Samsung: Αναλύει τον ISOCELL των 200 Megapixel

O ISOCELL HP1 των 200 Megapixel παρουσιάζεται σε ένα αναλυτικό βίντεο που κυκλοφόρησε η Samsung. Ο αισθητήρας μπορεί να κάνει pixel binning για βελτίωση ποιότητας σε διάφορες συνθήκες.

Ο ISOCELL HP1 κάνει Pixel Binning 2×2 που επιτρέπει την φωτογράφιση στα 50 Megapixel, με το μέγεθος του pixel να φτάνει τα 1.28 μm για τη λήψη βίντεο σε ποιότητα 8Κ στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο. Στη διαμόρφωση 4×4 binning, ο ISOCELL HP1 επιτρέπει την φωτογράφιση στα 12.5 Megapixel με το μέγεθος του pixel να πηγαίνει στα 2.56 μm.

, Samsung: Αναλύει τον ISOCELL των 200 Megapixel

Μερικά ακόμα ενδιαφέροντα στοιχεία του ISOCELL HP1 είναι το χαρακτηριστικό Double Super PD το οποίο ενισχύει τη διαδικασία της αυτόματης εστίασης. Ο αισθητήρας των 200 Megapixel έχει, επίσης, την ικανότητα του multisampling που επιτρέπει την ανάγνωση των pixels πολλές φορές.

Τέλος, υπάρχει και η λειτουργία του Smart ISO το οποίο κάνει συνδυασμό των λήψεων με χαμηλό και υψηλό ISO, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε μία φωτογράφιση, ανάλογα με τις συνθήκες και τις απαιτήσεις.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.