Redmi Note 8 Pro: Ελλάδα με τον MediaTek και τιμή 289 ευρώ και 319 ευρώ [Αποκλειστικό]

Το Techblog έχει αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με την έλευση του πολυαναμενόμενου Redmi Note 8 Pro. Στην Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη Παρασκευή 11 Οκτωβρίου με τον επεξεργαστή MediaTek Helio G90T σε δύο εκδόσεις με 6GB RAM/ 64GB ROM και τιμή 289 ευρώ και 6GB RAM/ 128GB ROM με τιμή 319 ευρώ.

Το Redmi Note 8 Pro έχει οθόνη 6.53″ τεχνολογίας LCD IPS με ανάλυση 1080×2340 pixels και Gorilla Glass 5, τετραπλή κάμερα με αισθητήρα 64MPf/1.7, ultrawide 8MP, 2MP macro και depth 2MP. Η selfie κάμερα είναι 20 Megapixel και η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4500mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 18W.

Οι πληροφορίες είναι αποκλειστικές και τις διαβάσατε πρώτοι εδώ στο Techblog!

Update: Έχουμε επιπλέον πληροφορίες! Ελλάδα θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, δηλαδή Pearl White, Forest Green και Mineral Grey.

Redmi Note 8 Pro MediaTek Ελλάδα τιμή, Redmi Note 8 Pro: Ελλάδα με τον MediaTek και τιμή 289 ευρώ και 319 ευρώ [Αποκλειστικό]

Redmi Note 8 Pro

6GB/64GB: Tιμή 289 ευρώ
6GB/128GB: Τιμή 319 ευρώ

Το Redmi Note 8 Pro το φέρνει στην Ελλάδα η InfoQuest που είναι ο επίσημος διανομέας της Xiaomi στη χώρα μας.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Greg

Τιμή εκκίνησης στο Skroutz από 249.50€, ευχαριστούμε αλλά Όχι, δεν θα πάρουμε από… InfoQuest

George

Πολύ ακριβά τα φέρνει όπως πάντα..

Γεωργιάδης Ιωάννης

Το mi9 lite δείχνει καλύτερη περίπτωση σε σχέση με το note 8 pro και παίζουν στα ίδια χρήματα. Αν εξαιρέσουμε τον επεξεργαστή και τα δύο είναι εξοπλισμένα με σχεδόν τα πάντα: sd card, radio fm, 3,5 jack, ir, NFC, μεγάλες μπαταρίες ( μεγαλύτερη το note 4500 αντί 4030 mah του lite).

Panos

Πάντως για όποιον λέει να το χτυπήσει συνιστώ υπομονή να δούμε αν θα έχει υποστήριξη το κινητό με updates. Γιατί παλιά η Xiaomi όποιο έβγαζε με MediaTek το άφηνε μετά στη τύχη του….

Alex

Χαχαχαχα Σωστόοοος! Λίγοι το ξέρουν αυτό!!

Kos

Ε… Οχι ακριβώς το άφηνε στην τύχη του γενικά οι mtk δεν παίρνουν εύκολα ενημερώσεις Android αλλά η Xiaomi δυο χρονάκια θα το ενημερώνει με το MIUI και καθώς είναι αρκετά παρεμβατικό δίνει και κάποια χαρακτηριστικά μεταγενέστερων ενημερώσεων Android σε συσκευές με mtk.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.