είναι το Redmi 8, άλλοι πάλι θεωρούν ότι είναι το Redmi Note 8.

Τώρα, ο Γενικός Διευθυντής της Redmi, Lu Weibing έκανε ένα post στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo από μία συσκευή που υπογράφει ως “Note8Android”. Ο ίδιος αναφέρει ότι έχει στα χέρια του ένα νέο smartphone, κι από τη στιγμή που είναι μεγάλο στέλεχος της εταιρείας, προφανώς πρόκειται για το Redmi Note 8.

Η δημοσίευση του Lu Weibing αναφέρει ότι το Note 8 θα έχει καταγράφει καθαρότερες φωτογραφίες, και θα έχει πολύ μεγαλύτερη αναλογία οθόνης προς σώμα. Ενδεχομένως, όσα αναφέρει αφορούν τα σημεία υπεροχής του νέου Note σε σύγκριση με τον προκάτοχό του Redmi Note 7.

Redmi Note 8, Redmi Note 8: Πολύ καλή κάμερα και μεγάλη αναλογία οθόνης προς σώμα

Φαίνεται ότι μάλλον η καταχώρηση στην TENAA ανήκει στο Redmi Note 8. Οπότε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το smartphone διαθέτει 6,2 ίντσες οθόνη με notch στο οποίο βρίσκουμε την 8MP selfie κάμερα. Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ένας οκταπύρηνος επεξεργαστής χρονισμένος στα 2.0GHz τον οποίο συνοδεύουν 2GB, 3GB, ή 4GB μνήμη RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος του smartphone είναι 16GB, 32GB, ή 64GB και δημιουργεί πολλαπλές εκδόσεις ανάλογα με τη RAM.

Στο πίσω μέρος του Note 8 υπάρχει διπλή κάμερα με LED flash και κλασικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η κύρια κάμερα έχει 12MP αισθητήρα, ενώ η δεύτερη και η τρίτη δεν διευκρινίζονται στην καταχώρηση. Προφανώς θα τρέχει Android 9 Pie, και έχει 5.000mAh μπαταρία που υποστηρίζει ταχυφόρτιση.

Όπως και να έχει, εφόσον το smartphone πέρασε από την TENAA και ήδη άρχισαν τα teasers σύντομα η εταιρεία θα αποκαλύψει ποιο είναι και τι χαρακτηριστικά έχει.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Το Note 8 λένε ότι θα έχει τετραπλή κάμερα , το redmi 8 (σκέτο) θα έχει διπλή
Επίσης δεν μου φαίνεται λογικό να βγει και σε 2gb ram από την στιγμή που το redmi note 7 δεν έβγαλε τέτοια έκδοση
Τέλος για το note 8 λένε ότι θα έχει το πιθανότερο 64MP της samsung και όχι 12 όπως αναφέρετε στο άρθρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!