Samsung: Εντυπωσιάζει με 90 εκατ. αποστολές χάρη σε S7 & S7 Edge

H Samsung ανακοίνωσε τα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο (Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2016) και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Ήταν το καλύτερο τρίμηνο των τελευταίων τριών ετών με τα έσοδα να φτάνουν στα κοντά στα 8 δισ. δολάρια.

Αν δεν είχε προηγηθεί η αποτυχία του Samsung Galaxy Note 7, αυτό εκτιμάται ότι θα μπορούσε να είναι το καλύτερο τρίμηνο ever, για τον κορεάτικο γίγαντα της τεχνολογίας.

Περισσότερα από τα μισά έσοδα έρχονται από το τμήμα ημιαγωγών, ενώ το κομμάτι του mobile συνέβαλε με το ποσό των 2 δισ. δολαρίων. Μόνο την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου, η Samsung κατάφερε να αποστείλει 90 εκατ. smartphones και 8 εκατ. tablets.

Κατά μέσο όρο η Samsung πούλησε κάθε συσκευή στα 180 δολάρια με μέσο κέρδος 24 δολάρια ανά κομμάτι. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πουλήθηκαν πολλά κομμάτια από τη σειρά J, η οποία τα πηγαίνει πολύ καλά, αλλά και άλλα low end μοντέλα.

Η Samsung πούλησε περισσότερα smartphones από τα 72 εκατ. του τρίτου τριμήνου. Tα έσοδα από το ίδιο διάστημα την περασμένη χρονιά αυξήθηκαν λόγω των σημαντικών πωλήσεων των Samsung Galaxy S7 και S7 edge. Να θυμίσουμε ότι τα S7 και S7 edge ήταν οι συσκευές αντικατάστασης του Samsung Galaxy Note 7, που ανακλήθηκε.

samsung smartphone shippments, Samsung: Εντυπωσιάζει με 90 εκατ. αποστολές χάρη σε S7 & S7 Edge

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

53 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stefanistelroy

Κινηταρα το s7 edge αλλα εμενα μου εβγαλε πρόβλημα και από ότι βλέπω σε πολλούς άλλους…..Αρχισε να τα παίζει η οθόνη και κατέληξα με καμμένα πιξελσ πανω δεξιά. Βεβαια το πήγα στη σαμμυ στο Χαϊδάρι και μου το φτιάξανε σε δυο ώρες….Απιστευτο το σέρβις της σαμυ πραγματικά το καλύτερο που εχω συναντήσει….Τωρα τι κινητό είναι οκ αλλά για πόσο δε ξέρω….ειχε κανείς αλλις παρόμοιο πρόβλημα?

VasiliS7Edge

Μπα όλα comple. Αλλά ένας φίλος που πήγε στο Service στο Χαϊδάρι για αντικατάσταση οθόνης έκανε 45 λεπτά η επισκευή του!

Γιωργος

Εγώ κανένα απολύτως!!!!!Άψεγαδιαστο!!!!Περιμένω την αναβάθμιση για να πω αν είναι τέλειο!!!!

Stefanistelroy

Την εχω κάνει την αναβάθμιση με την αγγλική έκδοση….. Λιγες διαφορές θα έλεγα.Βασικα εγώ έτρεχα και τρεχω nova launcher που λογικά παίζει το ρόλο του…..Γενικα ειναι σταθερό χωρις ίχνος κολλήματος. Το fingerprint το αισθανομαι γρηγορότερο καθως επίσης και τη μπαταρία λιγο καλύτερη. Ενα αρνητικό που παρατήρησα ειναι οτι μάλλον φορτίζει λιιιγο πιο αργα στo fast charge.Επισης να αναφερω μερικές εφαρμογές κρασαραν μια δυο φορες που δεν μου ειχε συμβεί ξανά οπως το ίντερνετ και το winbank ..Τις επιλογές για τη ρύθμιση ανάλυσης οθόνης κ.λ δε βρίσκω λογο να τις πειράξω….. γενικα ειμαι ευχαριστημένος απο το 7…Α και εχω ερωτευτεί το καινούριο dialer

