Mega poll: S7 vs G5 vs X vs P9 vs HTC 10

Το παζλ συμπληρώθηκε. Αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε όλους τους διεκδικητές του θρόνου για το καλύτερο smartphone του πρώτου εξαμήνου του 2016. Το party ξεκίνησε και τα Samsung, LG και Sony και συνεχίστηκε με Huawei και HTC. Κάποια από τα καλύτερα τούμπανα του 2016.

Ποιό επιλέγετε και γιατί;

S7 vs G5 vs X vs P9 vs M10 [Mega poll], Mega poll: S7 vs G5 vs X vs P9 vs HTC 10

S7 vs G5 vs X vs P9 vs M10 [Mega poll], Mega poll: S7 vs G5 vs X vs P9 vs HTC 10

S7 vs G5 vs X vs P9 vs M10 [Mega poll], Mega poll: S7 vs G5 vs X vs P9 vs HTC 10

S7 vs G5 vs X vs P9 vs M10 [Mega poll], Mega poll: S7 vs G5 vs X vs P9 vs HTC 10

S7 vs G5 vs X vs P9 vs M10 [Mega poll], Mega poll: S7 vs G5 vs X vs P9 vs HTC 10

S7 vs G5 vs X vs P9 vs M10 [Mega poll], Mega poll: S7 vs G5 vs X vs P9 vs HTC 10

S7 vs G5 vs X vs P9 vs M10 [Mega poll], Mega poll: S7 vs G5 vs X vs P9 vs HTC 10

S7 vs G5 vs X vs P9 vs M10 [Mega poll], Mega poll: S7 vs G5 vs X vs P9 vs HTC 10

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

87 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris

Το poll έπρεπε να είχε s7\s7 edge. Είναι Αδικια να σπάνε οι ψήφοι θεωρώ. Ομοίως και στο p9.

Ευαγγελος*

Το htc 10 το καλό μαζί με το 7 edge θα ήταν άδικο να βγάλουμε ένα από τα δυο.
Ψήφισα το 10 γιατί μου αρέσει η ποιότητα το sense που έγινε κοντά σε stock androit ο ήχος (έχουν βγει video με φοβερό ηχο)
Και η φυσικά η κάμερα – μπαταρία που σε αυτά τα λεφτά περιμένεις να είναι μια από τις καλύτερες και ήταν ο αδύναμος κρίκος της htc και φέτος δείχνει να τα έχει πάει εξαιρετικά.

Anestis

S7 Edge λόγω αδιαβραχοποίησης

mitsaras

Ψήφισαν το Μ10. Γιατί φέτος η htc έκανε το μεγάλο comeback. Διόρθωσέ το μοναδικό πράγμα που υστερούσε,την καμερα.

Chris

Ψήφισα το s7 edge για μεγέθος οθόνης, super amoled, κάμερα, ταχύτητα, εμφάνιση, την λειτουργία του tw. Στα δικά μου θέλω δεν έχει αντίπαλο.

VasiliS7Edge

Εύχομαι τα καλύτερα για HTC 10….αλλα ψήφισα αλλο.

Η.

Λειπει το ΜΑΤΕ 8.Η καλύτερη συσκευή τουλάχιστο ως πριν ένα μήνα.

Karkavelas

VasillisS7edge όλοι καταλάβαμε ποιο ψήφισες. Χαχα. 😊
Εγώ ψήφισα το HTC 10 χωρίς να θέλω να υποβαθμισω τα υπόλοιπα.
Ο λόγος είναι το θεωρώ πιο ολοκληρωμένο σε θέμα ήχου, λογισμικού και ποιότητας και τώρα που βάλανε και Σούπερ κάμερα είναι σίγουρα το επόμενο τηλέφωνο.

dimitris2066

S7 edge 🙂 Ας δούμε και σε real life hands on του HTC 🙂

venisk

s7 edge το οποίο αγόρασα εδώ και μια εβδομάδα! Έχει τεράστια μπαταρία 1.5 μέρα χαλαρά, την καλύτερη οθόνη της αγοράς, υποδοχή για microsd, είναι αδιάβροχο, είναι πανέμορφο και έχει 75% screen to body ratio! Το focus της κάμερας είναι από άλλο σύμπαν..το μόνο αρνητικό σε αυτό το τηλ είναι η ένταση του ηχείου αλλά πραγματικά κανένα άλλο κινητό δεν είναι τόσο πλήρες 🙂

mixtri

P9 Plus. Γιατί 1) Δεν είναι θύμα της Antutu 2) Είναι εργαλείο. Αν ήταν και Dual Sim… :/

