Redmi Note 9: Διέρρευσαν φωτογραφίες και πλήρης λίστα χαρακτηριστικών

Redmi Note 9, Redmi Note 9: Διέρρευσαν φωτογραφίες και πλήρης λίστα χαρακτηριστικών

Η θυγατρική της Xiaomi δεν έχει αποκαλύψει τίποτα για το Redmi Note 9, ούτε καν να θα κυκλοφορήσει φέτος νέα μοντέλα στη σειρά Note. Ωστόσο, το βασικό μοντέλο πέρασε από την TENAA. Oπότε, δεν αποκλείεται τα smartphones να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Σχεδιαστικά, το Redmi Note 9 φαίνεται να έχει μέτρια bezels, επίπεδη οθόνη, και punch hole στην πάνω αριστερή γωνία. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένα τετράγωνο module με τέσσερις αισθητήρες.

Κάτω από το module των καμερών η εταιρεία έχει τοποθετήσει έναν κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, και δίπλα το LED flash. Το κουμπί απενεργοποίησης του smartphone είναι τοποθετημένο στα δεξιά, και αυτό για την αυξομείωση της έντασης του ήχου στα αριστερά.

Το Note 9 θα έχει οθόνη 6,53 ιντσών με ανάλυση 2.340×1.080 pixels. Στο εσωτερικό του θα υπάρχει ένας οκταπύρηνος επεξεργαστής χρονισμένος στα 2GHz. Τον επεξεργαστή θα συνοδεύουν 3GB, 4GB ή 6GB μνήμη RAM και 32GB, 64GB ή 128GB επεκτάσιμος μέσω microSD αποθηκευτικός χώρος.

Στο module των καμερών θα υπάρχει η κύρια στα 48MP, ενώ η καταχώρηση δεν αποκαλύπτει τίποτα για τις υπόλοιπες κάμερες. Κατά τα άλλα, το Redmi Note 9 θα τρέχει MIUI 11 βασισμένο σε Android 10, θα υποστηρίζει 4G, Bluetooth 5, και θα έχει USB type-C και μπαταρία 5.020mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 18W.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!