giorgosgek

Παντως το κινητο κυκλοφορει παντου και το βλεπουμε ολοι, εμενα οπως και σε ατομα που ξερω δεν εχει βγαλει το παραμικρο , αλλα λογικο να υπαρχει καποια αστοχια μια στο τοσο , αλλα δεν μπορεις να πεις οτι ειναι μια κακη συσκευη , να εχει πουλησει τοσα εκατομμυρια και ελαχιστα να παρουσιαζουν κατι , αν ειναι ετσι κατι αλλες συσκευες, ειδικα καποιες που πουλησαν και πολυ λιγοτερο θα επρεπε να ντρεπονται . Ειναι ταχυτατο , δεν κολλαει ουτε λιγο μεχρι στιγμης , οθοναρα , καμερα και τεραστια αυτονομια και αμα τελειωσει φορτιζει γρηγορα και πλενεστε και μαζι αμα λαχει , γι’αυτο ειναι must, το ξερω οτι υπαρχουν πιο δυνατα πλεον και φθηνοτερα , αλλα το s7 ειναι η χρυση τομη , αξιζει και φανηκε, ενα χρονο μετα ειναι ακομα το καλυτερο overall και γι’αυτο πουλησε

Γιωργος

Φίλε Stefanistelroy μήπως γνωρίζεις ποτέ θα πάρουμε εμείς αναβάθμιση?Εσύ πως την πήρες?

Panos7GR

90εκ. συσκευές για 3 συσκευές* μαζί ουσιαστικά δεν το λες και εντυπωσιακό. Άσχετα αν θα κάνανε τούμπες άλλες Android εταιρίες να πιάσουν τέτοια νούμερα…

*βάζω και το Note 7, γιατί 1) αντικαταστάθηκε με κάποιο εκ των δύο αναφερθέντων και 2) γιατί αφού ανακλήθηκε η αγορά Galaxy S για έναν Samsung fan ηταν μονόδρομος

Stefanistelroy

https://youtu.be/7PEFwt-jOWI

Γιώργο ευκολακι ειναι δεν ειναι τπτ.Εγω έκανα οτι λεει ο τύπος στο βίντεο.κατεβαζεις απο το sammobile την uk εκδοση android αφου κανεις ενα register ( λιγο υπομονή κάνει κανα 2ωρο) κατεβαζεις κ το odin και σε μεριλα λεπτα εισαι κομπλέ. Να σημειωσω οτι δε χάνεις εγγύηση και η αγγλική εκδοση δε εχει καμμια διαφορα απο την Ελληνική που ειχα στο 6.01. Τουλάχιστον καμμια που να προσεξα εγώ

Stefanistelroy

youtu.be/7PEFwt-jOWI

Γιώργο ευκολακι ειναι δεν ειναι τπτ.Εγω έκανα οτι λεει ο τύπος στο βίντεο.κατεβαζεις απο το sammobile την uk εκδοση android αφου κανεις ενα register ( λιγο υπομονή κάνει κανα 2ωρο) κατεβαζεις κ το odin και σε μεριλα λεπτα εισαι κομπλέ. Να σημειωσω οτι δε χάνεις εγγύηση και η αγγλική εκδοση δε εχει καμμια διαφορα απο την Ελληνική που ειχα στο 6.01. Τουλάχιστον καμμια που να προσεξα εγώ

Γιωργος

Μπα …….δεν είμαι και τόσο καλός σε αυτά Stefanistelroy.Θα κάνω μακακια και θα ψάχνωμε μετά. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!!!

panossd

@Γιωργος κατέβασε το αρχείο της αγγλικής τον (μπορείς μέσα από τη σελίδα updato.com) και το φλασαρε με το Odin.. λογικά αυτό πρέπει να εκανε..

Chris_BMW

Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον καθώς θεωρώ τα S7 από τα καλύτερα τηλέφωνα αλλά ο τίτλος του άρθρου είναι λιγάκι άστοχος.Πιστεύω οτι θα έπρεπε να λέει χάρη στη σείρα J και όχι χάρη στα S7 καθότι ο μέσος όρος τιμής των 180$ δεν αντικατοπτρίζει πωλήσεις ναυαρχίδας 700 και πλέον δολαρίων

VasiliS7Edge

Chris_BMW τα entry level πάντα πωλούσαν την μερίδα του λέοντος, αυτό που άλλαξε είναι οι πωλήσεις του S7.