Δημήτρης

Διαλέγω LG λόγω υπέρυθρων και λόγω τιμής που πέφτει γρηγορότερα

Γιάννης

Ψηφίζω Galaxy S7 το οποίο κατέχω.. θεωρώ ωστόσο ότι είναι το ίδιο με το S7 Edge και θα έπρεπε να είναι μαζί σαν ψήφος.. Ψηφίζω S7 διότι θεωρώ ότι δεν υπάρχει πιο ωραίο κινητό για μένα τουλάχιστον, το λογισμικό του δείχνει ‘ώριμο’, hardware πετάει, κάμερα τρομερή η οποία είναι ισάξια του M10, στο DX0MARK έχουν την ίδια βαθμολογία στους 88 πόντους.. Και επίσης το desing από γυαλί το οποίο συμπαθώ περισσότερο από το αλουμίνιο.. 🙂

JohnWave

Mε βάση τα δικά μου σημαντικότερα κριτήρια επιλογής* επιλέγω ξεκάθαρα το S7. Αναλυτικά:

*Μέγεθος πολύ κοντά στις ιδανικές 5.0 ίντσες -> Check
*Amoled τεχνολογία οθόνης -> Check
*Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής -> Check
*Κορυφαία κάμερα στο auto στη φωτογραφία -> Check
*Smooth λειτουργία -> Check
*Γρήγορη φόρτιση -> Check

Αυτά είναι τα κριτήρια με τα οποία επιλέγω μια συσκευή και καμία από τις υπόλοιπες δεν τα καλύπτει όλα όπως το S7. Eπειδή ωστόσο τα παραπάνω κριτήρια τα καλύπτει και το S6 δεν θα προβώ στην αγορά του S7.

Άλλα κριτήρια όπως αδιαβροχοποίηση, ποιότητα ήχου από τα εξωτερικά ηχεία, επιπλέον αποθηκευτικός χώρος μέσω micro sd, αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, εξωτερικά modules και αναβαθμίσεις λογισμικού ( όταν δεν έχει κανένα πρόβλημα η αρχική rom ) δεν με ενδιαφέρουν.

mitsakos

εγω παιδια ψηφιζω το Xiaomi mi5 pro αλλα δεν ειναι στο poll!!!

Wolf

Galaxy s7 edge…. μια κατηγορία από μόνο του…! Τώρα από τα υπόλοιπα θα ήμουν ανάμεσα σε s7 και m10…!

s6_edge_plus

s7 edge gia na xexorizeis apo ta upoloipa kinhta kai meta htc to aplo s7 den me sigkinei katholou kai san 3h epilogh to g5! ws ekei ta alla den mou aresan gia na eimai eilikrinhs

gio

mitsakos
το Xiaomi δεν εισαγεται επισημα στην χωρα μας οπως και καμμια δεκαρια αλλες εταιρειες
στο poll μπηκαν συσκευες που εχουν αντιπροσωπεια-σερβις

@papaki

Samsung Galaxy S7 Edge με ποιότητα, και δύναμη για όλους.

DIREFEAR

S7 λόγω οθονάρας,κάμερας,ποιότητας και επέκτάσεως μνήμης σε ένα πακέτο.Το διάλεξα σε σχέση με το edge γιατί με βολεύουν καλύτερα οι 5,1 ίντσες όταν το δουλεύω με το ένα χέρι.

John N

Παρολο που ειμαι sony fan οφειλω να πω πως η σειρα χ ειναι απλα πολυ μέτρια. Αμα ειχε το Ζ5 ισως και να το ψηφιζα. Η πλατη του htc10 θεωρω πως ειναι οτι πιο ομορφο αλλα η προσοψη πολυ μετρια (μεχρι και το home button εχει τοποθετηθει ασυμμετρικα. Ελεος δηλαδή). Απο αυτα τα κινητα προφανως το πιο ολοκληρωμενο ειναι το s7/edge. Τωρα απο θεμα τιμης ολα κυμαινονται στην ιδια βαθμιδα πανω κατω 100€. Επισης ειναι αξιοκατακριτο το γεγονος το οτι αυτο το ερωτηματολογιο γινεται στις αρχες του 16 και οχι στα τελη οπως και θα έπρεπε. Λειπουν μεγαλα ονοματα απο τις επιλογες οπως η apple, xiaomi. Ελπιζω του χρονου η samsung να βαλει και στερεοφωνικά ηχεία και θα κερδισει περισσοτερους πελατες οπως και εμενα.

