Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Redmi Turbo 3, Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Το Redmi Turbo 3 αναμένεται ως η πρώτη συσκευή στη νέα σειρά και τώρα μπορούμε να της ρίξουμε μια ματιά χάρη σε μια εικόνα που διέρρευσε, καθώς και σε δύο render.

Redmi Turbo 3, Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό Redmi Turbo 3, Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Το Redmi Turbo 3 θα έχει μια ενδιαφέρουσα σχεδίαση στο πίσω μέρος με τρεις αισθητήρες κάμερας, με κύρια κάμερα 200MP με OIS. Μπορούμε επίσης να εντοπίσουμε έναν από τους αισθητήρες που αναμένεται να είναι μια κάμερα macro.

Redmi Turbo 3, Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό Redmi Turbo 3, Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Με βάση αναρτήσεις στο Weibo, το Redmi Turbo 3 θα κάνει το ντεμπούτο του με το πρόσφατα ανακοινωμένο chipset Snapdragon 8s Gen 3 μαζί με έως και 16GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο.

Πιθανότατα θα τρέχει το Android 14 με HyperOS και θα διαθέτει μπαταρία 5.500 mAh με γρήγορη φόρτιση 90 W, καθώς και η οθόνη OLED 6,67 ιντσών 1220p με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Redmi Note 13 Pro

Xiaomi Redmi Note 13: Παγκόσμιο λανσάρισμα στις 15 Ιανουαρίου

Η σειρά Redmi Note 13 της Xiaomi κυκλοφόρησε στην Κίνα τον περασμένο Σεπτέμβριο και μόλις σήμερα στην Ινδία.