Redmi Note 8: Θα έχει Snapdragon 665 και 48MP κύρια κάμερα

Redmi Note 8, Redmi Note 8: Θα έχει Snapdragon 665 και 48MP κύρια κάμερα

Η Xiaomi ετοιμάζει ένα μεγάλο event για της 28 Αυγούστου. Μέχρι τώρα ξέρουμε ότι θα αποκαλύψει μία Redmi 4K smart TV 70 ιντσών, το RedmiBook 14 που θα έχει επεξεργαστή Intel Core i7 10ης γενιάς, τα Redmi Note 8 και Note 8 Pro, και ίσως το MIUI 11. Η εταιρεία δημοσίευσε μία σειρά από teasers τα οποία αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό και κάποια από τα χαρακτηριστικά του Redmi Note 8.

Αρχικά, σύμφωνα με το πρώτο teaser, το Note 8 θα έχει διαφορετικό σχεδιασμό από το Note 8 Pro. Το πρώτο θα έχει το module της κάμερας στα αριστερά, ενώ το δεύτερο στο κέντρο.

Redmi Note 8, Redmi Note 8: Θα έχει Snapdragon 665 και 48MP κύρια κάμερα

Επιπλέον, το teaser αναφέρει ότι το Note 8 θα διαθέτει 48 MP κύρια κάμερα, την οποία θα συνοδεύουν μία ευρυγώνια, μία macro, και ένας αισθητήρας βάθους. Ωστόσο, δεν αναφέρεται κάπου ποιος θα είναι ο 48MP αισθητήρας.

Ένα άλλο teaser της Xiaomi αποκαλύπτει ότι το Redmi Note 8 θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 665 ο οποίος χρησιμοποιεί την διαδικασία 11nm LPP επεξεργαστή της Samsung, και τον έχουμε ήδη δει και σε άλλες συσκευές της εταιρείας, όπως το Mi A3.

Redmi Note 8, Redmi Note 8: Θα έχει Snapdragon 665 και 48MP κύρια κάμερα

Ο επεξεργαστής του Note 8 αποτελεί αναβάθμιση του Snapdragon 660 που διαθέτει ο προκάτοχος του, το Note 7. Ο νέος επεξεργαστής χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια, υποστηρίζει Vulkan 1.1 API, και έχει τρίτης γενιάς AI engine με Hexagon 686 DSP.

Η χρήση του Snapdragon 665 είναι σίγουρα μία καλή εναλλακτική απέναντι στον MediaTek Helio G90T που θα έχει η Pro έκδοση. Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε πόσες παραλλαγές των δύο συσκευών θα κυκλοφορήσει η εταιρεία.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

Βλέπω και εγώ 4 κάμερες.. λέω “να τος ο τηλεφακός”.. Μετά βλέπω “μάκρο”.. Λες και λίγο κοντά εστιάζουν ήδη οι υπάρχοντες φακοί με μικροσκοπικούς αισθητήρες.

Πφφφ.. Φαίνεται πολύ τελικά τους δυσκολεύει να δώσουν έναν Χ2 (νορμαλ) ή Χ3-4-5 (ελαφρά τηλεφακό). Θα πήξουμε πάλι στους ευρυγώνιους με τις παραμορφώσεις τους.

Διάττων

Στο Xiaomi Redmi Note 7 δε συνεργάζεται ο SnapDragon 660 με τα 48 MP. Με λίγα λόγια η ένδειξη των 48 MP είναι εικονική. Εδώ τι γίνεται με τον SnapDragon 665 και τα 48 MP;

Vasilis

Έχω το Xiaomi redmi note 8. Θέλω να σε ρωτήσω ξέρεις γιατί δεν έχω πάρει την αναβάθμιση του miui 12 and android 10??Ενώ στο Google λέει ότι το έχουν πάρει όλοι οι χρήστες αυτή την αναβάθμιση.

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα, δεν λαμβανουν την αναβάθμιση όλοι ταυτόχρονα. Αν έχει ξεκινήσει θα έρθει σε κύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.