Redmi Note 9T: Έρχεται στις 8 Ιανουαρίου με 5G και τριπλή κάμερα

Redmi Note 9T, Redmi Note 9T: Έρχεται στις 8 Ιανουαρίου με 5G και τριπλή κάμερα

Η Xiaomi ανακοίνωσε πως στις 8 Ιανουαρίου στις 14:00 ώρα Ελλάδας θα παρουσιάσει το νέο Redmi Note 9T. Η ανακοίνωση ήρθε από την επίσημη ιστοσελίδα του Facebook της εταιρείας, με το πρώτο render να δίνει έμφαση στην υποστήριξη των νέων δικτύων 5G που θα προσφέρει η νέα συσκευή.

Λίγη ώρα πριν, η εταιρεία μας προετοίμασε για την ανακοίνωση, δείχνοντας μας το πίσω μέρος του επερχόμενου Redmi Note 9T. Όπως μπορούμε να δούμε, η συσκευή θα έχει στρόγγυλο module για την κάμερα στο πίσω μέρος, όπως το Redmi Note 9 Pro 5G. Όμως, σε αντίθεση με το 9 Pro, βλέπουμε μόνο τρεις αισθητήρες.

Redmi Note 9T, Redmi Note 9T: Έρχεται στις 8 Ιανουαρίου με 5G και τριπλή κάμερα

Η συσκευή έχει ήδη περάσει από το GeekBench και μας έχει αποκαλύψει τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά του. Στο εσωτερικό του Redmi Note 9T θα δούμε το Dimensity 800U SoC της MediaTek, συνοδευόμενο από 4GB μνήμης RAM. Επιπλέον, η νέα συσκευή θα τρέχει Android 10 και όχι Android 11.

Τέλος, η Xiaomi μας προετοιμάζει και για μία ακόμη, άγνωστη προς το παρόν ανακοίνωση με το hashtag #MoreThanPhones, αν και δε μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς θα δούμε από την εταιρεία. Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες την ερχόμενη Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.