Simon

Μια από τα ίδια και εγώ, μην το ματιαξω. Κανένα πρόβλημα και δεν κολλάει πουθενά όπως είναι λογικό για κινητό σ αυτή την τιμή. Αναμένουμε την αναβάθμιση εδώ και μια βδομάδα.

Chris_BMW

@VasiliS7Edge
Δεν ξέρω αν έχεις δίκιο ή άδικο καθότι έψαξα για τις “καθαρές” πωλήσεις των S7 και δεν βρήκα κάτι..

vaggos

Σε 3 μήνες πουλησε 90 εκατ συσκευές σε μια ακριβή ναυαρχίδα, 6 μήνες μετά την παρουσίαση της, έσοδα 8 δις σε 90 μέρες και ο panos δεν το βρίσκει εντυπωσιακό

Chris_BMW

@Panos7GR Καλὀ είναι να διαβάζουμε πρώτα το άρθρο και μετά να σχολιάζουμε..

χρηστος

Κάτοχος του S7 Edge δεν ειχα κανενα προβλημα & το θεωρω ο,τι καλυτερο ειχα σε smartphone. Να σημειωσω οτι ειχα lg g2, galaxy s5, lg g4 & καποιες αλλες mid-range συσκευες καθως και iPhone 6 για λιγο καιρο.
Θεωρω οτι αποτελει την πιο ολοκληρωμενη προταση σε κινητο και την καταληξη της βιομηχανιας ως το 2016. Πολυ καλη μπαταρια, η καλυτερη οθονη, απο τις καλυτερες καμερες (η καλυτερη σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου), σταθερο & γρηγορο λογισμικο πια, δυνατο ηχειο για το ειδος του, ωραια και ξεχωριστη κατασκευη-εμφανιση. Στα πολυ θετικα επισης βαζω και την καλη γρηγορη φορτιση και τα θεματα που μπορεις να αλλαξεις.

Nikolas

Παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω το s7edge από σκρουτζ και επικρατεί μεγάλη σύγχυση οτι κάποια καταστήματα δεν πουλάνε το αυθεντικό κινητό αλλά απομίμηση ή παλαιάς παρτίδας συσκευές από αποθήκες του εξωτερικού και θα σου χαλάσει σε λίγο καιρό και ότι αυτά τα κινητά τα πουλάνε 500~550.
Ενώ για να πάρεις το ΑΥΘΕΝΤΙΚΌ S7 edge όπως ισχυρίζονται πρέπει να το πάρεις μόνο από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ή κάποιο μεγάλο κατάστημα πχ Κωτσόβολος,Γερμανός όπου μόνο αυτοί πουλάνε καλές συσκευές και μόνο όταν την συσκευή την πάρεις 700plus είναι αυθεντική ή καινούργια παρτίδα!
Μπορεί κάποιος εδώ να μας ρίξει λίγο τα φώτα του?
Και ποιο κατάστημα συμφέρει να αγοράσεις την συσκευή (παρακαλώ γράψτε το όνομα)?

Makis

Παιδια εχει παρατηρήσει κανένας σε s7 edge να μην ποιανει καλα το touch στα σημεία που κάνει καμπύλη η οθωνη;

Γιωργος

Εγώ φίλε όλα καλά. Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!!

Γιωργος

Εγώ το πήρα από σκρουτζ και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είμαι εκτός και δεν θυμάμαι από που το πήρα. Όταν δω την απόδειξη θα σου πω το κατάστημα.

VasiliS7Edge

Nikolas πάρτο από το κατάστημα που ο θυμίζει μπύρα και όλα καλά. Έχω αγοράσει 10 συσκευές και είναι όλα μια χαρά.

Γιωργος

Ναι Νικόλα αυτό ακριβώς που είπε ο φίλος πιο πάνω!!!!Μπύρα!!!!

