Renders του νέου iPhone δείχνουν την διάταξη από τις πίσω κάμερες

Renders νέου iPhone δείχνουν διάταξη από πίσω κάμερες, Renders του νέου iPhone δείχνουν την διάταξη από τις πίσω κάμερες

Έκπληξη φαίνεται να προκαλούν οι πρώτες εικόνες από renders, που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, που δείχνουν την μεγάλη ομοιότητα του πίσω μέρους του νέου iPhone, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, με το Huawei Mate 20.

Η Huawei ξεπέρασε πλέον την Apple και την έριξε στην τρίτη θέση όσον αφορά την κατάταξη των μεγαλύτερων εταιριών σε πωλήσεις smartphones, παραμένοντας πίσω μόνο από την Samsung. Αυτό δεν θα είναι προφανώς κάτι που θα πτοήσει τον Αμερικάνικο κολοσσό παρόλα αυτά όμως πολλοί φαίνεται να απορούν μήπως η Apple έχει ξεκινήσει να αντιγράφει τα σχέδια της Huawei. Το έναυσμα για αυτή την σκέψη φαίνεται να προκύπτει από τα renders που ίσως δείχνουν το πίσω μέρος του νέου iPhone.

Renders νέου iPhone δείχνουν διάταξη από πίσω κάμερες, Renders του νέου iPhone δείχνουν την διάταξη από τις πίσω κάμερες

Σε μία περίοδο όπου ο αριθμός των καμερών που φιλοξενεί ένα smartphone αυξάνεται δραματικά, η Apple οφείλει να ακολουθήσει. Η τάση δείχνει αυτή τη στιγμή την διάταξη των καμερών σε ευθεία γραμμή παρόλο που υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως το Mate 20 που σε πολλούς δεν φαίνεται να έκανε και τις καλύτερες εντυπώσεις το τετράγωνο πλαίσιο. Παρόλα αυτά η Apple, σύμφωνα με τα renders πάντα, ίσως αντιγράψει αυτό τον σχεδιασμό, τοποθετώντας το πλαίσιο των καμερών και του φλας, στο αριστερό τμήμα του πίσω μέρους του νέου iPhone, αφού στο κέντρο τοποθετεί πάντα το logo της. Η άλλη διαφορά είναι ότι οι κάμερες δεν έχουν τοποθετηθεί συμμετρικά αλλά σχηματίζουν ένα ζιγκ-ζαγκ.

Ίσως πολλοί να νομίσουν πως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν θα ανταποκρίνονται καθόλου στην πραγματικότητα, παρόλα αυτά όμως σύμφωνα με τον Ice universe, που έχει επαληθευθεί ουκ ολίγες φορές σε renders που παρουσίασε για άλλες περιπτώσεις, ισχυρίζεται πως οι φωτογραφίες δεν είναι ψέμα.

Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε να δούμε αν θα επαληθευθεί ή όχι.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MIKE89

Δε γινεται να κανει η Apple κατι τοσο αντιαισθητικο πραγματικα….. ας βρει αλλο τροπο να βαλει 3 καμερες πισω… τι ειναι αυτο το πραγμα…

Agnostos13

Σαν κάποιος να πειραματίζεται με το photoshop μοιάζει…

wave

Σημασία δεν έχουν οι πωλήσεις αλλά τα κέρδη. Render για τα πανηγύρια.

Chris966

Ε Κ Τ Ρ Ω Μ Α!!
Ντροπή για μιά τόσο μεγάλη εταιρία να καταντήσει να σκέφτεται και μόνο, να κατασκευάσει ένα τέτοιο ανοσιούργημα..

ΑΝΔΡΕΑΣ

Αποκλείεται να ναι τόσο άσχημο το νέο μας υπερόπλο που θα σπέρνει-οργώνει-θερίζει-ποτίζει -κλαδεύει κ φυσικά θα μοιράζει πόνο στους Haters !
Αλλά επειδή ποτέ μη λέτε ποτέ πιστοί μου , αν είναι έτσι ή κάπως έτσι, σίγουρα θα είναι όμορφο και premium στο μάτι κ στο χέρι. Το φωτεινό δαγκωμένο μηλαράκι δεν λαθεύει ποτέ, εσείς οι κοινοί θνητοί κάνετε λάθη.
Αντί να σχολιάζεις renders άγνωστε, μήπως θα έπρεπε να αναβαθμίσεις σε XR & Xs MAX? Λέω εγώ..Ξέρω γω? 4η θέση πίσω από τους ακατανόμαστους και κάποιοι φαρμακόγλωσσοι λένε πως ετοιμάζεται ο ΚΥΡΙΟΣ Κούκ για το φρέσκο, λόγω πλαστών στοιχείων.. Το αντέχετε ?Σας πάει η καρδιά σας?

Agnostos13

@ΑΝΔΡΕΑΣ
Πολύ μεγάλα για τα γούστα μου!
Αν έρθει μέχρι το Μάρτη κανένα τύπου SE με 5’’ οθόνη και 3-d touch το συζητάμε…

giorgosgek

αποκλειεται να βγαλει κατι τοσο μαπα και δεν το θελω καθολου. Θελω να δω κατι ομορφο , αλλος ενας λογος ειναι για να μην αντιγραψουν ολες οι εταιρειες αυτο το πραγμα.

xapostolosx

Ανοησία είναι
Κύριοι τηλέφωνο είναι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.