Redmi Note 9S: Κυκλοφορεί Ελλάδα με τιμή 279 ευρώ

, Redmi Note 9S: Κυκλοφορεί Ελλάδα με τιμή 279 ευρώ

Σας έχουμε συνηθίσει στις αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τις τιμές στην Ελλάδα για ένα σωρό smartphones όλων των κατασκευαστών και σήμερα έχουμε ακόμα μια! Το νέο Redmi Note 9S κυκλοφορεί αύριο Πέμπτη 30 Απριλίου με τιμή 279 ευρώ και συγκεκριμένα η έκδοση 4GB/ 64GB.

Πρόκειται για το μοντέλο Note 9 Pro που ανακοινώθηκε για την αγορά της Κίνας, με την Global έκδοσή του να ονομάζεται Note 9S.

Το Redmi Note 9S έχει οθόνη 6,67 ίντσες Full HD+ με Gorilla Glass 5, επεξεργαστή Snapdragon 720G, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι, μπαταρία με χωρητικότητα 5020 mAh (γρήγορη φόρτιση 18W) και τετραπλή κάμερα AI με τον κύριο αισθητήρα στα 48 Megapixel (ISOCELL Bright GM2 με f/1.79).

Την κάμερα συνοδεύουν ένας ευρωγώνιος αισθητήρας 8MP με διάφραγμα f/2.2, ένας macro 5MP με autofocus, και ένας βάθους 2MP με διάφραγμα f/2.4. Η selfie κάμερα είναι 16 Megapixel.

Το Redmi Note 9S τρέχει MIUI 11 βασισμένο στο Android 10, υποστηρίζει Bluetooth 5.0, διαθέτει USB type-C, IR blaster και θύρα ακουστικών.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos K

Απαράδεκτη τιμή για το 4/64 μοντέλο.

Φωτης

Συμφωνώ και επαυξάνω. Το redmi note 8 pro, το 6/64 μοντέλο, με mediatek μεν επεξεργαστή, ο οποίος όμως είναι καλύτερος από τον Snapdragon 720G, έχει αυτή την στιγμη στο skroutz, απο190 €. Απαράδεκτη όντως αυτή η τιμή. Έχει ξεφύγει η Xiaomi.

Γιωργος

Το 6/128 στο eshop έχει 259€

Prideous

Εσείς που έχετε xiaomi μπορείτε να μου πείτε τι παίζει με τα βίντεο που τραβάτε και ανεβάζετε στο ινστα ;
Γιατί κολλάνε τόσο ;
Αυτό γίνεται μόνο στα φθηνά μοντέλα η συμβαίνει και στα πιο ακριβά ;

KnightRider

Γιατί έχουν άθλιο software/encode η Xiaomi και άθλιο κώδικα προγραμματισμού το Instagram σε ορισμένες συσκευές + που τα Xiaomi έχουν άθλια καταγραφή ήχου εξαιτίας του software

George

Εντάξει. Το σχόλιό σου είναι άντε… γειά!! Είσαι αρκετά πειστικός πάντως. Εάν δεν ήμουν κάτοχος Xiaomi, μπορεί και να σε πίστευα κιόλας. Επειδή έχω Xiaomi όμως, σου λέω ξεκάθαρα ότι αυτά που λες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ακόμα και το δύο ετών πλέον “ταπεινό” μου Xiaomi Redmi Note 5 dual camera AI, τραβάει εξαιρετικό βίντεο με πεντακάθαρο ήχο. Για νεότερα και ακριβότερα μοντέλα της Xiaomi, δεν το συζητώ καν…

