Ρεκόρ Γκίνες στην τεχνολογία: Αυτή είναι η μεγαλύτερη συλλογή κινητών τηλεφώνων στον κόσμο

συλλογή κινητών Γκίνες, Ρεκόρ Γκίνες στην τεχνολογία: Αυτή είναι η μεγαλύτερη συλλογή κινητών τηλεφώνων στον κόσμο

Ο Andrei Bilbie Argentis που ζει στο Cluj-Napoca της Ρουμανίας είναι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη συλλογή κινητών τηλεφώνων στον κόσμο. Σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, έχει στην κατοχή του 3.456 κινητά τηλέφωνα.

Στην πραγματικότητα, ο Andrei έχει πολύ περισσότερα τηλέφωνα αφού διαθέτει αρκετές χιλιάδες διπλά, ωστόσο αυτά δε μετριούνται για το ρεκόρ.

Με έναν αριθμό τόσο μεγάλο, θα περίμενε κανείς να ακούσει ότι ο Andrei άρχισε να συλλέγει κινητά τηλέφωνα πολλά χρόνια πριν. Παραδόξως, ξεκίνησε τη συλλογή του μόλις το 2018.

Η φωτογραφία που φιλοξενείται στο Γκίνες μαζί με τις πληροφορίες για το ρεκόρ δείχνει ένα δωμάτιο όπου ο Αντρέι μαζεύει τα τηλέφωνά του. Δύο από τους τοίχους είναι με ράφια γεμάτα με απίστευτα κινητά τηλέφωνα, αριθμημένα. Ζουμάροντας, ξεχωρίζουν αρκετές μονάδες Motorola Razr V3 σε διάφορα χρώματα. Ο τοίχος στην αριστερή πλευρά της φωτογραφίας φαίνεται να χωράει μερικά πρόσφατα Pixel στο δεύτερο ράφι, ενώ υπάρχουν αρκετά παλαιότερα μοντέλα iPhone στο ένατο ράφι του ίδιου τοίχου.

συλλογή κινητών Γκίνες, Ρεκόρ Γκίνες στην τεχνολογία: Αυτή είναι η μεγαλύτερη συλλογή κινητών τηλεφώνων στον κόσμο

Ο προηγούμενος κάτοχος αυτού του ρεκόρ είναι ο Ekrem Karagüdekoğlu με 2.779 κινητά τηλέφωνα, με κομμάτι της συλλογής του να απεικονίζεται στην φωτογραφία πάνω.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Sony Xperia 1 VI: Αυτές είναι όλες οι προδιαγραφές – Διέρρευσαν λίγο πριν την παρουσίαση

Λίγες ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του Sony Xperia 1 VI, μια διαρροή έρχεται να μας δώσει αναλυτικά όλες τις προδιαγραφές.

Software Android featured Google

Google I/O: Νέες δυνατότητες για το Circle to Search και το Gemini στο Android

Στο Google I/O, ο τεχνολογικός κολοσσός παρουσίασε μια νέα δυνατότητα για το Circle to Search που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 15 Pro: Φήμες ότι έρχεται με κάμερα ζουμ περισκοπίου

Σύμφωνα με τον διάσημο leakster Digital Chat Station στο Weibo, το Xiaomi 15 Pro μπορεί να διαθέτει κάμερα ζουμ περισκοπίου.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A54 & A34 ενημερώνονται με One UI 6.1

Ήρθε η ώρα για τα smartphone μεσαίας κατηγορίας της Samsung που έκαναν τις καλύτερες πωλήσεις πέρυσι να πάρουν την ενημέρωση One UI 6.1.