Android 4.4.2 KitKat, Σε Galaxy S3 και Note 2 τέλος Μαρτίου;

Φήμες μέσα από τη Samsung αναφέρουν πως το Samsung Galaxy S III και Samsung Galaxy Note II θα λάβουν την αναβάθμιση Android 4.4.2 KitKat στα τέλη Μαρτίου βάζοντας τέλος στην αγωνία των κατόχων των ναυαρχίδων του 2012 για το αν θα λάβουν την πολυπόθητη αναβάθμιση. Οι πρώτες φήμες έκαναν αναφορά για την αναβάθμιση πριν τον Απρίλιο όμως φήμη που διέρρευσε μέσα από τη Samsung, κάνει λόγο για τα τέλη Μαρτίου.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως ενώ η αναβάθμιση σε Android 4.3 Jelly Bean πήρε αρκετό καιρό μέχρι να φτάσει στις συσκευές αυτές, η τελευταία αναβάθμιση πρόκειται να διατεθεί σε σχετικά γρηγορότερο χρονικό διάστημα, εφόσον οι φήμες επαληθευτούν.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, αναφέρεται το γεγονός πως το περιβάλλον χρήσης δεν έχει υποστεί πολλές αλλαγές και δεν έχει προστεθεί κάποια επιπλέον εφαρμογή, φέρνοντας όμως τα χαρακτηριστικά του Android KitKat όπως η διαφανής status bar, επιλογή εκτύπωσης που ενεργοποιείται μέσα από τη σελίδα των ρυθμίσεων της συσκευής καθώς και το Full-screen immersive mode, το οποίο επιτρέπει τις εφαρμογές να απεικονίζονται σε μορφή πλήρους οθόνης, κρύβοντας τα κουμπιά κατάστασης και τις status bars.

android 4.4.2 kitkat, samsung galaxy siii, samsung galaxy s3, samsung galaxy note 2, samsung galaxy note ii, Android 4.4.2 KitKat, Σε Galaxy S3 και Note 2 τέλος Μαρτίου;

android 4.4.2 kitkat, samsung galaxy siii, samsung galaxy s3, samsung galaxy note 2, samsung galaxy note ii, Android 4.4.2 KitKat, Σε Galaxy S3 και Note 2 τέλος Μαρτίου;

Πηγή 1, 2

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Θα πάρουμε άραγε και το καινούριο touchwiz;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Δ.

ωραια η samsung……..σου λεει οσοι βαλατε την 4.3 σε s3 περιμενετε κανα τριμηνο ακομα (και βαλε) με ενα κινητο καρβουβιαρη μεχρι να βγει και αν βγει η νεα αναβαθμιση…….ας μας ζητησει ευγενικα καλυτερα να αγορασουμε το s4 …!!!

theo

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ Δ. μπορείς να το κανεις root το κινητό να περάσεις το 4.2 λογισμοκό που ειχες πριν το εργοστασιακό και να μην εχεις προβλήματα

forneverarrow

Εγώ βλέπω πάλι δυστυχώς την ασυνέπεια της Samsung στα updates της. Και πάλι καλά που δεν έπεσα στην παγίδα να πάρω S4 mini και επέλεξα το full S4 (αν και σε μέγεθος προτιμώ το πρώτο). Το S4 mini είναι ισχυρότερο από το S3 και ακόμα είναι στην 4.2.2 (το πήρε ο γαμπρός μου) και δεν βλέπω να παίρνει άλλη όπως πάνε. Εμένα, το S4 πήρε την 4.3 μετά από reset στη συσκευή, γιατί δεν το έβρισκε… Ότι να ναι…

nick :)

Ειμαι κάτοχος του note 2 και είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημενος !! Το πήρα το καλοκαίρι του 13 με 400 € και δεν το έχω μετανιώσει λεπτό και ας βγήκε το note 3 ( και έχω σκοπό να το κρατήσω τουλάχιστον μέχρι τα μεσα του 15 γιατί το πληρώνω με δόσεις για 2 χρόνια ) . Τώρα αν θα πάρει την τελευταία έκδοση του Android δεν είναι και το πιο φλέγον θέμα καθώς οι developers φτιάχνουν τις εφαρμογες τους και για παλαιότερες εκδόσεις . Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο τραγικό όσο να μην έχεις την τελευταία έκδοση του ios . Συν το γεγονός ότι μπορώ να το rootαρω και θα έχω αρκετή βοήθεια απο το ίντερνετ μιας και μιλάμε για ένα πολύ γνωστό κινητό .( αν και θα χάσω τα features του s-pen αν δεν κάνω λάθος )

