Πριν από μερικές εβδομάδες η Samsung ξεκίνησε να διανέμει το One UI 4.0 μαζί με το Android 12, ωστόσο εμφανίστηκε ένα πρόβλημα και πλέον έχει διακοπεί η κυκλοφορία.
Πριν από μερικές εβδομάδες η Samsung ξεκίνησε να διανέμει το One UI 4.0 μαζί με το Android 12, ωστόσο εμφανίστηκε ένα πρόβλημα και πλέον έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία έπρεπε να σταματήσει την ενημέρωση για τη σειρά Galaxy S21 στη Νότια Κορέα λόγω προβλημάτων ασυμβατότητας με το Google Play.
Όπως αναφέρει ανάρτηση στο φόρουμ από έναν συντονιστή της κοινότητας της Samsung, το πρόβλημα με το Play Store της Google δεν θα λυθεί μόνο από το κορεάτικο OEM, αλλά πρέπει να το εξετάσει και η Google. Έτσι, μέχρι οι δύο τεχνολογικοί γίγαντες να επιλύσουν το πρόβλημα, το One UI 4.0 δεν θα διανεμηθεί περαιτέρω.
Το πρόβλημα μπορεί να περιορίζεται στην αγορά της Νότιας Κορέας, ωστόσο το μέγεθός του ήταν αρκετό για τη Samsung να σταματήσει την ενημέρωση OTA.
Η Intel ξεκίνησε παραγωγή chips για Apple σε mid-range iPhone, iPad και Mac με τη διαδικασία 18A-P. Τι σημαίνει αυτό για την TSMC και το μέλλον των Apple Silicon.
Το Galaxy Z Fold 8 αναμένεται στα $1.999 — αλλά οι υψηλότερες εκδόσεις κοστίζουν περισσότερο από πέρυσι. Πώς συγκρίνεται με foldable iPhone και Pixel 11 Pro Fold;
Ειχαμε χαρει για μια απροβληματιστη και σχετικα γρηγορη κυκλοφορια του 4 αλλα κατι θα γινοταν για να σταματησει παλι…