Redmi Note 8T: Live φωτογραφίες αποκαλύπτουν χαρακτηριστικά και σχεδιασμό

Redmi Note 8T, Redmi Note 8T: Live φωτογραφίες αποκαλύπτουν χαρακτηριστικά και σχεδιασμό

Οι περισσότερες εταιρείες, όπως η OnePlus, χρησιμοποιούν το “T” ή το “S” για να δείξουν ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι ανανεωμένες εκδόσεις των βασικών. Ωστόσο, η Redmi ακολουθεί διαφορετική λογική, με το “T” θέλει να δείξει ότι το Redmi Note 8T έχει κάτι παραπάνω από τη βασική έκδοση, και αυτό είναι το NFC.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Ο γνωστός leakster Sudhanshu Ambhore δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών από το κουτί του Redmi Note 8T, καθώς και το ίδιο το smartphone. Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν ότι το 8T έχει ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό με το απλό Note 8 και αποκαλύπτουν αρκετά από τα χαρακτηριστικά του.

Το Redmi Note 8T έχει 6,3 ίντσες Dot Drop Display με Corning Gorilla Glass 5 και waterdrop notch. Στο εσωτερικό του smartphone θα βρούμε τον Snapdragon 665 με υποστήριξη NFC, 4GB μνήμη RAM και 64GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Αν όντως το hardware του 8T είναι ίδιο με του Note 8, τότε έχει μία selfie κάμερα 13MP και θα κυκλοφορήσουν εκδόσεις με 6GB μνήμη RAM και 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Redmi Note 8T, Redmi Note 8T: Live φωτογραφίες αποκαλύπτουν χαρακτηριστικά και σχεδιασμό

Σε επίπεδο καμερών, το Redmi Note 8T έχει τετραπλή πίσω κάμερα με την κύρια να έχει αισθητήρα 48MP, η δεύτερη είναι μία ultra wide 8MP, και το module συμπληρώνουν μία macro 2MP και ένας αισθητήρας βάθους 2MP. Δίπλα στο module υπάρχει LED flash και στο κέντρο της πίσω πλευράς του smartphone ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Κατά τα άλλα, το Note 8T τρέχει MIUI 10 βασισμένο στο Android 9 Pie, έχει μπαταρία 4.000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 18W, USB type-C, ραδιόφωνο, IR και κλασική θύρα ακουστικών.

Redmi Note 8T, Redmi Note 8T: Live φωτογραφίες αποκαλύπτουν χαρακτηριστικά και σχεδιασμό

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Redmi Note 8T αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη με την τιμή της 4GB/64GB έκδοσης να κυμαίνεται περίπου στα 180€. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρξουν άλλες εκδόσεις, οι αγορές διάθεσης, και τα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει το smartphone.

Redmi Note 8T, Redmi Note 8T: Live φωτογραφίες αποκαλύπτουν χαρακτηριστικά και σχεδιασμό

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Redmi Note 13 Pro

Xiaomi Redmi Note 13: Παγκόσμιο λανσάρισμα στις 15 Ιανουαρίου

Η σειρά Redmi Note 13 της Xiaomi κυκλοφόρησε στην Κίνα τον περασμένο Σεπτέμβριο και μόλις σήμερα στην Ινδία.

Smartphones Redmi redmi k Xiaomi

Redmi K70: Σημείωσε πωλήσεις 1 εκατομμυρίου μονάδων μέσα σε 14 ημέρες

Η Redmi παρουσίασε τη σειρά K70 πριν από ένα μήνα και τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε το πρώτο σημαντικό ορόσημο στις πωλήσεις.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Παγκόσμια διάθεση σε οκτώ συσκευές το 1ο τρίμηνο του 2024

Δύο μήνες αφότου η Xiaomi παρουσίασε το νέο της, ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα HyperOS, καμία συσκευή της δεν το έχει πάρει.