Nikos8

@nikolas απο το μπυραshop 😉 δεν ειναι και λιγα τα χρηματα… Μην σου τυχει καμια απομιμηση…και παντα ζητας αυτοκολλητο στο κουτι… Ασχετο αλλο το s7 edge παρουσιαζει μια καθετη γραμμη στην οθονη… Δεν ειναι μεμονομενο περιστατικο… Μακαρι να μην τυχει σρ εμας γιατι και εγω θελω να το αγορασω

azriel84

Μετά από χρόνια στα iPhone φέτος πήγα σε S7 edge. Υπερ: Best Camera Design Ποιότητα κατασκευής Τέλεια αδιαβροχοποίηση Μπαταρία Κατά: Οθόνη. Είναι η καλύτερη ναι αλλά μου έβγαλε καμμένα pixel σε 3 μήνες. Εγγύση, αλλαγή και όλα ΟΚ αλλά και πάλι… Με τα iPhone δεν ήξερα καν που είναι η αντιπροσωπεία, με το S7 σε 3 μήνες γίναμε κολλητοί με τα παιδιά της αντιπροσωπείας στην Θεσσαλονίκη… Software και αρχίζω rant. Περιμένω το Nougat με Grace UX να δω αν θα φτιάξουν κάποια πράγματα. Διαβάζω το έχουν δώσει μέχρι στιγμής σε Κορέα, Αγγλία, Τσεχία και Αραβικά Εμιράτα. Απαράδεκτη Samsung τελείως γτπ. Η One Plus έδωσε το update σε Nougat στα One Plus 3 σχεδόν ταυτόχρονα παγκοσμίως τέλη του 2016 και η Samsung ακόμα κουρεύεται. Το Phone app τρώει καρακολληματάρες πριν και μετά μια κλήση σε σημείο να κολλάει το κινητό για αρκετά δευτερόλεπτα χωρίς καμία απόκριση μέχρι να πάρει μπρος. Δεν ξέρω αν φταίει πως έχω Ιταλική έκδοση του software και όχι Ελληνική αλλά δεν θα έπρεπε να έχει τέτοια θέματα μια θεωρητικά unlocked universal συσκευή έλεος. Το palm rejection για τα edges της οθόνης έχει τα θέματά του, υποτίθεται το έφτιαξαν στο Grace UX οπότε αναμονή. Battery save mode μετά… Συνέχεια »

vaggos

Για να δεις σμ ειναι γνήσιο το S7 EDGE πατάς *#06# και τσεκάρεις αν γράφει το ιδιο το κουτί

Enki

Mπραβοοο..κατοχος s7 edge silver το κινητο θεριζει σε ολα τα επιπεδα..αξια ειναι κινητο το 2016.

Ioannis

Παιδια απο το σκρουτζ το πήρα και εγω. Στο σκρουτζ Φυσικά και εχουν τα γνήσια δεν είναι απομίμηση και η τιμή τους είναι ποιο χαμηλή απο οτι σε Αλλα καταστήματα διότι τα κάνουν εισαγωγή απο χωρες του εξωτερικού (ευρωπαϊκές που ισχυει η εγγυηση και ελλαδα). Εγω Προσωπικά απο ενα κατάστημα k…er (μπυρα) εχω πάρει 4 κινητα και ειμαι ευχαριστημένος 100% και συγκεκριμένα τα s4 mini, s4 lte-a, s6 edge plus Και s7 edge. Ολο δουλεύουν ακόμα μια μια χαρά σε κανενα δεν είχα προβλημα και επισης ισχύει και η εγγύηση μιας και το s4 mini Μου είχε βγαλε ενα πρόβλημα στην οθόνη το πηγα σε σερβις και δεν μου ζήτησαν καν την την απόδειξη αγοράς ειδαν μάλλον καποιον κωδικο μεσα απο το Κινητο και μου την αλλαξαν χωρίς κουβέντα. Στα υπολοιπα δεν μου εχει χαλασει κατι για να εχω αναλογη εμπειρία απο σερβις. Τώρα στο θεμα μας το s7 edge Είναι κινηταρα οπως παραδοσιακά και καθε ναυαρχιδα της samsung Στην αναλογη χρονια και την επόμενη. Εχει φοβερό οθόνη αψογη κάμερα και προφανώς το Κινητο παει μπαλα. Καμια φορα ομως το λαγκαρισμα δεν το γλυτώνεις βέβαια μιλάω για ενα σπάνιο φαινόμενο που διαρκεί το πολυ ενα δευτερόλεπτο. Λογικο είναι να πουλήσει… Συνέχεια »

