Redmi Note 8 Pro: Η πλήρης λίστα των τεχνικών χαρακτηριστικών

Note 8 Pro, Redmi Note 8 Pro: Η πλήρης λίστα των τεχνικών χαρακτηριστικών

Η Redmi αναμένεται να αποκαλύψει στις 29 Αυγούστου την Note 8 σειρά. Τις προηγούμενες μέρες αποκαλύφθηκε το Note 8 Pro σε press images και σήμερα διέρρευσε η λίστα των χαρακτηριστικών του.

Το Note 8 Pro θα έχει διαστάσεις 161.3 x 76.4 x 8.8mm και θα ζυγίζει 199 γραμμάρια. Η οθόνη του θα έχει μέγεθος 6.53 ίντσες θα είναι τύπου IPS LCD και θα έχει notch τύπου σταγόνας και θα έχει ανάλυση του θα είναι 1080 x 2340 pixels.

Εσωτερικά αναμένεται να δούμε τον Helio G90T της MediaTek σε συνδυασμό με 6 ή 8GB μνήμης RAM ενώ ο αποθηκευτικός του θα ξεκινάει από τα 64GB και θα φτάνει έως τα 128GB ο οποίος θα μπορεί να επεκταθεί με την χρήση microSD κάρτας.

Το Redmi Note 8 Pro θα ενσωματώνει από quad camera setup το οποίο θα τροφοδοτείται από τον Samsung GW1 64MP αισθητήρα με f/1.7, έναν 8MP ultrawide φακό, μία 2MP macro κάμερα και τέλος έναν depth sensor των 2MP. Η front facing κάμερα που θα κρύβεται στο notch θα ανέρχεται στα 20MP.

Σύμφωνα με την διαρροή η Pro έκδοση της σειράς θα αποτελείται από Gorilla Glass γυαλί στο μπροστά και πίσω μέρος και θα έχει IP52 πιστοποίηση. Τέλος, το τηλέφωνο θα έχει μπαταρία χωρητικότητας 4.500mAh η οποία θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 18W. Η αγορά θα δεχθεί τρεις χρωματικές αποχρώσεις του τηλεφώνου οι οποίες είναι Ice Jade, Fritillaria White και Electro-optic Ash.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

“161.3 x 76.4 x 8.8mm και θα ζυγίζει 199 γραμμάρια”
Πως φτάσαμε να έχουμε τόσο μεγάλα και βαριά τηλέφωνα και να τα θεωρούμε “φυσιολογικά”;

Σχολιασμός techblog

Φίλος που ζεις στο 2005 ?? εμ θέλουμε μεγάλες οθόνες και μπαταρίες και μετά μας ενοχλεί το βάρος και το μέγεθος, πάνε πάρε ένα 3310 αφού σου φενεται μεγάλο… Αυτό και τελειώσεις

George

Κοίτα δεν είναι όλοι για τις τεράστιες οθόνες , πάρα πολλοί έχουν πρόβλημα με αυτό, έπρεπε να σου δίνουν επιλογές και για πιο μικρή οθόνη, διαστάσεις ..
Εμένα μου αρέσουν οι μεγάλες πάντως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!