shadgr

H HTC αφαίρεσε και αυτή το ραδιόφωνο;
Δαγκωτό S7 Edge τότε!

george

Νωρις μπηκε το poll.δεν ξερουμε τι κανει το htc sony huawei ακομα.ειδικα τα sony που ειναι;μονο παρουσιαστηκαν.μανι μανι ο snap δειχνει να τρωει ξυλο απο τον exynos πανω στα ιδια τηλ της sammy τωρα που ηρθε κ το htc θα δουμε εμπρακτα τι κανει ο snap γιατι στο lg δουλευει καλυτερα απο το s7 με αυτον.ειναι νωρις ακομα.παντως στα χαρτια κ μονο το htc ειναι το πιο all around κινητο λογο ηχου που φαινετε να ειναι πολυ καλος.

forneverarrow

HTC M10. Αν και δεν θα αλλάξω φέτος συσκευή, είναι το πιθανότερο που θα επιλέξω του χρόνου αν δεν πάρω iphone. Η Samsung τελείωσε για εμένα καθώς ακόμα περιμένω το update σε 6.0.1 για το S5 ενώ ξεκίνησε σε Αμερική και Ασία και μάλλον θα μείνουνε τελευταίοι κατά τον Αύγουστο που θα το πάρουμε. Τέτοιες πρακτικές μου θίγουν σαν καταναλωτή και έτσι το ανταποδίδω όπως μπορώ.

Το G5 είναι καλό στη σύλληψη αλλά απαίσιο εμφανισιακά. Η Sony έφαγε άκυρο ήδη από το 2012 για τον ίδιο λόγο με τη Samsung. Για κινέζικα δεν το συζητώ καν, ειδικά όταν πρόκειται για τέτοιο κόστος. Απλά δεν αγγίζω.

Το M10 φαίνεται πλήρες και ποιοτικό. Η HTC αναβάθμισε ήδη το M8 και M9 επομένως περνάει! Ωστόσο πρώτη επιλογή παραμένει το iPhone.

ΝΙΚΟΣ

@formerverarrow γιατί δε δοκιμάζεις το nexus 6p που είναι ποιοτική συσκευή , έχει 3ετή υποστήριξη ,χωρίς να περιμένεις πότε θα φιλοτιμηθεί η κάθε εταιρεία να δώσει update ?

STINK

Ψήφισα HTC 10. Μικρές διαφορές και νομίζω δύσκολα κάποιος θα απογοητεύτει όποια συσκευή και να επιλέξει. Προσωπικά με καλύπτουν όλα αλλά η επιλογή έγινε λόγο μεγέθους (είναι στενό αλλά όχι πολύ ψηλό) και εμφάνισης (το πιο διαχρονικό και καλαίσθητο για τα δικά μου γούστα). Δεύτερη επιλογή θα ήταν SONY η LG αλλά η πρώτη δεν μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις όσο αφορά το software και οι δεύτερη μου τα χάλασε με τον σχεδιασμό.

ΚωσταςD.

Αν θα επαιρνα καποιο αυτο θα ηταν το htc10, περα των υπολοιπων καλων χαρακτηριστικων του κυριως λογω του ηχου των ηχειων που λενε οτι ειναι φοβερος… (μενει και να το ακουσουμε απο κοντα,,). Ψησισα ομως S7 γιατι ειναι τουμπανακι!! και στο μαυρο χρωμα τα σπαει!! AMOLED!! Μονο το ηχειακι του του το χαλαει λιγο…

αγγελος

s7 edge με τεραστια διαφορα απο το δευτερο.

...

@Δημήτρης η τιμη τι σχεση εχει. Λεμε σαν κινητο ποιο σου αρεσει

Giorgos

Ψηφισα s7 edge και σας βαζω με τη σειρα την βαθμολογια
1)samsung galaxy s7 edge
2)htc m10
3)samsung galaxy s7
4)huawei p9 plus
5)lg g5
6)huawei p9
7)sony xperia x xperformance
8)sony xperia x

Aris

Επιλέγω HTC λόγο ποιότητας κατασκευής πολύ Premium σε σχέση με τα galaxy στα οποία το γυαλί πίσω φαίνεται σαν άσχημη πλαστηκούρα

Γιώργος Κ.

