Redmi: Το K50 με SD8 Gen 1 θα κυκλοφορήσει πριν από το K50 με Dimensity

Redmi, Redmi: Το K50 με SD8 Gen 1 θα κυκλοφορήσει πριν από το K50 με Dimensity

Redmi, Redmi: Το K50 με SD8 Gen 1 θα κυκλοφορήσει πριν από το K50 με Dimensity

Η Xiaomi είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει τη σειρά Redmi K50, με τα νέα μοντέλα να τα περιμένουμε τον Φεβρουάριο. Αυτά θα κυκλοφορήσουν με συνδυασμό chipset Snapdragon και Dimensity υψηλής τεχνολογίας, ωστόσο όχι ταυτόχρονα.

Απευθυνόμενος στο αγοραστικό κοινό, ο Lu Weibing είπε ότι το μοντέλο Snapdragon 8 Gen 1 θα φτάσει πρώτο, ακολουθούμενο από το μοντέλο Dimensity 9000.

Ακόμα δεν έχει γίνει σαφές ποια smartphones θα λάβουν ποιο chipset, τη στιγμή που περιμένουμε τέσσερα μοντέλα, τα Redmi K50, K50 Pro, K50 Pro+ και K50 Gaming.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι τα δύο μοντέλα Pro θα λάβουν chipset Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 1 για το Redmi K50 Pro+ και Snapdragon 870 για το κανονικό Pro.

Τα άλλα δύο θα λάβουν chipset της MediaTek. Το Redmi K50 Gaming αναμένεται να διαθέτει το chipset Dimensity 9000 και έτσι ίσως γίνει η πρώτη συσκευή που θα χρησιμοποιήσει το νέο chip, αν και το έχουν επιλέξει επίσης η Oppo, η Realme, η vivo και η Honor.

Το Redmi K50 αναμένεται να χρησιμοποιεί ένα νέο chip από την MediaTek που έχουμε δει να αναφέρεται ως Dimensity 7000 (μερικές φορές ως 8000). Σε αντίθεση με το Snapdragon 8 Gen 1 και το Dimensity 9000, οι πρώτες φήμες υποστηρίζουν ότι αυτό θα είναι ένα chip 5 nm χωρίς πυρήνα Cortex-X2  και ένα Mali-G510 MC6.

Όσον αφορά στις άλλες προδιαγραφές, η σειρά K50 θα διαθέτει MIUI 13, φόρτιση 50 W για το βασικό μοντέλο και 120 W για τους επαγγελματίες, οι οποίοι μπορούν επίσης να έχουν κάμερα 108 MP και περισκόπιο. Επίσης, το μοντέλο Gaming θα κυκλοφορήσει ως το επόμενο Poco F GT σε ορισμένες περιοχές.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.