Samsung Galaxy Note 7: Η refurbished έκδοση πήρε πιστοποίηση FCC

refurbished note 7 fcc, Samsung Galaxy Note 7: Η refurbished έκδοση πήρε πιστοποίηση FCC

Το Samsung Galaxy Note 7 μπορεί άξια να χαρακτηριστεί ο πρωταγωνιστής της περσινής χρονιάς στον τομέα των smartphones. Με δυο ανακλήσεις από την Sammy και οριστική διακοπή κυκλοφορίας, ένα από τα πολυαναμενόμενα smartphones του 2016 με υψηλότατες προσδοκίες πέρασε πολύ σύντομα στα βιβλία της ιστορίας.

Ο Κορεάτης κατασκευαστής όμως δεν ξέχασε το Samsung Galaxy Note 7 και αποφάσισε, ως γνωστόν, να προχωρήσει σε μια δεύτερη κυκλοφορία της συσκευής ως ανακατασκευασμένα μοντέλα.

Πλέον, φαίνεται να είμαστε πιο κοντά από ποτέ στην διαθεσιμότητα του Galaxy Note 7R (έτσι ονομάζεται πλέον) με πρώτη στάση την Νότια Κορέα.

Η συσκευή που έχει περάσει σαράντα κύματα πήρε πιστοποίηση από το FCC και μπαίνει στην τελική ευθεία κυκλοφορίας. Να σημειωθεί πως υπάρχουν τρεις εκδόσεις με κώδικες ονομασίες SM-N935S, SM-N935K και SM-N935L. Αυτές παραπέμπουν στους τρείς μεγάλους παρόχους κινητής τηλεφωνίας της Νότιας Κορέας, τις SK Telecom, KT Corporation και LG U+. Τα κινητά θα είναι ίδια ακριβώς, αλλά είναι πιθανόν οι πάροχοι να εγκαταστήσουν κάποιες επιπλέον εφαρμογές, ανάλογα με τις διαφημιστικές συμφωνίες που έχουν κάνει με την Samsung.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν το Galaxy Note 7R θα διατεθεί και στην Ευρώπη. Μέχρι στιγμής η Sammy έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο κυκλοφορίας του κινητού στις Η.Π.Α.. Ας ελπίσουμε πως η κατάσταση θα είναι διαφορετική για την γηραιά ήπειρο. Το ανακατασκευασμένο Note 7 θα ενσωματώνει μπαταρία 3200 mAh ώστε να είναι απόλυτα ασφαλές για χρήση. Από εκεί και πέρα, η συσκευή μάλλον θα έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το αρχικό Note 7, με πιθανές διαφοροποιήσεις στον σχεδιασμό.

Το μεγάλο ερώτημα που εγείρεται είναι αν θα υπάρξει ανταπόκριση στην νέα κυκλοφορία του Note 7. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που παραμένουν διστακτικοί με την αγορά Samsung κινητού μετά την αποτυχία του τελευταίου Note, παρά την εξαιρετική πορεία που φαίνεται να σημειώνουν τα Galaxy S8 και S8+. Σε μερικούς μήνες θα είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε το νέο Note 7R και να κρίνουμε αν η Samsung μπόρεσε τελικά να το αναγεννήσει από τις στάχτες του.

refurbished note 7 fcc, Samsung Galaxy Note 7: Η refurbished έκδοση πήρε πιστοποίηση FCC

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
escobar

Σαν Ζεστο ψωμι θα ξεπουλησει

ΦΝ

Θα έχει καλή επιτυχία ειδικά με τι σαφώς μικρότερη τιμή του λογικα. Το τηλ είναι πολύ καλό και αν δεν είχε το θέμα μπαταρίας σίγουρα θα ήταν ένα best seller.
Αυτό που δε κατάλαβα στο άρθρο…. τι πιθανή αλλαγή θα κάνει στη σχεδίαση όπως λέει ο αρθρογράφος σε ένα κινητό που είναι ανακατασκευασμενο… Κοινώς απλά αλλάζουν το πρόβλημα στην μπαταρία και το ελέγχουν αν λειτουργεί καλά δίνοντας επίσημη εγγύηση ?

ΒΑΛΑΝΤΗΣ

Παιδιά αν το βγάλει κοντά στα 550 με 600 ευρώ το πήρα με χίλια αν και δεν νομίζω να έχει τόσο

raziel

ρε παιδια ξερουμε που μπορει να φτιαξουμε μητρικη πλακετα νοτε 4?ΓT στην σαμσουνγκ μου ζητανε 320ε και πια κινητα αξιζεις να παρεις τωρα που να εχουν την καλυτερη καμερα? ευχαριστω για την βοηθεια.

Λευτερης

Raziel με 400 παιρνεις Oneplus 3t που ειναι ισως το καλυτερο κινητο μετα το S8 και το Pixel. Εχει καλυτερα καμερα απο το Note σου. Με 390 στο σκρουτζ βρισκεις το Lg G5 με εξαιρετική καμερα και με 407 το S7 αν και ειναι λιγο μικρο να κανεις μεταβαση απο Note. Απο κει και περα αν εχεις μεγαλο budget S8 και μετα iPhone 7 η Lg G6

manosz

Ακόμα με αυτό ασχολούνται;

raziel

Λευτερη ευχαριστω για τις συμβουλες ,η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι για σ7 ετζ αφου για το νοτε 8 αργουμε ακομα για να βγει και να πεσει και σε μια νορμαλ τιμη.

Ps

Τι το θές μωρε Samsung και το θυμίζεις ξανά? Άστο να πάει στα κομμάτια χάθηκαν οι νέες συσκεύες? Εκέι να φάς το κεφάλι σου….

Ioannis

θα ξαναπουλησει αν το βαλουν 500 ευρω αλλιως ουτε λογος πας στο s8 ενα ψωμι που δεν πουληθηκε μετα την παραγωγη του αν δεν ξεστοκαριστει δεν πουλιεται την επομενη μερα παει στα σκουπιδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.