Αν και η ομορφιά είναι υποκειμενική, θεωρώ ότι αντικειμενικά το s7 edge είναι το πιο όμορφο από όλα τα παραπάνω. Αυτό και ψήφισα, όχι όμως για αυτό το λόγο αλλά γιατί η Sam (όπως και η HTC φέτος) άκουσαν τους αγοραστές και μετέτρεψαν τα αρνητικά των προηγούμενων ναυαρχίδων σε θετικά. Ανάμεσα σε αυτά τα 2 (edge, htc 10) ψήφισα το edge λόγω ομορφιάς και αδιαβροχοποίησης.

tito@

htc 10 γιατι φετος εδωσε το πιο ολοκληρωμενο τηλεφωνο και φυσικα το ψηφισα k για τον sense !!

pinturicchio

Δεν υπαρχει smartphone htc M10… htc 10 λεγεται.

paris

Htc 10 λεγεται το τηλεφωνο και οχι Htc M10. Αυτο ψηφισα.

Ιωάννης jb

Μετα απο κανένα χρόνο ελάτε να τα πούμε καλύτερα για το ποιο θα είναι καλύτερο…
Εγω απο τώρα ξέρω οτι το x performance θα αποδειχθεί το καλύτερο… και φυσικά αυτο ψήφισα…
Και ασε τη μάζα να ψηφίζει τα φούμαρα τις κάθε εταιρίας οτι δήθεν είναι το καλύτερο
Μια αναδρομή στο παρελθόν αν κάνετε θα δείτε οτι τα samsung μόνο για τις εντυπώσεις είναι.. μετά απο κανένα χρόνο όλοι καταλαβαίνουν οτι υπήρχε και κάτι καλύτερο να παίρναν, αλλά στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα…
Πολύ κοντά στο performance για τα δικά μου γούστα πάντα, είναι και το m10…

@John N… Τα είδες απο κοντά τα πήρε μήπως κανένας γνωστός σου και λες οτι είναι πολύ μέτρια?? Καλά θα τρελαθούμε δλδ????

Χρηστος

Το θεμα με αυτα τα poll ειναι οτι ο καθενας κανει vote στην εταιρεια στην οποια ειναι fanboy λιγοι ειναι αυτοι που θα ψηφησουν σοβαρα.

Ekimolaos

Είναι HTC 10, όχι One, όχι One 10, όχι One M10 και σίγουρα όχι Μ10

ChrisG

αντικειμενικά το s7 edge φέτος έως και τώρα συγκεντρώνει τα περισσότερα θετικά σημεία.
*καλύτερη κάμερα,σε όλα,το πιό γρήγορο autofocus και φανταστικό OIS που νομίζεις οτι τραβάς με επαγγελματική κάμερα.
*καλύτερη οθόνη(super amoled) και ανάλυση,
*περισσότερα features λόγω touchwiz και edge οθόνη(και αν αναλογιστεί το τι κουβαλάει επάνω του η απόδοση είναι φοβερή).
*αισθήτηρες περισσότερους,
*μπαταρία,
*ταχεία φόρτιση,
*ποιότητα κατασκευής.
τα υπόλοιπα δεν θα τα τονίσω διότι συναντώνται και στα υπόλοιπα.

Stavros

Ψήφισα το htc 10 γιατί είναι η πρώτη χρονιά μετά από πολλά htc, που η htc προσφέρει κάτι ολοκληρωμένο στο μέσο χρήστη… Πραγματικά εντυπωσιαστηκα δεν το περίμενα γιατί κάθε χρόνο μας απογοήτευε κυρίως με τη κάμερα της….
👏👏👏 μπράβο htc!!!

_legri_

HTC. Λόγω sence,κάμερας και ποιότητας κατασκευής.