dimitris

Εκανα την αναβαθμιση σε 4.3 ωρα για 4.4.2

polidoroshan

Μήπως οι κάτοχοι των Nokia 3310 είναι πιο ήρεμοι και ήσυχοι με τις συσκευές τους(υπάρχουν ακόμη παιδια)? Γιατί εμείς ανησυχούμε εάν χεστηκε,εάν ρευτηκε,εάν ξύπνησε καλά το κινητό μας.(κάτοχος note2)και εγώ στον χορό είμαι…

Makis

Γιατί φωνάζετε; Το S3 είναι 2 χρόνια στην αγορά και θα πάρει 4.4.2. Που είναι η ασυνέπεια;

Στέφανος

Μπορεί να άργησε τις αναβαθμίσεις από 4.1.2 για s3 αλλά η αναβάθμιση σε 4.3 έκανε το κινητό καλύτερο. Πολλοί παραπονιούνται για την αναβάθμιση, σε εμένα μόνο καλό μου έκανε και έλυσε κάποια θεματάκια που είχε η 4.1.2 όπως τις πιο πρόσφατες εφαρμογές που εμφανίζονταν την 2η φορά στην λίστα. Δεν χρειάστηκα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και γενικά το κινητό έγινε πιο γρήγορο και από μπαταρία πάει πολύ καλά. Όντως να είμαστε ευγνώμονες αν πάρει την 4.4 γιατί έχει περάσει τους 18 μήνες που συνηθίζεται να συζητάνε περί υποστήριξης αλλά μην περιμένετε και παραπέρα.

forneverarrow

@Makis: εξήγησα παραπάνω γιατί φωνάζω. Πέρα από το high end κομμάτι δεν αναβαθμίζεται τίποτα. Δηλαδή για να έχουμε υποστήριξη πρέπει να πηγαίνουμε σε flagship αναγκαστικά. Πάρτε παράδειγμα το S2 και το S3, το πρώτο πήρε από 2.3 μέχρι 4.1.2, ενώ το δεύτερο πάει για 4.4. Τα μεσαία της smartphone δεν έχουν πάρει καμιά αναβάθμιση. Και προσωπικά έχω παράπονο ακόμα και ως κάτοχος S4 για την καθυστέρηση. Όταν μας λέει ότι είναι το καλύτερο της αγοράς κλπ. και την ίδια στιγμή ο ανταγωνισμός έχει ήδη 4.4.2 ενώ εμείς περιμένουμε, τότε είναι να μη φωνάζω?

Και όσοι το παίζουν υπεράνω αναβαθμίσεων είναι προφανώς αυτοί που δεν έδωσαν πολλά λεφτά για συσκευή (δικαίωμά τους φυσικά). Το android 4.4 έχει συνολικά βελτιώσεις που κάνουν διαφορά από το 4.2 και 4.3.

xarS4mini

για s4 mini ουτε λογος. κριμα που δεν πηρα το κανονικο s4 ή εστω το s3

ronny

Το ξέρω ότι θα βγω off topic αλλα θέλω μία βοήθεια. Χάλασε η οθόνη σε galaxy s3 και θα την αλλάξω μόνος μου, την οθονη θα την φερω απο έξω γιατι μου πάει τα μισά λεφτά. Το κινητό ειναι ελληνικό, θα εχω καποιο θέμα με την οθόνη μετά? ????

diofar

Έχουμε πει ήδη ότι το S4 mini θα πάει κατευθείαν στην 4.4. Δεν θα πάρει ενδιάμεσα την 4.3. Οπότε περιμένετε μέχρι τον Απρίλιο φίλοι.

nikos

παιδες ειδη ξελιγωνει την μνημη ραμ το4,3 (600/833 ) φανταστειτε το 4,4 τι θα κανει οπως και δεν ειναι τυχαιο οτι τι σ4 μινι εχει 1,3 ραμ !!!!

