ROG Phone 6 Pro: Στέφεται βασιλιάς του AnTuTu για τον Ιούλιο

ROG Phone 6 Pro, ROG Phone 6 Pro: Στέφεται βασιλιάς του AnTuTu για τον Ιούλιο

Τα πρώτα smartphones με τον αναβαθμισμένο Snapdragon 8+ Gen 1 έφτασαν τον Ιούλιο και τώρα δύο από αυτά καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στη μηνιαία λίστα του AnTuTu με τα τηλέφωνα Android με τις καλύτερες επιδόσεις.

Το ROG Phone 6 Pro με 18 GB RAM και 512 GB αποθηκευτικό χώρο συγκέντρωσε πάνω από 1,1 εκατομμύρια πόντους, ακολουθούμενο από το Zenfone 9. Και τα δύο δηλαδή της Asus. Το Red Magic 7 της nubia βρέθηκε στην τρίτη θέση και είναι το πρώτο με τον απλό Snapdragon 8 Gen 1.

ROG Phone 6 Pro, ROG Phone 6 Pro: Στέφεται βασιλιάς του AnTuTu για τον Ιούλιο

Σε νέα κατάταξη του AnTuTu για τα sub flagship smartphones, στις δύο πρώτες θέσεις βρίσκουμε το OnePlus 10R και το Oppo Reno8 Pro 5G, και τα δύο με Dimensity 8100. Ακολουθούν αρκετές συσκευές με Snapdragon 870.

ROG Phone 6 Pro, ROG Phone 6 Pro: Στέφεται βασιλιάς του AnTuTu για τον Ιούλιο

Στα mid-rangers βλέπουμε μόνο τρία διαφορετικά chipsets να εκπροσωπούνται στο top 10. Τα Snapdragon 778G και 780G και το Dimensity 920 της Mediatek.

ROG Phone 6 Pro, ROG Phone 6 Pro: Στέφεται βασιλιάς του AnTuTu για τον Ιούλιο

Η βαθμολογία για κάθε τηλέφωνο υπολογίζεται ως ο μέσος όρος όλων των αποτελεσμάτων για συσκευές που έχουν τουλάχιστον 1.000 εκτελέσεις των benchmarks. Ο συνδυασμός μνήμης, γραμμένος δίπλα στο όνομα του μοντέλου, είναι ο υψηλότερος διαθέσιμος στην αγοράς και όχι απαραίτητα αυτός που έτρεξε τα benchmarks.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos featured Qualcomm Snapdragon

Exynos 2400 – Snapdragon 8 Gen 3: Κοντραρίστηκαν σε δημοφιλή παιχνίδια

To NL Tech δοκίμασε το Samsung Galaxy S24 Ultra με Snapdragon 8 Gen 3 και το Galaxy S24+ με Exynos 2400 σε διάφορα δημοφιλή παιχνίδια.

Gear Qualcomm Qualcomm Snapdragon

Qualcomm Snapdragon XR2+ Gen 2: Aνακοινώθηκε με ανάλυση 4,3K ανά μάτι

Η Qualcomm ανακοίνωσε το chipset Snapdragon XR2+ Gen 2 για headset εκτεταμένης πραγματικότητας που θα περιλαμβάνει συσκευές AR, MR και VR.

Smartphones featured OnePlus Qualcomm Snapdragon

OnePlus 12: Επίσημο με τεράστια μπαταρία, Snapdragon 8 Gen 3 και βελτιωμένες κάμερες

Επίσημο έγινε το OnePlus 12 στην Κίνα και το πακέτο που προσφέρει είναι πολύ δυνατό, ικανό να ανταγωνιστεί ναυαρχίδες των Apple και Samsung.

Smartphones OnePlus Qualcomm Snapdragon

OnePlus 12: Ρεκόρ επιδόσεων στο AnTuTu πριν την κυκλοφορία

Το OnePlus 12 πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 5 Δεκεμβρίου και, ενόψει της κυκλοφορίας του, μόλις πέτυχε ρεκόρ επιδόσεων στο AnTuTu.