Nick z3c

Κατά την άποψή μου το S7 είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση αυτή τη στιγμή. Τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα. Δεν βάζω μέσα το edge διότι δεν μου αρέσει η παραμόρφωση στα άκρα της οθόνης ειδικά αν κάποιος τη δει υπό μικρή γωνία

alien

htc δαγκωτο

enki

αν και κατοχος s6 edge plus και θα μεινω αρκετο καιρο ακομα γιατι ειναι τουμπανο ψηφισα s7 edge..περα απο την πλακα η htc εβγαλε πολυ καλο γιατι θα επιανε πατο,,αλλα η samsung ειναι samsung..ποιο ολοκληρωμενο τηλ το s7 edge.οθονη μπαταρια,και καμερα δεν νομιζω να καταφερει η htc ποτε να την φτασει..το μαυρο μπροστα και πισω ασημι ειναι το καλυτερο m10 αλλα ακουγεται για αμερικη μονο?και εδω το ασπρο?για την lg φετος…εβγαλε ενα πολυ ωραιο τηλ περυσι με το g4 με κορυφαια καμερα k φετος κανει στροφη και αυτην προς samsung desigh!!μονο να κρατησει καλες τιμες η htc αν θελει να παει καλα..δεν μπορει να μου πουλας m9 plus με mediatek στα 800 ευρω..αναμενουμε!!!

hugo

Για το πρώτο εξάμηνο S7/S7 edge για τον δεύτερο μονόδρομος Iphone.

Kostas Rompokas

Είναι ΛΑΘΟΣ τα galaxy s7 και s7 edge να ειναι ξεχωριστά! Μιλάμε για το ίδιο ακριβώς κινητό!
Η μοναδική διαφορά είναι η ίντσες και αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό για τον καθένα όμως είναι το ίδιο κινητό! κάποιος που ψηφίζει το ένα σαφώς και του αρέσει και το άλλο την στιγμή που έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά, λειτουργίες και ικανότητες.

Δημητρης

προς ολους εσας που λετε ψηφισα htc για την καμερα..δειτε κανενα review στο ιντερνετ να δειτε οτι ειναι για πεταμα η αναλυση της!!! και εγω με το που το ειδα ειπα θα παρω αυτο αλλα μετα απο τα review παω για s7!!(βεβαια ψηφισα x performance αλλα δεν θα ερθει σε εμας οποτε…)

chris

https://boxden.com/showthread.php?t=2343273

Σωστός ο φίλος. Πάντως όπως φαίνεται και από το poll samsung και htc έκαναν σωστές κινήσεις. Η lg πειραματίστηκε σε πολλούς τομείς και κάπου το έχασε. Η huawei μας είχε ζαλίσει με το change the way you see the world, leica και ουαουυυυυυυυυυ και έδωσε μετριότατο αποτέλεσμα με τιμή παραπλήσια των άλλων. Η sony σταθερή και σοβαρή.

MANOS

Εγω ψηφιζω P9 PLUS Απλα μου κανει εντυπωση που δεν ειναι δικαρτο Θα ηταν τελειο

Michkost

που ειναι το iPhone SE :^))

dimitris

βαση ομορφιας γιατι δυνατοτητων πανω κατω ειναι ολα τα ιδια ψηφισα sony x perfomance

ανδρεας

η htc εκανε τρομερο comeback μιλαμε οι ανθρωποι εχουν κανει πολυ καλη δουλεια αυτη τη φορα κατα τη γνωμη μου μακραν με διαφορα το καλυτερο smartphone του 2016 κατοχος m8

Στυλιανός Βασίλης

LG G5 τουμπανο συσκευή με ποσπωμενη μπαταρια νουμερο 1 smarthphone 2016 LG G5

Techg

Ψιφιζω το lg g5 λογο της τιμης που πεφτει.ειμαι κατόχος lg τα τελευτεα χρονια και ειμαι υπερ ικανοποιημένος.Στο lg μου αρεσει ο σχεδιασμος που βγενει η μπαταρια απο κατω και τα χαρακτηριστηκα του θα προτημουσα καλυτερη μπαταρια

giannogeorge

Galaxy S7 Edge διότι όταν το έπιασα στα χέρια μου δεν ήθελα να το αφήσω.

Για να είμαι όμως απόλυτα ειλικρινής, δεν έχω δει όλα τα υπόλοιπα μοντέλα από κοντά. Και ποιος έχει δει το νέο HTC, πχ.

Sotiris

Για άλλη μια φορά το HtcM10 βγάζει μετριότατες φωτογραφίες. Τα διάφορα tests είναι απογοητευτικά, καταλαβαίνω το άγχος ορισμένων να βρουν αντίπαλο δέος φέτος απέναντι στη Samsung αλλά δυστυχώς για αυτούς οι Κορεάτες κάνουν πλάκα για το 2016.

