iPhone X (2018): Φτηνότερο από το αρχικό με τιμή 899 δολάρια;

iphone x 2018 φθηνότερο αρχικό 899 δολάρια, iPhone X (2018): Φτηνότερο από το αρχικό με τιμή 899 δολάρια;

Σύμφωνα με φήμες, η Apple ετοιμάζεται για μια νέα σειρά iPhone που θα παρουσιαστούν πιθανόν το φθινόπωρο, παρουσιάζοντας συσκευές που θα έχουν κάτι από το σχεδιασμό του iPhone X. Ο αναλυτής της RBC Capital, Amit Daryanani, κάνει τις εκτιμήσεις του για τις τιμές των νέων iPhone και ειδικά για το διάδοχο του iPhone X, το οποίο τοποθετεί σε χαμηλότερη τιμολογιακή κλίμακα σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Όπως έχουμε δει ως τώρα, η KGI Securities και το Bloomberg, αλλά και άλλες πηγές, αναφέρουν πως η Apple θα παρουσίασει τρία iPhone για το έτος που διανύουμε. Το πρώτο θα είναι μια ανανεωμένη έκδοση του τωρινού iPhone X, ένα μεγαλύτερο iPhone X με 6.5 ίντσες οθόνη το οποίο θα διαθέτει και αυτό OLED οθόνη, αλλά και ένα τρίτο με οθόνη στις 6.1 ίντσες και IPS LCD οθόνη. Αυτό που δεν έχει ακουστεί ως τώρα είναι το έυρος τιμών στο οποίο θα κυμανθούν οι συσκευές αυτές.

Έτσι, ο αναλυτής Amit Daryanani αναφέρει πως τα νέα iPhone θα ξεκινάνε από τα 700 δολάρια και πάνω, για το μοντέλο με τις 6.1 ίντσες, ο διάδοχος του υπάρχοντος iPhone X θα βρεθεί στα 899 δολάρια, 100 δολάρια φτηνότερο από το προηγούμενο, ενώ το iPhone X με τις 6.5 ίντσες θα ξεκινάει από τα 999 δολάρια Η.Π.Α.

Η πρόβλεψη αναφέρει πως ο λόγος που το iPhone X των 5.8 ιντσών του 2018 θα πωλείται μειωμένο κατά 100 δολάρια είναι για να μπορέσει να τοποθετηθεί στην υψηλή κλίμακα το μεγαλύτερο iPhone X των 6.5 ιντσών, ενώ το iPhone με την οθόνη των 6.1 ιντσών αναμένεται να κοστίζει 799 δολάρια, στην τιμή δηλαδή που βρίσκεται το iPhone 8 Plus σήμερα, και θα διαθέτει σχεδόν τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με αυτό. Όπως και να έχει, βλέπουμε ότι η Apple συνεχίζει την ίδια τιμολογιακή πολιτική στην οποία “παρασέρνει” σιγά σιγά όλο και περισσότερες εταιρείες, με τους καταναλωτές να μην παραπονιούνται άδικα για αυτό.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Τον ένα από αυτά θα είναι ακριβώς ίδιο εμφανισιακά
Θα έχει νέο επεξεργαστή
Νέα κάρτα γραφικών
Νέα κάμερα με περισσότερη ασφάλεια και λεπτομέρεια στην αναγνώριση του προσώπου
Και πάει λέγοντας όπως κάθε χρόνο

jonjon

Το πείραμα των 1000€ + μάλλον δεν πέτυχε!

giorgosgek

σιγουρα θα ειναι ιδιο , αλλα λιγο πιο δυνατο , αμα βαλει αυτη τη τιμη ειναι κομπλε και θα πουλησει αρκετα ανετα…

Kostas-DOHA

Η Apple αν τολμησει και δοκιμασει μια αρκετα ηπια τιμολογιακη πολιτικη και παραλληλα πιεσει τις τιμες των μεταχειρισμενων……τοτε οι 24 ωρες της ημερας δεν θα την φτανουν να παραγει συσκευες…αν η οροφη μπει στα 800 δολ / ευρω η αυξηση πωλησεων θα αγγιξει τριψηφιο νουμερο

giannisanag

Η οικονομική επιτυχία της apple βασίζεται ακριβώς ότι το iphone είναι πιο πολυ ποθητό παρά προσιτό. Υπάρχουν πάντα περισσότεροι που θέλουν να το αγοράσουν από αυτούς που μπορούν. Αυτό γεννά νέος δυνητικούς αγοραστές κάθε χρόνο. Αυτό το γεγονός συν το τέραστιο περιθώριο κέρδους ανά συσκευή, και τα μηδενικά Γενικά Βιομηχανικά Έξοδα (αφού η apple δεν παράγει, δεν επενδύει σε εργοστάσια και σε κόστος λειτουργίας και στησίματος τους) είναι το όνειρο κάθε εταιρείας.
Η apple λατρεύει να τη συμβουλεύει το κοινό να πουλήσει φθηνότερα γιατί θα σκίσει. Ξέρει ότι όσο δεν το κάνει τόσα περισσότερα λεφτά θα βγάζει . Μια μεγάλη πλειοψηφία αυτών που δεν μπορούν να αγοράσουν apple και καταλήγουν σε φθηνότερο ανταγωνισμο το κάνουν έχοντας στο μυαλό μονίμως το iphone που δεν μπορούν να πάρουν και μιλάνε γι αυτό. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη διαφημιση από το να έχει ο άλλος Samsung S8 και να λέει δεν είναι σαν το iphone Χ, αλλα δεν μου έφταναν τα λεφτα.
Για να μην παρεξηγηθω από ένα ταπεινό xiaomi γράφω αλλά είχα και θα έχω και πάλι κάθε είδους ναυαρχιδα τόσο ios ,όσο και android

One

Αυτη τη τιμή έπρεπε να έχει το αρχικό. Κάλιο αργά παρά ποτέ.

NtinosMD

σε καφεδες πως μεταφραζεται ;

ΝΙΚΟΣ

Το μόνο που έχει απομείνει στην Apple είναι να ανεβοκατεβάζει τις τιμές. Ξεπεράστηκε από τον ανταγωνισμό

χρηστος

ειναι πραγματικα γελοιο να παιρνει στα σοβαρα τετοιες προβλεψεις απο ”αναλυτες”. Ολοι ξερουμε οτι η ιδια η πολιτικη της Apple επιβαλλει τις υψηλες τιμες για πολλους λογους και δεν θα την εγκαταλειψει παρα μονο αν μπει πραγματι σε περιοδο οικονομικης δυστοκιας.

Agnostos13

Ο Cook φαίνεται οτι κυνηγάει την ποσότητα και όχι την ποιότητα που ήθελε ο Steve.
Αυτό συνεπάγεται με εκπτώσεις (όχι στις τιμές απαραίτητα)…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.