Royole FlexPai 2: Περνάει από το GeekBench, ανακοινώνεται στις 22 Σεπτεμβρίου

, Royole FlexPai 2: Περνάει από το GeekBench, ανακοινώνεται στις 22 Σεπτεμβρίου

Ο κινέζος κατασκευαστής οθονών Royale το 2019 είχε κλέψει τις εντυπώσεις με την κυκλοφορία του FlexPai, καθώς ήταν το πρώτο foldable που κυκλοφόρησε στην αγορά, πολύ πριν από τα Huawei Mate X και Galaxy Fold. Αν και ήταν πρώτο, το FlexPai είχε αρκετά προβλήματα, κυρίως λόγω του όγκου του αλλά και του προβληματικού του software.

Η Royole όμως δε τα παρατάει, καθώς, όπως ανακοίνωσε στη σελίδα της στο Weibo, θα ανακοινώσει τη δεύτερη γενιά foldable στις 22 Σεπτεμβρίου. Το Royole Flexpai 2 πέρασε και από το GeekBench, το οποίο μας φέρνει τις πρώτες πληροφορίες για τη συσκευή. Αρχικά το FlexPai 2 θα έρθει με τον επεξεργαστή Snapdragon 865, μαζί με 8GB μνήμης RAM. Λόγω του ότι χρησιμοποιεί την έκδοση 4 του GeekBench τα νούμερα είναι ασυνήθιστα υψηλά, με 4.252 πόντους στο single-core και 13.365 πόντους στο multi-core test.

, Royole FlexPai 2: Περνάει από το GeekBench, ανακοινώνεται στις 22 Σεπτεμβρίου

To FlexPie 2 θα έρθει εξοπλισμένο με τη τρίτη γενιά flexible οθονών της εταιρείας, με την ονομασία Cicada Wing, η οποία προσφέρει μικρότερο crease στο κέντρο και ακτίνα καμπής, ενώ παράλληλα έχει υψηλότερη απόδοση φωτεινότητας και βελτιωμένες γωνίες θέασης. Επίσης, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η νέα τεχνολογία οθόνης είναι ακόμα πιο ανθεκτική, αν και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δούμε από κοντά.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Αν δεν έρθει Ευρώπη δεν έχει νόημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.