Royole Flexpai 2: Επίσημα με αναβαθμισμένο hinge και τιμή από 1.250 ευρώ

, Royole Flexpai 2: Επίσημα με αναβαθμισμένο hinge και τιμή από 1.250 ευρώ

Η Royole ήταν η πρώτη εταιρεία που κυκλοφόρησε foldable smartphone στην αγορά, πολύ πιο μπροστά από τις αντίστοιχες προτάσεις των Samsung και Huawei, όμως αποφάσισε να παραμείνει στην αγορά της Κίνας. Σήμερα η εταιρεία παρουσίασε τη δεύτερη γενιά foldable, με αρκετές βελτιώσεις.

Το Royole Flexpai 2 έρχεται με οθόνη που διπλώνει προς τα έξω, ενώ το αναβαθμισμένο του hinge φτάνει έως και τις 180 μοίρες. Η νέα τεχνολογία οθόνης ονομάζεται Cicada Wing 3S, με την εταιρεία να αναφέρει πως είναι “smooth σαν καθρέφτης”, χωρίς να δημιουργεί κάποιο εμφανές crease, ακόμα και μετά από 1,8 εκατομμύρια ανοίγματα. Ανοιγμένη, η OLED οθόνη είναι 7,8 ιντσών με διαγώνιο 4:3 και ανάλυση 1.440p. Κλειστή, η οθόνη χωρίζεται σε μία μπροστινή στις 5,5 ίντσες με διαγώνιο 16:9 και μία 5,4 ιντσών στο πίσω μέρος με διαγώνιο 16:10.

, Royole Flexpai 2: Επίσημα με αναβαθμισμένο hinge και τιμή από 1.250 ευρώ

Στην καρδιά του Royole Flexpai 2 βλέπουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 865, με μνήμη UFS 3.0 και LPDDR5 RAM. Επίσης, στα αριστερά της οθόνης βλέπουμε το τετραπλό σύστημα κάμερας, το οποίο αποτελείται από 16MP ultra-wide αισθητήρα με οπτικό πεδίο 116 μοιρών, 8MP τηλεφακό με 3x οπτικό ζουμ, 64MP κύριο αισθητήρα με f/1.9 και 32MP portrait αισθητήρα για λήψεις selfie. Το λειτουργικό σύστημα επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών ενώ φαίνεται preview στη δεύτερη οθόνη, ώστε να βλέπουν και οι δύο πλευρές τη λήψη.

, Royole Flexpai 2: Επίσημα με αναβαθμισμένο hinge και τιμή από 1.250 ευρώ

Η κατασκευή του Royole Flexpai 2 είναι από αλουμίνιο, ενώ η μπαταρία του ανέρχεται στα 4.450mAh με υποστήριξη γρήγορης ενσύρματης φόρτισης στα 18W. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει για ακόμη μία φορά μόνο στην Κίνα, με τη διαθεσιμότητα να ξεκινάει από τις 25 Σεπτεμβρίου. Το Royole Flexpai 2 θα έρθει σε τρία χρώματα, Silver, Black και Gold. Η έκδοση με 8GB μνήμης RAM και 256GB εσωτερικής μνήμης θα στοιχίζει 1.250 ευρώ (CNY9,988), ενώ η μεγαλύτερη έκδοση με 12GB RAM kai 512GB μνήμης θα φτάσει τα 1.450 ευρώ (CNY11,588).

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.