Renders από το νέο Moto G7 δείχνουν εκδόσεις με διαφορετικό notch και χρώματα

Moto G7, Renders από το νέο Moto G7 δείχνουν εκδόσεις με διαφορετικό notch και χρώματα
Η σειρά Moto G έχει περάσει από πολλές αναθεωρήσεις σχεδιασμού με την πάροδο των ετών, αλλά όλες οι παραλλαγές – Regular έκδοση, Play και Plus – συνήθως μοιράζονται την ίδια εμφάνιση. Αυτό μπορεί να αλλάξει φέτος, εάν πιστέψουμε ότι έχουν διαρρεύσει τα αρχεία CAD της εταιρίας.
Αρκετές παραλλαγές της επικείμενης σειράς Moto G7, συμπεριλαμβανομένων των G7, G7 Plus, G7 Play και G7 Power προήλθαν από leak του Ishan Agarwal. Για πρώτη φορά η Motorola προσθέτει μια ακόμη βαθμίδα στη σειρά G, γιατί έτσι κρίνει ότι πρέπει να ξεχωρίσει τα μοντέλα της σε αυτή τη σειρά.
Moto G7, Renders από το νέο Moto G7 δείχνουν εκδόσεις με διαφορετικό notch και χρώματα
Τα G7 και G7 Plus θα έχουν έναν επεξεργαστή Snapdragon 660, το G7 Play θα έχει Snapdragon 632 και το G7 Power θα έχει τον Snapdragon 625. Το μοντέλο Power θα έχει μια εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία που αναμένεται να είναι περίπου 5.000 mAh. Τα G7 και G7 Plus θα διαθέτουν drop notch, παρόμοιo με του OnePlus 6T, και στο κάτω μέρος της συσκευής θα φέρει το λογότυπο της Motorola. Εν τω μεταξύ, το G7 Play και το G7 Power θα έχουν notch σαν του iPhone X. Σε όλα τα μοντέλα, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει τοποθετηθεί ξανά στο πίσω μέρος του τηλεφώνου. Οι κανονικές και Plus επιλογές θα έχουν διπλές κάμερες πίσω, ενώ το Power and Play θα έχει μία μόνο κάμερα.
Moto G7, Renders από το νέο Moto G7 δείχνουν εκδόσεις με διαφορετικό notch και χρώματα
Κάθε παραλλαγή θα έχει τη δική της παλέτα χρωμάτων. Το απλό G7 θα πωλείται σε μαύρο και άσπρο, το Plus θα έρθει σε κόκκινο και μπλε, το Play θα είναι σε χρυσό και μαύρο, και το Power θα έρθει σε μπλε και μοβ. Το κόκκινο G7 Plus σίγουρα φαίνεται εντυπωσιακό στο render, ελπίζουμε ότι η πραγματική έκδοση δεν θα απογοητεύσει.
Η ευρωπαϊκή τιμολόγηση για το G7 Play φέρεται πως θα είναι στα €149, ενώ το G7 Power στα €209. Αναμένεται ότι η διαθεσιμότητα του κάθε μοντέλου θα διαφέρει ανάλογα με την περιοχή. Για παράδειγμα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, μόνο τα Μοτο G6 και G6 Play ήταν επίσημα διαθέσιμα.
Πιθανότατα δεν απέχουμε πολύ πριν η Motorola παρουσιάσει επίσημα τη σειρά G7, ειδικά αφού το G7 Play πέρασε ήδη από την έκθεση FCC το Νοέμβριο. Μια ανακοίνωση στο MWC του επόμενου μήνα μαζεύει μάλλον, τις πιο πολλές πιθανότητες.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Moto moto android smartphones

Motorola Edge S: Επίσημα με Snapdragon 870, διπλή οπή και τιμή 250€

Όπως περιμέναμε, η Motorola ανακοίνωσε το νέο Edge S, το πρώτο smartphone με Snapdragon 870 και τιμή που δεν περιμέναμε.

Smartphones Moto moto android smartphones Moto G

Moto G 2021: Η Motorola φέρνει 3 νέα smartphone στη σειρά G

Η Motorola παρουσίασε τρία νέα μοντέλα της σειράς Moto G για το 2021, κάθε ένα για διαφορετικές ανάγκες και χρήστες.

Software Android 11 Moto moto android smartphones

Αυτά είναι τα Motorola smartphones που θα λάβουν Android 11 αναβάθμιση

Η Motorola δημοσίευσε την επίσημη λίστα των smartphone που θα λάβουν τη νέα αναβάθμιση λογισμικού Android 11.

Smartphones Moto moto android smartphones Motorola

Moto E7: Επίσημα με κάμερα 48MP, Helio G25 και τιμή 120 ευρώ

H Motorola ανακοίνωσε το νέο της entry-level smartphone, με την ονομασία Moto E7, το οποίο έρχεται με κάμερα 48MP και τιμή 120 ευρώ.