Loki

Άνετα HTC 10.

dark_master

Σωτήρη δες το παρακάτω link και κρίνε

https://www.flickr.com/photos/engadgetchinese/sets/72157666992287746/with/26384920715/

επίσης για να είμαστε δίκαιοι το Μ10 ας κριθεί όταν με το καλό έρθει.

Chris

Σε καμία περίπτωση μέτρια η κάμερα του HTC 10. Αλλά δεν είναι καλύτερη από του s7 😉 Όπως και να έχει οι διαφορές είναι αμελητέες.

Κώστας Ζ.

Βγάζω έξω την ταχύτητα και τις διαφορες που υπάρχουν ανάμεσα στα μοντέλα, γιατι δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για διαφορές του 1 ή 2(max) δευτερολέπτων…Οπότε

Xperia X Performance…απλά, δεν βρίσκω κανέναν άλλον λόγω να ψηφίσω κάποιο αλλο… Θα ψήφιζα το s7 αλλά όχι, επειδη
1) δεν μου αρεσε ποτε το design ούτε αυτού ουτε του περασμενου s6, συμπεριλαβανομενων και των edge(βρισκω εντελως αχρειαστο το πραγμα αυτο στο πλαγια
2)Οι Amoled οθόνες με κάνουν και νομίζω οτι βλεπω κινουμενα σχεδια…σαν κατι να ειναι ψευτικο και δεν μου αρεσει…
3) Οτιδηποτε πανω απο FHD στις ιντσες αυτες μου φαίνεται περιττο και battery eater…

Υ.Γ. Αν το Ζ5 compact ήταν μέσα στη λίστα, χωρίς σκέψη, Z5 compact…

Wolf

Πολύ ομορφότερο φαίνεται το s7 από το HTC στα video στο YouTube…!
https://youtu.be/EmG4qQwJbok
Καλά με το s7 edge δεν τίθεται θέμα σύγκρισης…! Τώρα πιο είναι πιο γρήγορο και πιο έχει καλύτερη κάμερα… εντάξει όλα πάνω κάτω άψογα είναι σε αυτήν τη κατηγορία..! Το βασικό για μένα είναι η οθόνη και εκεί η super amoled παίζει μπάλα μόνη της…!
Το g5 είναι κακασχοιμο και το Sony έχει μεγαλύτερα bazel και από το κάδρο που έχω στο σαλόνι…! Για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη..!

NZ

Ψήφισα το Huawei P9 Plus καθαρά και μόνο για το σχεδιασμό του. Και ειδικά σε quartz grey χρώμα είναι εντυπωσιακό! Θα ψήφιζα το HTC, αλλά η κυρτότητά του στο πίσω μέρος με ξένισε.

vkrd

Ψηφίζω το πιο φθηνό! Όλα είναι αστέρια, το φθηνότερο είναι το καλύτερο.

George

Που ειναι το Xiaomi mi5 pro;

Karkavelas

Ψηφίζω HTC 10 οι λόγοι:
1. Ποιότητα ήχου.
2. Εμφάνιση.
3. Λογισμικό.
4. Ποιότητα κατασκευής.
5. Θύρα USB type-C
6. Μπροστινή κάμερα με IOS
Δεν αναφέρω κάτι άλλο γιατι από θέμα πίσω κάμερας και τα σχετικά είναι πάνω κάτω τα ίδια όπως φαίνεται και σε πρόσφατο review του phonearena το οποίο το βαθμολόγησε με 9/10 .

Φάνης

HTC 10, γιατι είναι σταθερή η HTC στο θεμα ποιοτητας, και συνολικης εμπειριας καθημερινης χρησης της συσκευης. Σαν δευτερη επιλογη θα εβαζα το G5 και κετα το S7 Edge.

g8t

Πιστεύω φέτος οι εταιρείες έβγαλαν πραγματικά διαμάντια!Η ταπεινή μου άποψη χωρίς να έχω πιάσει κανένα στα χέρια μου εκτός των galaxy είναι :
htc 10
huawei p9
sony x ( μετά το perfomance )
και μετά τα υπόλοιπα . Βέβαια όλα αλλάζουν με το πέρασμα τ χρόνου και αφού αρχίσουν ν κυκλοφορούν στην αγορά..