Somit

Πιθανότατα είναι από φθηνά μοντέλα. Το Xiaomi mi 8 που έχω κοντεύει 2.5 χρονών με χρήση υπερβολική, λόγω εργασίας αλλά και gaming, όποιος το βλέπει με ρωτάει ποιο κινητό είναι και πόσο φοβερό, όμορφο κλπ. Αγοράζω Xiaomi από το 2015. Ότι πληρώνεις παίρνεις. Εγώ το είχα αγοράσει 420€ και το κινητό φυσάει. Σε βίντεο είναι άπιαστο απλά και ειδικά για την χρονολογία παραγωγής του. Επίσης η ημιμαθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Το σχόλιο αναφέρεται στον φίλο knight rider που έσπευσε να βγάλει άχρηστη την εταιρεία. Η εταιρεία, όπως κάθε εταιρεία, έχει φθηνά και ακριβά μοντέλα ( προς τιμήν της για να εξυπηρετεί όλα τα πορτοφόλια) η σειρά mi λοιπόν είναι τα δυνατά της χαρτιά γι’αυτό και λαμβάνουν πρώτα τις αναβαθμίσεις και ενημερώσεις. Last update λοιπόν έχουν βελτιώσει πάρα μα πάρα πολύ το λογισμικό της κάμερας και με το miui12 θα την φτιάξουν ακόμα πιο πολύ. Ότι και να αγοράσεις από αυτήν την σειρά δεν θα απογοητευτείς ποτέ. Μην μου συγκρίνεις όμως μοντέλο Samsung ή Apple των 900€ με ένα Xiaomi των 200€. Σύγκρινε το με Xiaomi των 600€+. Ελπίζω να καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου. Φιλικά.

KnightRider

To ότι ας πούμε όταν τραβάς φωτογραφίες με gcam και βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες σε σχέση με την original κάμερα δηλ σε αυτό δεν θεωρούνται άχρηστοι ??? Εδώ να πούμε τόσο καιρό τα μισά Xiaomi έχουν απαίσια καταγραφή ήχου (ειδικά σε συναυλίες ο ήχος παραμορφώνει πάρα πολύ) ενώ πολλά παλιά μοντέλα κινητών εκτός Xiaomi η καταγραφή ήχου είναι πολύ καλύτερη – σε μερικά Xiaomi αν βάλεις Open Camera ή Gcam τότε η καταγραφή ήχου είναι καλύτερη – δεν είναι δυνατόν με άλλη εφαρμογή κάμερας να καταγράφει καλύτερα τον ήχο ενώ με την original να παραμορφώνει και η Xiaomi να μην διορθώνει αυτό το πρόβλημα !!! To χειρότερο πράγμα είναι που στα forum της Xiaomi αρκετοί έχουν αναφέρει με την εγγραφή ήχου στο βίντεο αλλά η Xiaomi δεν κάνει τίποτα για να το διορθώσει κι ούτε απάντηση παίρνουν…. Είναι μεγάλη ντροπή αυτό το πράγμα !!!! Όσο για το Instagram η Xiaomi γενικά έχει μεγάλα προβλήματα στο θέμα encoding/decoding — εδώ φίλος μου που έχει το Redmi Note 6 Pro όταν πάει να κάνει Instagram Story η ανάλυση χαλάει υπερβολικά πολύ και τα fps είναι πολύ λίγα (κάπου 10fps) ενώ στο παλιό μου Galaxy S3 που είναι 2012 μοντέλο δεν έχει τέτοια… Συνέχεια »

Somit

Συνεχίζεις και αυτοακυρώνεσαι. Θύμισε μου πόσο αγόρασες το galaxy S3 και πόσο ο φίλος σου το Xiaomi redmi note 6 pro. Επίσης είχα το Xiaomi mi 5 και πίστεψε με χάρη στον σενσορα της sony είχε μακράν την καλύτερη κάμερα για την εποχή του. Ακόμα και τώρα ανταγωνίζεται κινητά της αγοράς. 400€ το είχα πάρει σε προσφορά black Friday. Αν είναι να μιλάμε για κινητά των 150€ και να μου εξηγήσεις για FPS και κώδικα εφαρμογών θεωρώ πως η κουβέντα δεν πατάει πουθενά. Πρότεινε μου ένα “τίμιο” κινητό στην ίδια τιμή; Αυτή την στιγμή θέλοντας ή μη το hot νέο της αγοράς είναι το mi 10. Δεν θεωρώ τυχαία. Δεν στα λέω καλοπροαίρετα αλλά πρέπει να σταματήσει ο κόσμος να συγκρίνει τα 100€ με τα 500€. Ελπίζω να καταλαβαίνεις την λογική μου. Ευχαρίστως μπορώ να σας παραθέσω και βίντεο και φώτο από mi 8 για να έχετε και “πειστήρια”. Καλό βράδυ!

