Samsung, Όλες τα μοντέλα που θα αναβαθμιστούν σε Android 4.1 Jelly Bean

Το Samsung Galaxy S III ξεκίνησε να αναβαθμίζεται σε Android 4.1 Jelly Bean στην Πολωνία ενώ το μεγάλο αδερφάκι του Samsung Galaxy Note II θα κυκλοφορήσει με Jelly Bean από το κουτί του. Τι θα συμβεί όμως με όλους τους υπόλοιπους κατόχους smartphones και tablets της Sammy; Η εταιρεία ανακοίνωσε το ποιες συσκευές θα αναβαθμιστούν και μένει το επόμενο διάστημα να αναφέρει πιο συγκεκριμένα το πότε θα γίνει αυτό.

Τα smartphones και tablets της Samsung που αναμένεται να αναβαθμιστούν σε Android 4.1 Jelly Bean είναι:
• Galaxy Tab 2.7.0
• Galaxy Tab 2 10.1
• Galaxy Note 10.1
• Galaxy S II
• Galaxy Note
• Galaxy Tab 7.0 Plus
• Galaxy S Advance
• Galaxy S II LTE
• Galaxy Music
• Galaxy Chat
• Galaxy Ace 2
• Galaxy Beam
• Galaxy Ace Plus
• Galaxy Mini II
• Galaxy S Duos

Πάω να ενημερώσω τον Πίνακα Αναβαθμίσεων!

, Samsung, Όλες τα μοντέλα που θα αναβαθμιστούν σε Android 4.1 Jelly Bean

Πηγή

Kudos to Kostas

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
rikos

Μπραβο ρε samsung!!!!(ke gs2)

Petros

Μολις τωρα δεχομε την αναβαθμιση στο galaxy s3 μου ,αγωρασμενο απο τον γερμανο με της cosmote το firmware αρα παιδεια το update ηρθε και ελλαδα το εβαλα και το κινητο πεταει!!!

VasiliSIII

@Petros αναίβασε benchmarks

greeceandroid

Έχει πολύ ενδιαφέρον ότι συσκευές όπως το S Advance, το Ace 2, και το Ace Plus, Mini II, θα αναβαθμιστούν! Για το S2 ήταν αναμενόμενο πιστεύω.

αυτη τη στιγμη κανω αναβαθμιση!!!!!δοκιμαστε κι εσεις!!!!s3 galaxy!!!!

εκδοση android 4.0.4.δεν ξερω τι εγινε αλλα πριν εκανε το update κανονικα αλλα jelly bean πουθενα.αν ξερει κατι καποιος ας ποσταρει!

sosimple

Καθόλου αναμενόμενο δεν ήταν για το sgs2 . Αν κρίνουμε τι είχε κάνει στο sgs1. Μπραβω στην samsung που αποφάσισε να αναβαθμίσει το sgs2. Είναι μείον για τις πωλήσεις του sgs3, αλλά τεράστιο συν για την εικόνα της εταιρίας μακροπρόθεσμα.

Κώστας

Μπράβο Sammy!

eddy

SAMMY Galaxy NOTE απο γερμανια δεν μου εχει βγαλει τιποτα,ενω εχει παρει το 4.0.4 απο τους πρωτους στην ευρωπη.
Παντως τα ποιο πολλα τηλ αναβαθμιζωνται μεσω Kies air..

pro

Πλάκα κάνετε!!! Η αναβάθμιση δεν έχει έρθει σε κανέναν ακόμα! Αυτο που ίσως να είδατε είναι ενημέρωση λογαριασμού Samsung .

ηρθε update για 4.0.4.οχι για jelly.s3 αγορασμενο απο γερμανο.η αναβαθμιση εγινε μεσω wi-fi.τελη οκτωμβριου το jelly συμφωνα με πωλητη απο καταστημα απο ΓΕΡΜΑΝΟ.

Solon

Τουλάχιστον τηρούν τον κανόνα αναβαθμίσεων που συμφώνησαν με την Googly. Όλες οι συσκευές θα παίρνουν τις νέες αναβαθμίσεις που θα κυκλοφορούν στους επόμενους 18 μήνες από την ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας τους. Δεν είπαν βέβαια και πότε θα τις πάρουν! Έτσι πιστεύω πως θα δούμε Jelly Been στο SII σε κάνα εξάμηνο από τώρα.

NiKos

Απαράδεκτη η Samsung!!!
Αφήνει εμας του κατόχους Galaxy S εκτός και δίνει την αναβάθμιση σε Ace Plus και Mini II που είναι υποδεέστερα σε χαρακτηριστικά (οχι οτι είναι κάτι νέο, απλώς μου το θύμισες και τσαντίστηκα).

Μπορεί κάποιο απο τα fanboys του Android και της Samsung να μας το εξηγήσει αυτο;
Για σύγκριση κοιτάξτε το iPhone4 που βγήκε μερικούς μήνες μετά το S και θα πάρει κανονικά την iOS6.

Φυσικά με αυτές τις χαζομάρες των κατασκευαστών κατάφεραν να φτιάξουν τέτοιο κατακερματισμό:
https://developer.android.com/about/dashboards/index.html

Ender

Το galaxy tab 8.9 (7300) πότε θα πάρει ics αν ξέρει κάποιος? Ευχαριστώ.

giorogs

@NiKos

Εδω Samsung fanboy…….. (ελεος πια με αυτους τους χαρακτηρισμους) Ναι ειναι πολυ απλο. Τα δυο της Samsung που αναφερεις ειναι σχετικα καινουρια τηλεφωνα οποτε καποιος που τα αγορασε προσφατα θελει υποστηριξη και καινουρια εκδοση αφου εχει το τηλεφωνο για λιγο χρονικο διαστημα. Δηλαδη δεν ειναι θεμα χαρακτηριστικων αλλα υποστηριξης η οποια εχει χρονικη βαση. Σε αντιθεση το δικο σου ειναι αρκετα παλιο και δε μπορει μια εταιρεια να υποστηριζει τοσες πολλες συσκευες. Κανονικα θα επρεπε αλλα απο την αλλη προσπαθουν να σε κανουν να αλλαξεις τηλεφωνο…. Τωρα σχετικα με το iphone , μεταξυ 4 και 5 υπηρχε το 4s η Samsung μεταξυ sg1 και sg3 εχει καμια 10αρια συσκευες εαν συνυπολογισεις τα αλλα λειτουργικα…..Οποτε δεν ειναι καθολου το ιδιο. Επισης το ics ειναι οχι λιγες ενημερωσεις μετα την αρχικη, σε αντιθεση με την apple που κανει major αναβαθμισεις….

Οσο για το fragmentation συμφωνω. Ειναι ο μεγαλυτερος εχθρος της google και προσφατα αρθρα αναφερουν οτι θα παρει μετρα… Ενδεικτικο ειναι οτι το ios 6 εχει εγκατασταθει σε 100.000.000 δηλαδη οσες συσκευες θα εχουν jellybean το 2014……………………..

Nerven

<3 Samsung galaxy Note <3

Andreas

Η κούρσα των specs πρέπει να δώσει τη θέση της στην κούρσα για αξιοπιστία, στα μάτια των καταναλωτών μετρά πολύ πλέον το θέμα υποστήριξης μετά την πώληση. Για να δούμε τι θα κάνει και ο ανταγωνισμός αν και νομίζω η sony έχει αποφασίσει να ακολουθήσει την ίδια στρατηγική

geoper

Καταπληκτικό… και ακόμα μερικοί περιμένουν το official ice cream σε tab 10.1 …έλεος απαράδεκτοι μέχρι αηδίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.