Nikolas

Παιδιά απο πιο μπυρομάγαζο αναφέρεστε?
Υπάρχουν 3 απο ότι είδα:
-ΜΠΥΡΑ mobile store
-MPYRASHOP.gr
-ΜΠΥΡΑ store
Πως θα αποφύγω να πάρω ελλατωματικό S7 δλδ αυτό που αναφέρει ο Nikos8 με την κάθετη γραμμή?
Στο σκρουτζ γίνεται μάχη στα σχόλια απο κάποιους που ισχυρίζονται πως μία συσκευή των 500 ευρώ είναι ίδια με μία των 800 ευρώ, και να αγοράσουμε μόνο τις ακριβές συσκευές απο εταιρείες εληνικές πολύ γνωστές διότι θα εξαπατηθούμε.
επίσης όποιος έχει πληρώσει για συσκευή 800+ και κατεβασει εφαρμογή info απο σαμσονγ θα αναφέρει ότι είναι του 2016 ενώ οι αλλοι που αγόρασαν με 500€ θα λέει κατασκευή του 2013!!
βοηθήστε ρε παιδιά κάποιοςμε γνώσεις τι ισχύει? γιατι ο κόσμος φοβάται…

Teo

Nikola kaizer

Αλέξανδρος

Ρε φίλε @Nickola το κάνεις θέμα χωρίς λόγο. Τα καταστήματα από το skroutz φέρνουν γνήσια ηλ. προϊόντα. Πήρα και από το μπυρομάγαζο και από άλλα και κανενα απολύτως θέμα είτε με το σέρβις ( σε ένα Lg g flex 2 που το παρέλαβα εχθές από το σέρβις παρεμπιπτόντως ) είτε με την εγγύηση.

Αν πουλούσαν “μαϊμού” προϊόντα και τους κάνει κανείς καταγγελία ξέρεις για τι πρόστιμα μιλάμε;
Αυτά τα λένε οι “μεγάλοι” για να αγοράζεις από αυτούς.
Πάρε χωρίς φόβο.

Nikolas

Απο πιο μπυροκατάστημα τουλάχιστον λέτε?

Γιωργος

Κάποιος που πήρε nougat μπορεί να μας πει εντυπώσεις?

ChristosT

Ότι αγοράζεται απο Skroutz είναι απλά προιόντα που προορίζονται για την Ευρωπαική ένωση. Είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά των μεγάλων εταιρειών που πουλάνε Ελλάδα. Μην ακούτε και διαβάζετε οτι λέει ο καθένας.
Το Note 4 το πήρα απο Skroutz και το έχω σχεδόν απο τότε που βγήκε. Τί απομιμήσεις και τέτοια λέτε; Άν ήταν απομίμηση θα σου δίνανε 2 χρόνια εγγύηση; Έλεος…
Θέλετε να τα σκάτε στους καρχαρίες της Ελλάδας;
Ότι έχω πάρει ακριβό απο Skroutz ήταν. Κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα.
Απλά να βλέπετε τις αξιολογήσεις.

Γιωργος

Πεστα ρε Χρήστο!!!!!

Gvirginia

Αν και offtopic, θα πω και εγώ την εμπειρία μου:

Οικογενειακά έχουμε πάρει 4-5 κινητά από skroutz (διαφορετικά μαγαζιά). Όλα μέχρι στιγμής άψογα, με όλα τα παρελκόμενα κτλ.

Πριν 2 χρόνια είχαμε πάει να εξαργυρώσουμε κάτι επιδοτήσεις στο μεγάλο κατάστημα που το όνομά του παραπέμπει στην υπηκοότητα του Σόιμπλε.
Πήραμε 2 dumbphones, καθώς ήταν δωρεάν και προορίζονταν για αυτούς που δε μπορούσαν τα smartphones.
Τα ανοίξαμε για να τα ρυθμίσουμε κτλ και βλέπουμε μέσα επαφές και κλήσεις. Ήταν από τον προηγούμενο χρήστη που είχε επιστρέψει το κινητό και οι έξυπνοι του καταστήματος ξέχασαν να επαναφέρουν τα τηλέφωνα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Αυτό που θέλω να πω είναι μη νομίζετε ότι τα μεγάλα καταστήματα είναι τέλεια.

