Redmi Note 9 5G series: Παγκόσμια κυκλοφορία με διαφορετική ονομασία;

Redmi Note 9 5G, Redmi Note 9 5G series: Παγκόσμια κυκλοφορία με διαφορετική ονομασία;

Redmi Note 9 5G, Redmi Note 9 5G series: Παγκόσμια κυκλοφορία με διαφορετική ονομασία;

Η Redmi ανακοίνωσε τα Redmi Note 9 5G, Note 9 Pro 5g και Note 9 4G για την Κίνα, όμως ίσως τις δούμε και εμείς με διαφορετική ονομασία. Για εμάς στην αγορά της Ευρώπης η σειρά Redmi Note 9 κυκλοφορεί εδώ και αρκετούς μήνες, οπότε μία κυκλοφορία νέων συσκευών της ίδιας σειράς ίσως δε βγάζει νόημα.

Για αυτό, η εταιρεία ίσως κυκλοφορήσει τις συσκευές παγκοσμίως με διαφορετική ονομασία. Οι πληροφορίες έρχονται από το Google Play Console, όπου εμφανίστηκαν τα Xiaomi Mi 10i και Redmi 9 Power. Αυτές οι δύο συσκευές έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τα Redmi Note 9 Pro 5G και Redmi Note 9 4G αντίστοιχα, οπότε ίσως πρόκειται για re-brand των συσκευών.

Ειδικά στην περίπτωση του Redmi Note 9 4G δε θα μπορούσε να κυκλοφορήσει χωρίς re-brand, αφού όλα τα αρχικά μοντέλα της σειράς Redmi Note 9 που είδαμε στην Ευρώπη είναι 4G μοντέλα. Η ονομασία “Power” προφανώς προκύπτει από την τεράστια μπαταρία των 6.000mAh, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά σε συσκευή της Redmi.

Από την άλλη, ίσως οι Xiaomi και Redmi θα πρέπει να σταματήσουν την κυκλοφορία ίδιων συσκευών με διαφορετική ονομασία, καθώς προκαλεί μία σύγχυση στο αγοραστικό κοινό, κάτι που είδαμε και εμείς στα πρώτα σχόλια για τις “νέες” Redmi Note 9 συσκευές. Πολλές φορές ακόμα και συσκευές με την ίδια ονομασία δεν έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά, κάτι που μπερδεύει ακόμα παραπάνω.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
καποιος ρε περιεργε

μακαρι.
εινια πολυ καλα κινητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!