Samsung: Ακόμη ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για foldable συσκευή, αυτή τη φορά μετατρέπεται σε κουτί

Samsung, Samsung: Ακόμη ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για foldable συσκευή, αυτή τη φορά μετατρέπεται σε κουτί

Το Samsung Galaxy Fold αντιπροσωπεύει την πρώτη επίσημη προσπάθεια της εταιρείας να δημιουργήσει και ενδεχομένως να πουλήσει μία foldable συσκευή. Ωστόσο, η Samsung εξακολουθεί να παράγει διάφορα άλλα πρωτότυπα, τα οποία θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν στο μέλλον.

Η διαδικασία ανάπτυξης μιας συσκευής οδηγεί σε μία ποικιλία σχεδίων και μορφών που η Samsung καταλήγει να κατοχυρώνει σε διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Πολλά από αυτά τα διπλώματα δεν θα παραχθούν ποτέ και ίσως αυτό ισχύσει και σε αυτή τη περίπτωση αφού είναι το πιο περίεργο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της εταιρείας.

Samsung, Samsung: Ακόμη ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για foldable συσκευή, αυτή τη φορά μετατρέπεται σε κουτί

Βλέποντας τη συσκευή από τη πάνω πλευρά μοιάζει με μία bezel-less έκδοση των τωρινών tablet της Samsung. Ωστόσο, τα πλαϊνά αποκαλύπτουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Στην πραγματικότητα, η οθόνη της συσκευή μπορεί να διπλωθεί σε τρία διαφορετικά σημεία. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να διπλώνουν το τάμπλετ κάθετα σε έναν ορθογώνιο σωλήνα και να το κάνουν να μοιάζει με κουτί.

Για να διατηρηθεί η δομική ακεραιότητα, κάθε τμήμα της οθόνης στη κάτω πλευρά έχει μία περιοχή τραπεζοειδούς σχήματος. Όταν η συσκευή διπλώνεται σε σωλήνα, αυτές οι επιφάνειες συνδέονται μεταξύ τους. Επίσης, η κάθε τραπεζοειδής περιοχή έχει και μία χρηστικότητα. Για παράδειγμα, η μία έχει το ηχείο, η άλλη το κουμπί απενεργοποίησης και μία άλλη έχει τη θύρα USB type-C.

Όσον αφορά τη χρησιμότητα της συσκευής, η Samsung θεωρεί ότι μπορεί να είναι κατάλληλη για tablet ή έξυπνη οθόνη. Συγκεκριμένα, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αναφέρει ότι η μία πλευρά του σωλήνα δείχνει την ώρα και την ημερομηνία. Την ίδια στιγμή, κάποια άλλη πλευρά μπορεί να προβάλει τις πιο πρόσφατες ειδοποιήσεις και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.