KnightRider

Μιλάω για θέματα που είναι software και όχι hardware.
Ότι κινητό και να έχει κάποιος είτε φθηνό είτε ακριβό από την στιγμή που είναι 4πυρηνο και έχει εγγραφή βίντεο 1080p τότε σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται στο να χαλάει η ανάλυση όταν ανεβάζεις story.
Δεν συγκρινω φθηνά μοντέλα με ακριβά σε hardware δυνατότητες – αυτό που λεω είναι ότι στο software είναι απαραδεκτοι στο οτι δεν διορθώνουν κάποια βασικά προβληματα που είναι η εγγραφή ήχου και το encoding στο Instagram – δεν είναι ότι φταίει το hardware για να πω οκ λογικό

SUPS 👨‍⚖️

Γενικα υπαρχει θεμα στα βιντεο σε οποιαδηποτε συσκευη android οσο αφορα το Instagram. Οι εφαρμογες του app store ειναι πιο optimised.

KnightRider

Γενικά το Instagram είναι απαράδεκτο !!!
Εδώ εξακολουθεί τα βίντεο story να το περιορίζουν στα 720p με μόνο 64kbps ήχο (ακόμη κι από iPhone) + σε κάθε update υπάρχουν προβλήματα/κολλήματα

Somit

Λογικά και σε αυτό η Xiaomi θα φταίει! 😂

Prideous

Δεν μπορώ να διαφωνήσω στο ότι τα κινητά της xiaomi είναι τούμπανα και ειδικά σ αυτά τα λεφτά ….
Δεν μιλάω για την σειρά 10 που έβγαλε με τιμές στον θεό !
Εκεί πας καλύτερα σε iPhone η σε oneplush ( Samsung δεν θα πω … είδαμε και κάμερες που έβαλες στην σειρά 20 )
Απλά έχω παρατηρήσει αυτό το θέμα με την καταγραφή βίντεο από ινστα και ήθελα να ρωτήσω
Ο αδερφός μου έχει το note 5 pro και ενώ το κινητό είναι αρκετά καλό για τα χρήματα του στο βίντεο και τον ήχο του ινστα είναι τραγικό !

Asikis

Μας δουλεύει η infoquest;;; 279 για την έκδοση 4/64;; Θα το πάρω από amazon Γερμανίας στα 229 το 6/128 και με δύο χρόνια εγγύηση κανονικά.
Ειλικρινά πόσο σανό πια……

Somit

Είναι πολύ κακή τιμή πραγματικά. Μετά απορούν γιατί δεν προτιμάμε τα ελληνικά κατάστημα.

Someone Somewhere

Xiaomi Ισπανίας
4GB RAM + 64 GB Storage –> 229€
6GB RAM + 128 GB Storage –> 269€

Xiaomi Ελλάδας (Info Quest)
4GB RAM + 64 GB Storage –> 279€

Γιάννης

Ενδιαφέρομαι για το XIAOMI REDMI 9 PRO MAX. 8/128.
Βγαίνει και 8/128 το έχω δει στο site της Xiaomi Ινδίας.
Πότε θα έλθει στην Ελλάδα.??
Ξέρει κανείς κάτι?

Bill

Xiaomi note 8 pro 6-64 200 Euro απίστευτο κινητο τέλεια φωτό με 64 MPx όπως και η macro κάμερα για πολυ κοντά 2 ποντους φωτογραφία απίστευτη καθαρή το μόνο κακό ότι η κάμερα στα 64mpx δεν έχει ζουμ κατά τα αλλά το βίντεο 4κ πολυ καθαρό όπως και η αργή κίνηση βίντεο είδα σχόλια που λένε κολλάει στο ινσταγκραμ εμένα τι να πω δεν κολλάει τίποτα εγώ το προτεινω 100% και έρχομαι από Samsung Galaxy a7 το χιαομι δεν συγκρίνεται καλημερα

Θοδωρής Χ.

Ούτε καν NFC;

Έλενα

Έχω το xiaomi not9s είμαι αρκετά ευχαριστημένη,αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το xiaomi Μι10 είναι καλύτερο????.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας??!!
Και ποιο είναι ποίο καινούργιο μοντέλο????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.