Γεωργιος

Το καλυτερο απο ολα αντικειμενικα ειναι το samsung galaxy s7 edge .Αυτο το πορισμα το εβγαλα βαζοντας κατω ολα τα μοντελα συγκρινοντας τοσο τα specs δηλαδη στα σημεια που υπερτερει το καθενα .Το samsung galaxy s7 edge βγαινει νικητης οχι τοσο του design του αλλα κυριως λογω οθονης και επεξεργαστη σε ταχυτητα παντα οχι σε ποιοτητα .Βεβαια και αλλα μοντελα πχ htc m10 υπερτερουν σε αλλα χαρακτηριστικα αλλα το s7 edge υπερεχει κυριως στα υλικα της οθονης super amoled kai διαφημιση .Τελος κατα τη προσωπικη μου αποψη το huawei 9 plus θα επρεπε να ηταν υψηλοτερα απο το x performance λογω μεγαλυτερης συγκεντρωσης ppi kai καλυτερου επεξεργαστη

Νικος

Καλα το S7 47% πολυ μεγαλη διαφορα και αν φανταστει κανεις οτι ολοι οι iphonaκιδες ψηφισαν Htc m10.

Κωστας

ΨΗΦΙΣΑ ΤΟ G5 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ (ΟΛΑ ΤΑ SMARTPHONE ΣΤΟ POLL ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ)ΑΠΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η LG ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΒΑΛΤΩΝΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ SMARTPHONE ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Ή ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΕΧΕΙ.

Γιώργος Ι.

Το S7edge λόγου ομορφιάς, κάμερας και ότι είναι αδιάβροχο.

Καιεντ

S7 edge αλλα με πολυ προσοχη.Το αγορασα παρασκευη κ τεταρτη εφυγε απο την τσεπη απο το υψος καρεκλας γραφειου και παει το γυαλι μπροστα.

Wolf

https://youtu.be/hvytFwkI8BA

Πιο γρήγορο… πιο όμορφο… πολύ πιο ζωντανά χρώματα… είναι όλο μπροστά μια οθόνη σε αντίθεση με το htc..!

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Ψηφίζω LG G5 γιατί δεν το ψηφίζουν πολλοί……χαχαχαχα
Είναι άσχημο αλλά προσφέρει καινοτομία…πρακτική ή μη
Διαφέρει από τους προκατόχους του και δεν το μπερδεύεις με το παλαιότερο μοντέλο
Η τιμή του θα πέσει σίγουρα γρήγορα και πολύ
Πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά (RAM CPU)
Γούστα είναι αυτά!

aptalikos

Μου αρέσει που κάποιοι ψήφισαν το Μ10 και είναι στα ίσα με το S7 edge. Χρήστες βέβαια του S7 edge βλέπω πολλούς στο δρόμο, του Μ10 που έχουν πάει βρε αδερφέ; Λέμε τώρα.

shadgr

@Nikos “…Καλα το S7 47% πολυ μεγαλη διαφορα και αν φανταστει κανεις οτι ολοι οι iphonaκιδες ψηφισαν Htc m10….”

Έτσι εξηγείται η άνοδος του HTC λες ε; Να πω την αλήθεια δεν το είχα σκεφτεί..
Ήμουν ιφονάκιας φίλε μου αλλά ψήφισα S7 edge.. Ευτυχώς που υπάρχουν διαφορετικά γούστα όμως, για να υπάρχει και εξέλιξη..
Peace!!!

tak

Έχω πολλές αμφιβολίες όταν ακούω το περιφημο:ποιότητα κατασκευής της HTC, όταν η πιο προβληματική συσκευή που είχα ποτέ ήταν το m7 (κιτρινιζε το κάτω αριστερό της οθόνης και το σήμα WiFi είχε το γνωστό θέμα,δηλαδή. ανυπαρκτο) Κατά ταλλα ο καθένας με τα γούστα του και επίσης δεν υπήρχε το φοβερό mate8.