Nikolas

εχει πάει ρε παιδιά ένας (αντε να μην τον χαρακτηρίσω) στο skroutz και γράφει ότι μπορείτε να φανταστείτε… και κυρίως αναφέρει ότι μια συσκευή που αγοράζεις με 500€ δεν έχει καμία σχέση με μία ίδια συσκευή των 800+ ευρώ !!!
δλδ τι να πιστέψει ο κόσμος ??

Ιωάννης jb

Ο τίτλος είναι λάθος πιο σωστά να έγραφε χάρη της σειράς a και της j παρά του s7..
Έχει γίνει όνομα κ ο κάθε άσχετος παίρνει galaxy j κ galaxy a.. Το μόνο που τους νοιάζει να γράφει samsung κ να μη δώσει 500 ευρώ!!!
Έτσι πάει αν καταφέρεις κ φτιάξεις όνομα…
Έβγαλε κανά 2 καλές συσκευές παλιότερα (s2, note 2, s3,) κ τώρα κάνει όλο χαζομαρες!!!

Γιάννης

Οταν η vodafone Ιταλιας κανει καλυερες προσφορες και ενας έμπορος που εχει καλες κριτικές μπορει να μου το φερει νομιμα και με κανονική εγγύηση δε θα παρω το ακριβότερο, τέλος.

bezilys

@Ιωάννης jb έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι..

vaggos

Nikola@ απλα τα πράγματα οταν το πάρεις με 829 ευρώ θα είναι φρέσκο , της ώρας που λένε , σν το παρεις 525 ευρω θα είναι ψιλομπαγιατικο , εχουν στην samsung ειδικό χώρο κατασκευής edge για τα skroutzομαγαζα της Ελλάδος , και ειδικά για τον Amstel store στην ομόνοια

Gvirginia

@Nikolas

Α καλά, πήγα και διάβασα τι γράφει…
Φιλική συμβουλή. Μην εμπιστεύεσαι ότι λένε στο internet χωρίς να το διασταυρώνεις με όσες περισσότερες πηγές μπορείς.

15χρονα που προσπαθούν να ανεβάσουν τους subscribers τους στο youtube με συσκευές από τις επιδοτήσεις του μπαμπά, δεν είναι έμπιστες πηγές.

Nikolas

Σας ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές σας
@vaggos το κινητό το έχει και ο Papandrikopoulos στην Πάτρα θα είναι λές το μπαγιάτικό δλδ της Πρώτης Παρτίδας που είχαν και μικροθέματα? Ο Μπυρα store έχω μάθει ότι μεταπουλάεις τις συσκευές του στις μεγάλες αλυσίδες και τις πουλάνε μετά στην τιμή των 800+ για φρέσκες, αληθέυει?
Η είναι απλά θέμα τύχης αυτό που θα πάρεις τι θα σου βγεί…?
Πιο μπυρα κατάστημα δλδ να προτειμήσω?

vaggos

Nikola@ εχω 2 να σου προτείνω mythos store και η Heineken store Πειραιά , πουλάει s7 edge με Windows γνήσια , αλλα ρίξε μια ματιά iphone 7 plus Android Version γνήσιο και αυτό

Γιωργος

Και ο Γερμανός τα έχει φρέσκα. Ο σκρουτζ κατεψυγμενα!

Παπαροκας tiamat

Παιδια δεν ειναι να κοροιδευουμε το παιδι. Πολυς κοσμος ειναι μη σχετικος με το χωρο και αυτον προσπαθουν να εκμεταλλευτουν οι μεγαλες αλυσιδες καταστηματων, οποτε ΚΑΛΑ κανει κ απευθυνεται σε μας !!

Γιωργος

Έχεις δίκιο Γιώργο. Κάναμε λίγη πλάκα!!!!Ότι έχω πάρει το έχω πάρει από σκρουτζ και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος!!!!