Στέφανος

nikos το 4.3 ειναι μια χαρα απο διαχειρηση μνημης και μην ξεχνας ότι ελευθερη μνημη ισον αχρηστη μνημη. Ετσι λειτουργει το android και αν εχεις 233mb ελευθερα δεν εχεις να ανησυχεις για τιποτα. Το 4.4 εχει ανακοινωθει σαν πιο ελαφρυ συστημα που θα μπορεί να τρεχει και σε low budget συσκευες με 512mb ram ικανοποιητικα.

Νικος

ΣΤΕΦΑΝΕ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΤΙ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕ 700 ΚΑΤΙΛΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΝΗΜΗΣ ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!!!

nikos

στεφανε το θεμα ειναι οτι 600 εχω με ολα κλειστα οταν παω να κανω κατι παει 700 με αποτελεσμα οταν ανοιγω ενα παιχνιδι ψιλοβαρη να που κανει κατι ψιλοκολληματα τα οποια πριν δεν ειχα !!!αυτα τα παιχνιδια τα επαιζα στο προηγουμενο λογισμικο και δεν εκανε κιχ το μηχανημα .ειναι ομως λιγο fail να βγαζεις 4,3 σε σε 2 μηνες να βγαζεις την 4,4 ας το βγαζε κατευθειαν μιας και οπως λες ειναι ποιο ελαφρυ. οσο για αυτους που κραζουν το κηνητο λογω λογισμικου τη να πω φανταστειτε τι θα ελεγαν στην aplle για το ιος 6 που ακουστικαν τα απιστευτα!!!! το κηνητο ειναι απιστευτα καλο και τωρα με 280 στα ιντερνετομαγαζα σε βγαζει ασπροπροσωπο και χωρις να τα σκας!!!!!!!

Γιωργος Καρδιτσας

αφου ειχα διαβασει 1000 παραπονα μετα εβαλα σε s3 την αναβαθμηση 4,3 androit δεν ειδα κανενα προβλημα αλλο οτι παει και καλυτερα κραταει αυτονομια μπαταριας οταν δεν το δουλευω με ιντερνετ παραπανω και οτι τρεχει πιο γρηγορα σε ιντερνετ και παιχνιδια βαζοντας μου σε σκεψεις οτι ισως εχει προβλημα το κηνητο μου το εκανα επαναφορα συθμισεων κι ξανα μετα απο εναν μηνα συνεχους χρησης ιντερνετ φωτο και βιντεο δεν διαπιστωσα καποιο προβλημα μου φαινετε παραξενο που ειναι τα κοληματα και τα προβληματα που διαβασα??? και εγκατεστησα 50 εφαρμογες απο το play store για να μου βγαλει ενα θεμα κατι μα ματαια τι συμβαινει εδω ????

Δημητρης Παπαδοπουλος

Καλημερα και απο εμενα.
Θα βγω λιγο off topic αλλα ζητω συγνωμη προκειμενου να παρω μια εγκυρη γνωμη για την νεα μου αγορα.
Ενας φιλος μου πουλαει το galaxy s3 για 180 €(1,5 χρονος χρηση).
Πιστευεται αξιζει να το παρω ή να περιμενω να βγει το s5 που μπορει να χει σαν αποτελεσμα να πεσει και η τιμη αυτου και του s4;
Ευχαριστω για το χρονο σας! 🙂

ακης

παιδια καλησπερα εχω το s3 δεν εχει 1 μηνα που το πηρα καλος η κακος ειναι το πρωτο μ smartphone και δεν ξερω πολλα πραγματα απο αυτο….. τεσπα εγω οταν ακουω μουσικη καποιες φορες κολαει στα κοματια για κλασματα δευτερολεπτου λες και εχεις βαλει γρατσουνισμενο cd να τονισω οτι (εχω παρει mikro sd ultra που εμαθα οτι ειναι η καλυτερη για κινητο σαν αυτο και οτι δεν το εχω φορτωσει πολυ 5 πραγματα εχει επανω facebook.viber.greek wpa.shazam.massenger και ολα αυτα κατεβασμενα μονο απο playstore!!) και αν εχει καποιον ιο επανω πως μπορω να το καταλαβω ?και πως μπορω να το βγαλω? ααα και κατι ακομα οταν το πηρα εβαλα την εκδοση 4.3 δεν ξερω αν φταιει αυτο! ευχαριστω 🙂

nik

παει ο μαρτιος παει και ο απριλιος και το δουλεμα δουλεμα εμ πως θα πουλησει το 5αρι!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.