Redmi Note 9: Έρχεται με 120Hz και 108MP κάμερα

Redmi, Redmi Note 9: Έρχεται με 120Hz και 108MP κάμερα

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η Redmi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο Redmi Note 9, με εντυπωσιακή οθόνη 120Hz και αισθητήρα 108MP. Οι πληροφορίες έρχονται απευθείας από Κίνα και αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχικά στην κινεζική αγορά, αν και θα έρθει σίγουρα και προς Ευρώπη.

Η πηγή αναφέρει πως το νέο Redmi Note 9 έρχεται με οθόνη 6,67 ιντσών τεχνολογίας LCD, με ανάλυση 2.400×1.080p, με ρυθμό ανανέωσης έως και 120Hz. Η οθόνη θα έχει οπή για τη selfie κάμερα, ενώ θα υποστηρίζει και adaptive refresh rate από 30 έως και 120Hz, όπως ακριβώς έχουμε δει και στο Xiaomi Mi 10T Pro. Επίσης, επιβεβαιώνεται και ο κύριος αισθητήρας του μοντέλου, ο οποίος θα είναι ο νέος αισθητήρας των 108MP της Samsung.

Μία τελευταία πληροφορία που έχουμε για το νέο μοντέλο είναι η μπαταρία του, καθώς θα ανέρχεται στα 4.800mAh. Βέβαια, περιμένουμε και άλλες εκδόσεις του Redmi Note 9 με χαμηλότερα specs, όμως μάλλον αυτή θα είναι η μεγαλύτερη έκδοση. Δε γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθεί η νέα σειρά ούτε πότε θα κυκλοφορήσει, αν και αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!