Tom

Φίλε είχα m7 και τίποτα από τα παραπάνω που αναφέρεις δεν μου παρουσίασε ούτε αυτό το ´γνωστό´ πρόβλημα με το wifi ούτε κιτρινισμα της οθόνης , από τα ποιο όμορφα κινητά που έχουν βγει, δηλαδή εαν η Samsung έβγαζε κινητό με μεταλλικό σώμα σε τι τιμή θα το πουλούσε ?

alexis touba

Κακα τα ψεματα για μενα ενω ψηφησα huawei p9 plus λογο της διπλης καμερας που γουσταρω παρα πολυ ειχα το honor6 plus που ειχε και εκεινο διπλη καμερα πολυ δυνατη το galaxy s7 5.5 inch ειναι οτι καλυτερο και πιο εξεληγμενο και ολωκληρωμενο σμαρτφοουν που εχει βγει ποτε αλα ετσι πως ειναι τα πραματα δε με βλεπω να παιρνω κατι τετοιο.Σε ολα ειναι τοπ το galaxy οθονη γρηγοραδα διαχειρηση ενεργειας και θερμοτητας σε gaming σε camera σε μπαταρια σε multitask οποιον τομεα και να δεις ειναι πολυ μπροστα.Στο ηχειο ομως τα htc δε πεζονται αλα σε ολα τα αλα ο βασιλιας ειναι για μενα η σαμυ.Αμεσως μετα ερχεται huawei για μενα

alex

sony z5-compact , sony m5 , galaxy s5 neo , galaxy a5-2016…???? which one is better to choose..???

Dimitris

LG G5 λόγω πρωτοτυπίας. Πέρα από τα specs, που σε αυτά τα επίπεδα βλέπεις διαφορά μόνο στα χαρτιά (τουλάχιστον για τους περισσότερους χρήστες) και την εμφάνιση που είναι υποκειμενική, δε βλέπω κάτι καινούργιο στην αγορά, παρά μόνο απ’την lg. Δεν θέλω να βγάλω το G5 καλύτερο κινητό, γιατί δεν είναι, αλλά θέλω περισσότερη αναγνώριση στη προσπάθεια μιας εταιρείας να μας δώσει μία καινούργια εμπειρία χρήσης στα smarthphone!!! H lg μας πλάσαρε το g5 με αποσπώμενα gadgets και διπλή κάμερα και η samsung το S7 σαν αδιάβροχο!!! ‘Οποιος αγαπάει τη τεχνολογία θα με καταλάβει..

eemix

Γίνεται ψηφορία για την “ομορφιά” διότι δεν έχουν περάσει από τα χέρια αρκετών χρηστών.
Θα ψήφιζα G5 αν γνώριζα ότι θα είχα ότι στο g4 και μάθαινα ότι 3rd party κατασκευαστής έβγαζε xenon flash που φυσικά να συνεργαζόταν άψογα με την κάμερά του και διάβαζα ότι το βάλε βγάλε δεν εμφανίζει ίχνος τριγμού κλπ στο σασί.
Δεν θα είχα σίγουρα το πιο όμορφο αλλά πάνε οι καιροί του “αφήνω στο τραπέζι να τσιμπήσει κάποια”……. Θα είχα όμως το πιο λειτουργικό…
Ολα τα παραπάνω, εάν……
Το poll είναι λίγο άκαιρο, προς τα τέλη Ιουλίου θα είχε νόημα….

alex

sony z5-compact , sony m5 , galaxy s5 neo , galaxy a5-2016…???? which one is better to choose….??

Stelios

Είχα το htc 10 για λίγα 24ωρο πλήρη απογοήτευση χάλια οθόνη σκοτεινή και τίποτα ιδιαίτερο στην κάμερα χάλια δεν εστιαζε καλά το μόνο ωραία η κατασκευή του ψηφίζω huawei p9

Γιώργος αλ

Αυτό που με τρελαίνει με τους fan της Sam είναι πως ότι και να κάνει αυτή η εταιρία πάντα θα λένε τα καλύτερα και θα έχουν τ αρνητικά για την Sony!ότι κατηγορούσαν ως μη σημαντικά όπως μέταλλο και γυαλί και όχι πλαστικά..μπαταρία που να μην βγαίνει ..αδιάβροχο …κάρτα SD κτλ τώρα πλέον που τα έχει η Sam είναι προτερήμα ενώ στην Sony οχι!!!Sony performance μόνο και αν είχε το marketing της Sam θα ήταν πολύ μπροστά!!αν και παραδέχομαι πως το edge 7 είναι με διαφορά το πιο όμορφο κινητό που έχει βγάλει η Sam

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.