Redmi 9T: Η 4G πρόταση με τεράστια μπαταρία 6.000mAh και τιμή 159 ευρώ

Redmi Note 9T, Redmi 9T: Η 4G πρόταση με τεράστια μπαταρία 6.000mAh και τιμή 159 ευρώ

Η οικονομική πρόταση της νέας σειράς Redmi Note 9T έρχεται χωρίς υποστήριξη 5G, αλλά με περισσότερες χρωματικές επιλογές. Η νέα συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε Carbon Gray, Twilight Blue, Sunrise Orange και Ocean Green, με την πλάτη του να έχει ειδικό coating για προστασία από πιτσιλιές και δαχτυλιές.

Όπως και στο ακριβότερο μοντέλο, ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος είναι ενσωματωμένος στο power button. Το τετραπλό σύστημα κάμερας αποτελείται από κύριο αισθητήρα 48MP, ultrawide, αισθητήρα βάθους και αισθητήρα για macro λήψεις. Η εταιρεία υπόσχεται τρομερές λήψεις, με πολύ καλό edge detection, κάτι που λείπει από τα οικονομικά μοντέλα.

Redmi Note 9T, Redmi 9T: Η 4G πρόταση με τεράστια μπαταρία 6.000mAh και τιμή 159 ευρώ

Η selfie κάμερα του Redmi Note 9T ανέρχεται στα 48MP. Στο εσωτερικό του Redmi Note 9T βρίσκουμε το Snapdragon 662 SoC, συνοδευόμενο από έως και 128GB αποθηκευτικού χώρου τεχνολογίας UFS 2.2. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 6.000mAh και υπόσχεται δυόμιση ημέρες ζωής, ή 17 ώρες συνεχόμενης προβολής ταινιών, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 18W.

Η τιμή του ανέρχεται στα 159 ευρώ για την έκδοση 4GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ η ίδια έκδοση με NFC κοστίζει 169 ευρώ. Αντίστοιχα, η έκδοση με 128GB έρχεται με τιμή 189 ευρώ, ενώ η ίδια έκδοση με NFC ανέρχεται στα 199 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
καποιος ρε περιεργε

Τι μανια τους έχει πιάσει με τα 6000mah? Και 5000 να είναι δεν θα πάθουμε και τίποτα… Και κάντε βελτιώσεις σε άλλα κομμάτια.

Υ.Γ.: Είναι δυνατόν να έχει την χαζοσταγονα? Εδώ στο note 9 που είναι στην ίδια τιμή είχαν τα παντελόνια να βάλουν hole punch.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.