Αντιγόνη

Αγόρασα το s7 edge τον προηγούμενο μήνα και απογοητεύτηκα πλήρως. Όχι ότι δεν είναι πολύ καλό κινητό, για κάποιον που δεν έχει τόσο εξειδευμένες απαιτήσεις όσο εγώ (η φωτογραφική μηχανή του είναι τέλεια), αλλά εμένα προσωπικά, που ήθελα κάποια συγκεκριμένα πράγματα, δεν με εξυπηρετεί καθόλου, γιατί όποια λειτουργία χρειάζομαι δεν την έχει ούτε μπορεί να την αποκτήσει με τις εφαρμογές. Τα iphone, παρόλο που έχουν ατέλειες και είναι ακριβά, είναι τελικά ασύγκριτα, για απαιτητική επαγγελματική χρήση. Ακόμα και το παλιό iPhone s4 που είχα πριν, είχε πολύ πιο καλές και προσεγμένες λειτουργίες, οπότε φαντάζομαι το 7plus πώς θα είναι! Καμία σχέση… Μάλλον θα κοιτάξω να το δώσω σε κάποιον λάτρη της Samsung και να επιστρέψω στην Apple, δε βλέπω άλλη λύση…

Γιωργος

Καλημέρα Αντιγόνη!!!!!!!Δεν μας λες όμως σε τι δεν σε εξυπηρετεί!!!!!!

Αντιγόνη

Καλημέρα Γιώργο! 🙂 Ένα απλό παράδειγμα είναι η φωνητική πληκτρολόγηση που στο iPhone είναι πιο προηγμένη και πολύ πιο γρήγορη (σημεία στίξης κλπ) και μου έλυνε τα χέρια στον μεγάλο όγκο κειμένων που πρέπει να στέλνω κάθε μέρα. Επίσης οι ομάδες επαφών, που όταν έχεις 3000 επαφές είναι απαραίτητες, εδώ είναι πολύ πιο δύσχρηστες (και ανακατεύονται-ενοποιούνται και με εκείνες που έχω στο gmail, αλλά σ αυτό ίσως υπάρχει κάποια ρύθμιση). Ο ήχος όταν μιλάω στο τηλέφωνο σε κάποιον, συχνά μου λένε ότι δεν ακούγεται καθαρά. Εφαρμογές που είχα στο iPhone (όπως για events στην Ελλάδα) δεν υπάρχουν αντίστοιχης ποιότητας. Όταν κάνω αναζήτηση για διάφορα πράγματα στο PLAY μου βγάζει άλλ’ αντ’ άλλο, ενώ στο iPhone ήταν συγκεκριμένες και σχετικές. Ενώ έχω απεργοποιημένη την αυτόματη αντικατάσταση λέξεων, γυρνάω πίσω στο κείμενο καμιά φορά και έχει αντικαταστήσει λέξεις με διευθύνσεις email. Στέλνει συνέχεια mms αντί για sms και επίσης βλέπει σαν mms κάποια sms που μου στέλνουν, αν τύχει και έχει κανένα κενό μεγαλύτερο στο κείμενο που δεν το εγκρίνει. Δεν έχει επιλογή να κλειδώνει κάποια μόνο sms και κάποιες μόνο φωτογραφίες ώστε να μη φαίνονται πρώτη μούρη όταν δώσεις το κινητό αλλού (υπάρχει μόνο μέσω εξωτερικών εφαρμογών, και αυτές που βρήκα… Συνέχεια »

Αντιγόνη

Κι άλλο, Γιώργο, που θυμήθηκα: οι σημειώσεις α) δεν κλειδώνουν και β) έχουν όριο μεγέθους, ενώ στο άλλο γράφεις και έκθεση αν θέλεις. Και όταν λέω να κλειδώσουν, εννοώ κάποιες επιλεκτικά, όχι να κατεβάσεις εφαρμογές που θα σε αναγκάσουν απλώς να γεμίσεις κωδικούς για όλα γενικά..

paulos

kalhspera na rwthsw mou poulhsan samsung galaxy s7 kai exei kleidwma sthn o8onh mporei kapoios texnikos na mou to ksekleidwsei h oxi? 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.